Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mada95']Nie, a powinnam?
Jak się to robi?[/QUOTE]
Nie, nie... psy mogą jeść i suche, jeśli chcą, ale jeśli nie jedzą to warto im zrobić. A co na stałe je Lejdi? Bo jeśli karmę to może starczy ją tylko zmoczyć lub zalać, np. rosołem? ;) Natomiast, jeśli gotujesz to zrób taką papkę jak dla dziecka. ;P U nas pamiętam jak wet mówił, że można przez dwa dni psu podawać Gerberki :)

Posted

U Lejdi wszystko w porzadku ,ale ja się rozchorowałam i nie kiedy Lejdi już mogła chodzić na długie spacery ja nie mogłam:roll:

Ale mi dzisiaj już też trochę mineło i jutro idę do szkoły a potem w końcu na porządny spacer z Lejdi:multi:

Posted

Ty$ka napisał(a):
My też zawsze stosujemy rozpuszczalne szwy (choć moim zdaniem są lepsze jednak zwykłe, pewniejsze), ale i tak je ściągamy ;)

Pewniejsze?:crazyeye:
Ostatnio stwierdziłam że chyba z jakiegoś powodu smycze są dostosowane do wielkości psa i dzisiaj kupiłam Lejdi porządną smycz dla dużego psa:lol:Byłyśmy na godzinnym spacerku i by było idealnie gdyby suka nie szczekała na wszystkie psy ,a w parku nie staranowała prawie jakiegoś faceta:roll:

Posted

Oczywiście. Bo jeśli pies je będzie lizał to nie ma strachu, że się rozpuszczą. Poza tym jestem tradycjanolistka, a skoro i tak szwy ściągam, to niepotrzebnie mi decydować się na rozpuszczalne. ;)

Ale... jak staranowała faceta? Na smyczy?

Posted

Mada95 napisał(a):
Nie ,nie na smyczy, to że kupiłam nową smycz nie znaczy że pies był na niej cały czas i nawet w parku:eviltong:

Ale jak... była luzem i podbiegła do facet i na niego skoczyła, bo nie czaję?

Hehe, ja w parku zawsze trzymam psa na smyczy, chyba że jesteśmy na bezludziu, dlatego też rzadko odwiedzamy park ;)

Posted

No nie, po prostu suka wąchała sobie coś na trawniku ja stałam kawałek dalej na drugim trawniku po drugiej stronie chodnika i szedł sobie jakiś pan i ja sądząc że Lejdi przyjdzie do mnie za nim on do nas dojdzie zawołałam ją (nic nie wspominałam o tym aby to była Lejdi wina...:roll:) i kiedy Lejdi wystartowała przebiegła prawie że pod jego nogami....