Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to ja padam na pysk, bo mój czarny Panbazyl - waży 42 kg a po nim tego nie widać! Bazyl nie wiem ile waży, dowiem się w tym tyg, ale tez nie wygląda na baryłe a jest cięższy od Panbazyla to na pewno....

Posted

nie we wrocku tylko niedaleko wrocka ze wzgledu na to, ze sunia od Natalii musiala zostac jeszcze kilka dni u Niej
Baryłeczka miała tymczasowac sie u Gosi , szybko sie zaaklimatyzowala i podjelam decyzje , ze zostanie tam na dt
w pt pojade do Nich podpisac umowe o dt

fotki wkleje pozniej, zaraz musze zmykac....u Baryłeczki jest wszystko ok :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
nie we wrocku tylko niedaleko wrocka ze wzgledu na to, ze sunia od Natalii musiala zostac jeszcze kilka dni u Niej
Baryłeczka miała tymczasowac sie u Gosi , szybko sie zaaklimatyzowala i podjelam decyzje , ze zostanie tam na dt
w pt pojade do Nich podpisac umowe o dt

fotki wkleje pozniej, zaraz musze zmykac....u Baryłeczki jest wszystko ok :)

To co z imieniem suńki? :) Bo ta Baryłeczka....

Guest Ryniu123
Posted (edited)

BUDRYSEK napisał(a):
sorki, ze nie wkleilam jeszcze fotem ale mam kociol...obiecuje, ze nadrobie :)

Uploaded with ImageShack.us

moze Gosia tez cos napisze o Baryłeczce?:)

tak jakby sumy nikt nie zauważył :(
Jak to będzie, lub jest rozwiązane?

Edited by Ryniu123
Posted

panbazyl napisał(a):
no sume pewnie wszyscy zauważyli, ale co dalej z tym?

trzeba w miarę szybko spłacic :(
jezeli ktos moze pomoc bazarkiem lub fantami będę bardzo wdzięczna

ale najważniejsze, ze Baryłęczka jest szczęsliwa :)
w następny weekend jadę zobaczyć jak to wszystko u Nich wygląda?

musze przycisnac Gosie zeby tu zaglądneła

Posted

[quote name='BUDRYSEK']trzeba w miarę szybko spłacic :(
jezeli ktos moze pomoc bazarkiem lub fantami będę bardzo wdzięczna

ale najważniejsze, ze Baryłęczka jest szczęsliwa :)
w następny weekend jadę zobaczyć jak to wszystko u Nich wygląda?

musze przycisnac Gosie zeby tu zaglądneła[/QUOTE]

Czy ktoś może wesprzeć bazarkiem?
Ja ze swojej strony robię teraz małą aukcję poza Dogomanią i zbieramy na spłatę długu Baryłeczki. Nie sądzę jednak, żebyśmy uzbierali aż tyle.
Potrzebna pomoc.

Posted

[quote name='mparsley']Witam wszystkich! To ja jestem Gosia, u której jest Baryłeczka:-) Niunia ma się świetnie! Schudła 5 kg! Bieżące informacje o Baryłeczce zamieściłam na forum labomaniaków i tam też są zdjęcia, podaję link: http://labomaniacy.pl/forum/viewtopic.php?t=769&postdays=0&postorder=asc&start=0 . Pozdrawiam serdecznie;)

Gosia przeklejaj tutaj tez biezace informacje ok?
niestety nie mam czasu szukac informacji gdzie indziej :(

Posted

Cytuję Gosię z labomaniaków

Baryleczka ma sie swietnie. Wczoraj bylam z nia na kontroli u weta i wszystko po operacji bardzo ladnie sie zagoilo, szwy sie rozpuscily. Wyniki badan krwi sa rowniez bardzo dobre. Pod koniec miesiaca sunia zostanie zaszczepiona i odrobaczona, jak skonczy brac antybiotyk. Dostaje Heparenol - preparat wspomagajacy odchudzanie oraz bedzie odchudzana karma Purina Veterinary Diets Obesity Management OM. To prawda, ze sie w niej zakochalysmy (wierzcie mi, kazdy by sie w niej zakochal):-) Oogolnie mimo tuszki Baryleczka jest bardzo wesolym i ruchliwym psiakiem:-) Czekamy jeszcze na wynik od histopatologa jakiego rodzaju byl ten guz, czy nowotworowy czy miesakowy. Jak wyczaje w jaki sposob dodaje sie tu zdjecia, to wrzuce pare fotek:-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:-)

Jak sierść zmatowieje, to podamy odpowiednie witaminki Mam dobre wieści: Baryłka schudła 5 kg Niedługo skończy brać antybiotyk, więc wówczas zastosujemy preparat na stawy, no i porobimy szczepienia i odrobaczenia, bo na ten temat nic nie wiadomo, czy była szczepiona czy nie itd., więc profilaktycznie trzeba zrobić. Wczoraj miała robione ponownie usg i wszystko jest w porządku! Postaram się wkleić zaraz zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich, którym los Baryłeczki nie jest obojętny:-)

Posted

[quote name='Ania J']Czy ktoś może wesprzeć bazarkiem?
Ja ze swojej strony robię teraz małą aukcję poza Dogomanią i zbieramy na spłatę długu Baryłeczki. Nie sądzę jednak, żebyśmy uzbierali aż tyle.
Potrzebna pomoc.[/QUOTE]

Ja mam pare drobnostek, tzn. fantow na bazarek, zrobcie bazarek to podesle zdjecia i opisy!