zuzka7 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój pies ciągle wchodzi nałóżko i nie wiem co robić !!!!!!!! gdy wracam ze szkoły to też łóżko łóżko i łóżó co robić????????????? dajcie mi rade prosze was!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Nurr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kiedy wychodzisz z domu zamykaj drzwi do pokoju ;) Co z tego, ze będziesz ją karcić za wchodzenie do łóżka, kiedy jesteś w domu, skoro po twoim wyjściu ona i tak sie tam położy. Quote
zuzka7 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 czy ktoś z was też ma takie sytuacje????????????????:lying: :lying: :lying: Quote
Talagia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja mam to samo, ale przyznam sie, ze mi to nie przeszkadza i pies śpi ze mna... Ale jesli chcesz go tego oduczyc to musisz byc konsekwentym opiekunem ;) czyli NIGDY nie pozwalac mu wchodzic na lozko i w kółko go zrzucac... Jesli wejdzie 80 raz na lozko w ciagu 10 min, to 80 razy zostanie z niego zrzucony i w koncu da sobie spokoj :) Quote
*Ania...Niuf* Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 zgadzam sie z przedmowczynia musisz za kazdym razem zdjac go jak wejdie na lozko i wtedy zrozumie( ja mam niufa i takze wlazi mi na lozko ale mi to nie przeszkadza:lol: ) P.S.Zuzia a czy to jest dorosly pies czu szczeniak? Quote
Recommended Posts