phase Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 O matko, nie zazdroszczę. :eviltong: Ciekawe co będzie potem. :roll: Quote
Baton Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):No niby też prawda :) O, to jesteś szybko uczącą się osobą :D My mieliśmy w ub. roku mapę polityczną Europy, w tym roku Polski i pewnie jeszcze jakąś nam zada - byśmy w liceum ładnie wszystko umieli :D Myśmy mieli z kartkówki (niezapowiedziane, zawsze w najmniej spodziewanym momencie...) z map fizycznych (wszystkie te góry, wyżyny, niziny, rzeki, jeziora, zatoki itd) z każdego kontynentu...A te mapy takie niewyraźne, że ledwo coś było widać i do tego o same szczegóły się pytała... Quote
Dzikie nieporadne Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 phase napisał(a):O matko, nie zazdroszczę. :eviltong: Ciekawe co będzie potem. :roll: akurat mapa polityczna to mało nauki jak na mapę oczywiście;) Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 maryg22 napisał(a):Myśmy mieli z kartkówki (niezapowiedziane, zawsze w najmniej spodziewanym momencie...) z map fizycznych (wszystkie te góry, wyżyny, niziny, rzeki, jeziora, zatoki itd) z każdego kontynentu...A te mapy takie niewyraźne, że ledwo coś było widać i do tego o same szczegóły się pytała... U nas wyglądało to inaczej... z racji, że pan nie lubi robić niezapowiadanych kartkówek (chyba, że jest zima, bo nie libi śniegu i wiadomo, że jak pada to będzie kartkówka ^^) to nas odpytywał. Jedynie z państw, stolic, mórz i kto z kim sąsiaduje, gdzie leży (koło jakiego morza, oceanu) i pytał pojedynczo. Tzn. brał dwie osoby do tablicy i pytał się dość nietypowo np. "jak dojechać z Islandii to Czarnogóry" i należało mówić kierunki, państwa i ich stolice itd. :D Quote
Dzikie nieporadne Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 maryg22 napisał(a):Myśmy mieli z kartkówki (niezapowiedziane, zawsze w najmniej spodziewanym momencie...) z map fizycznych (wszystkie te góry, wyżyny, niziny, rzeki, jeziora, zatoki itd) z każdego kontynentu...A te mapy takie niewyraźne, że ledwo coś było widać i do tego o same szczegóły się pytała... Mapa fizyczna to Masakra.... W zeszłym roku miałam Europę.....a w tym na szczęście będą tylko polityczne:multi: Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Przestańcie gadać o szkole :eviltong: Quote
Dzikie nieporadne Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Przestańcie gadać o szkole :eviltong: Jak człowiek spotyka nieszczęście to przecież musi się wygadać:p Quote
Baton Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Mada95 napisał(a):Jak człowiek spotyka nieszczęście to przecież musi się wygadać:p Dobrze powiedziane :-) Ja też zdecydowanie wolę polityczną :-D Quote
Dzikie nieporadne Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Haha , szkoła mnie przeraża :) Zwłaszcza że ambitnie postanowiłam nie tylko się uczyć , chodzić na korepetycje z matmy,angielskiego i chemii to jeszcze zapisać się na kółko filmowe i biologiczne.... A dzisiaj Lejdi była na spacerze bardzo grzeczna , zapoznała się z drogą suczką z pełną tolerancją i jesteśmy już dużo dalej w nauce samotnego zostawania :multi: A poza tym przychodziła na zawołanie bez ociągania:multi: Marika w sobotę idę do schroniska! Quote
Ty$ka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ambitna jesteś :lol: Brawa dla Lejdi :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Ty$ka napisał(a):Ambitna jesteś :lol: Brawa dla Lejdi :loveu: Dobra wiem ze to raczej pospolite i mało ambitne plany:roll: Dziękuję w imieniu Lejdi;) Quote
Ty$ka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ale to nie był sarkazm ;) Ja np. zbyt wiele sobie dodatkowo staram się nie nałożyć, bo jestem leń :D Quote
Dzikie nieporadne Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale to nie był sarkazm ;) Ja np. zbyt wiele sobie dodatkowo staram się nie nałożyć, bo jestem leń :D Ja zawsze byłam nie reformowalnym leniem więc dla odmiany postanowiłam trochę się potrudzić:lol: Quote
Ty$ka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Tysz racja :lol: Ale pomimo tego, że się oszczędzam życie samo walczy z moim lenistwem i często nie wiem w co ręce włożyć, bo tyle tego jest ;) Quote
phase Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Mada95 napisał(a): A dzisiaj Lejdi była na spacerze bardzo grzeczna , zapoznała się z drogą suczką z pełną tolerancją i jesteśmy już dużo dalej w nauce samotnego zostawania :multi: A poza tym przychodziła na zawołanie bez ociągania:multi: Brawo Lejdi ! :):) Quote
Pestkaa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jaka ona śliczna :loveu: A jak ją uczysz zostawania samemu? Mam ten sam problem, ale nam pomoże szkoleniowiec. Quote
Dzikie nieporadne Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Cześć i czołem :) Hej:) Dzisiaj Lejdi grzecznie czekała po sklepem , co prawda wstała ale nie ruszyła się i była spokojna:multi: Quote
Dzikie nieporadne Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Cześć:) Nie wchodziłam tu ,bo oprócz nauki i zajmowania się Lejdi i Dżoli ,starałam się walczyć bez powodzenia z moją utratą "bycia sobą" na czas lekcji i związanym z tym samotnym trybem i stresem przez pół dnia 5 dni w tygodniu..... Ale pstanowiłam się już z tym nie kryć i wrócić do symatycznych ludzi i oczywiście pochwalić się postępami mojej suni Oraz problem z nią.... Więc Lejdi już jest grzeczniejsza i mniej problemowa w autobusie;) Ale mam problem z obcinaniem pazurów...po prostu wtedy jest furia i nic się nie da zrobić:-( No i jakieś foto: Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 A nie ściera sobie pazurów jak chodzicie na spacery? Ja nigdy Torce (ani żadnemu wcześniejszemu psu) nie obcinałam pazurów ;) Quote
phase Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Mada95 napisał(a): Ale mam problem z obcinaniem pazurów...po prostu wtedy jest furia i nic się nie da zrobić:-( Rozumiem Cię, u mnie z Żabą mam problem taki, gdy chcę, a właściwie chciałam oczyścić jej zęby. Quote
Dzikie nieporadne Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Z zębami nie mamy żadnych problemów;) Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Lejducha sprawdza co leci w TV :D:D:D Quote
Recommended Posts