Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Lejdi w drodze z Sopotu do Kolibek ma po kolei takie oto odpały...

Po drodze jak ją spuszczę lata w kółko jak tropeda , na plazy dla psów ciągle chce aportować z wody a w parku za nic nie chce zrobić nawet siad tylko się przewraca na plecy i tarza podgryzając ręce:roll:

Posted

To super, idziemy w takim razie :) Napiszę tu jeszcze raz bo nie wiem czy się przedrzesz przez galerię maryg22
Jedziemy 109 z Obłuże Centrum o 11:43 :)

Posted

Mada95 napisał(a):
A Lejdi w drodze z Sopotu do Kolibek ma po kolei takie oto odpały...

Po drodze jak ją spuszczę lata w kółko jak tropeda , na plazy dla psów ciągle chce aportować z wody a w parku za nic nie chce zrobić nawet siad tylko się przewraca na plecy i tarza podgryzając ręce:roll:

no to się ciesz, że masz psa aktywnego z jednej strony. bo mnie czasem dobijają moje psy latem... idą za mną, ledwo te łapy dreptaną itp.... i najlepiej aby dać im poleżeć i ab miały ciągły dostęp do wodopoju.. wieczorem za to motorki im się włączają :D

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/DCDCSopot2012r247.jpg śłit focia z Pańcią :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
no to się ciesz, że masz psa aktywnego z jednej strony. bo mnie czasem dobijają moje psy latem... idą za mną, ledwo te łapy dreptaną itp.... i najlepiej aby dać im poleżeć i ab miały ciągły dostęp do wodopoju.. wieczorem za to motorki im się włączają :D

Mam to samo z moim ;) Ale to ma czasem swoje plusy :D

Posted

magdabroy napisał(a):
A mojej wystarczy pokazać piłkę i nawet upał jej nie straszny :D Ale pańcia jest mądrzejsza od psa i wiem, że w takie upały trzeba psa oszczędzać ;)

Chyba ze ma się zbiornik wodny w okolicy :D

Z braku nowych zdjęć dodam coś z naszej sesji z parku ;)

I coś z zawodów

Posted

Dzisiaj byłyśmy z rodzicami na babich dolach i Lejdi bawiła się ciągle w wodzie a potem poszłyśmy z tatą na spacer i..mój ojciec ledwo zipiał a my dalej wariowałyśmy :razz:

Nie mam zdjęć ale dodam parę mojej drugiej księżniczki ,chomisi Dżoli :)

I ze mną

:D