jolam Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Fotki chętnie pooglądamy :-) z siostrzyczką i dwoma braciszkami Quote
panbazyl Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 no to ja padam na pysk, bo mój czarny Panbazyl - waży 42 kg a po nim tego nie widać! Bazyl nie wiem ile waży, dowiem się w tym tyg, ale tez nie wygląda na baryłe a jest cięższy od Panbazyla to na pewno.... Quote
jolam Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Co z Baryłką ? Bo doszły nas wieści, że Baryłka we Wrocławiu zostaje :cool3: Quote
__Lara Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jolam napisał(a):Co z Baryłką ? Bo doszły nas wieści, że Baryłka we Wrocławiu zostaje :cool3: Tzn.? :) domek? :) Quote
panbazyl Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 oj napiszcie coś :) no co tam u Baryłki? Quote
BUDRYSEK Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 nie we wrocku tylko niedaleko wrocka ze wzgledu na to, ze sunia od Natalii musiala zostac jeszcze kilka dni u Niej Baryłeczka miała tymczasowac sie u Gosi , szybko sie zaaklimatyzowala i podjelam decyzje , ze zostanie tam na dt w pt pojade do Nich podpisac umowe o dt fotki wkleje pozniej, zaraz musze zmykac....u Baryłeczki jest wszystko ok :) Quote
jolam Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Cieszymy się bardzo, że u Baryłeczki wszystko ok :-) czekamy na relację z jej życia Quote
__Lara Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 BUDRYSEK napisał(a):nie we wrocku tylko niedaleko wrocka ze wzgledu na to, ze sunia od Natalii musiala zostac jeszcze kilka dni u Niej Baryłeczka miała tymczasowac sie u Gosi , szybko sie zaaklimatyzowala i podjelam decyzje , ze zostanie tam na dt w pt pojade do Nich podpisac umowe o dt fotki wkleje pozniej, zaraz musze zmykac....u Baryłeczki jest wszystko ok :) To co z imieniem suńki? :) Bo ta Baryłeczka.... Quote
Joanna K. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 __Lara napisał(a):To co z imieniem suńki? :) Bo ta Baryłeczka.... Czekamy na wieści z DT. Quote
BUDRYSEK Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 sorki, ze nie wkleilam jeszcze fotem ale mam kociol...obiecuje, ze nadrobie :) Uploaded with ImageShack.us moze Gosia tez cos napisze o Baryłeczce?:) Quote
Guest Ryniu123 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) BUDRYSEK napisał(a):sorki, ze nie wkleilam jeszcze fotem ale mam kociol...obiecuje, ze nadrobie :) Uploaded with ImageShack.us moze Gosia tez cos napisze o Baryłeczce?:) tak jakby sumy nikt nie zauważył :( Jak to będzie, lub jest rozwiązane? Edited February 18, 2012 by Ryniu123 Quote
panbazyl Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 no sume pewnie wszyscy zauważyli, ale co dalej z tym? Quote
BUDRYSEK Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 panbazyl napisał(a):no sume pewnie wszyscy zauważyli, ale co dalej z tym? trzeba w miarę szybko spłacic :( jezeli ktos moze pomoc bazarkiem lub fantami będę bardzo wdzięczna ale najważniejsze, ze Baryłęczka jest szczęsliwa :) w następny weekend jadę zobaczyć jak to wszystko u Nich wygląda? musze przycisnac Gosie zeby tu zaglądneła Quote
isschen Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witam wszystkich! To ja jestem Gosia, u której jest Baryłeczka:-) Niunia ma się świetnie! Schudła 5 kg! Bieżące informacje o Baryłeczce zamieściłam na forum labomaniaków i tam też są zdjęcia, podaję link: http://labomaniacy.pl/forum/viewtopic.php?t=769&postdays=0&postorder=asc&start=0 . Pozdrawiam serdecznie;) Quote
panbazyl Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 też bym chciała te 5 kg schudnąć :) Kizianki dla coraz lżejszej Baryłki :) Quote
Ania J Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='BUDRYSEK']trzeba w miarę szybko spłacic :( jezeli ktos moze pomoc bazarkiem lub fantami będę bardzo wdzięczna ale najważniejsze, ze Baryłęczka jest szczęsliwa :) w następny weekend jadę zobaczyć jak to wszystko u Nich wygląda? musze przycisnac Gosie zeby tu zaglądneła[/QUOTE] Czy ktoś może wesprzeć bazarkiem? Ja ze swojej strony robię teraz małą aukcję poza Dogomanią i zbieramy na spłatę długu Baryłeczki. Nie sądzę jednak, żebyśmy uzbierali aż tyle. Potrzebna pomoc. Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='mparsley']Witam wszystkich! To ja jestem Gosia, u której jest Baryłeczka:-) Niunia ma się świetnie! Schudła 5 kg! Bieżące informacje o Baryłeczce zamieściłam na forum labomaniaków i tam też są zdjęcia, podaję link: http://labomaniacy.pl/forum/viewtopic.php?t=769&postdays=0&postorder=asc&start=0 . Pozdrawiam serdecznie;) Gosia przeklejaj tutaj tez biezace informacje ok? niestety nie mam czasu szukac informacji gdzie indziej :( Quote
Guest ambird Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cytuję Gosię z labomaniaków Baryleczka ma sie swietnie. Wczoraj bylam z nia na kontroli u weta i wszystko po operacji bardzo ladnie sie zagoilo, szwy sie rozpuscily. Wyniki badan krwi sa rowniez bardzo dobre. Pod koniec miesiaca sunia zostanie zaszczepiona i odrobaczona, jak skonczy brac antybiotyk. Dostaje Heparenol - preparat wspomagajacy odchudzanie oraz bedzie odchudzana karma Purina Veterinary Diets Obesity Management OM. To prawda, ze sie w niej zakochalysmy (wierzcie mi, kazdy by sie w niej zakochal):-) Oogolnie mimo tuszki Baryleczka jest bardzo wesolym i ruchliwym psiakiem:-) Czekamy jeszcze na wynik od histopatologa jakiego rodzaju byl ten guz, czy nowotworowy czy miesakowy. Jak wyczaje w jaki sposob dodaje sie tu zdjecia, to wrzuce pare fotek:-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:-) Jak sierść zmatowieje, to podamy odpowiednie witaminki Mam dobre wieści: Baryłka schudła 5 kg Niedługo skończy brać antybiotyk, więc wówczas zastosujemy preparat na stawy, no i porobimy szczepienia i odrobaczenia, bo na ten temat nic nie wiadomo, czy była szczepiona czy nie itd., więc profilaktycznie trzeba zrobić. Wczoraj miała robione ponownie usg i wszystko jest w porządku! Postaram się wkleić zaraz zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich, którym los Baryłeczki nie jest obojętny:-) Quote
isschen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ambird, dziekuje za wklejenie informacji:-) Bede podawala informacje na biezaco tu i wklejala na inne fora, bo inaczej sie pogubie;-) Pozdr:-) Quote
isschen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Ania J']Czy ktoś może wesprzeć bazarkiem? Ja ze swojej strony robię teraz małą aukcję poza Dogomanią i zbieramy na spłatę długu Baryłeczki. Nie sądzę jednak, żebyśmy uzbierali aż tyle. Potrzebna pomoc.[/QUOTE] Ja mam pare drobnostek, tzn. fantow na bazarek, zrobcie bazarek to podesle zdjecia i opisy! Quote
BUDRYSEK Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 miałam w ten week.pojechac do Baryłeczki ale Gosia wyjechala nie wiem kiedy bede znowu w okolicy? :( prosze trzymajcie kciuki za Bursztynka w krytycznym stanie :( http://www.dogomania.pl/threads/223695-Wołanie-o-pomoc!-Walczymy!-Kciuki-potrzebne!!! Quote
Recommended Posts