_patSi_ Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Witam Was kochane cioteczki na wątku malutkiej Basi:p Basia to urokliwa roczna malutka suczka. Jest bardzo wesoła, wszędobylska, uwielbia pieszczoty i wylegiwanie się na kanapie. Toleruje inne zwierzęta, za kotami wręcz przepada. Wadą jest jej szczekliwość :) Basia ma dom zamieszka w Opolu :) Basia koło miesięcznego kotka Edited March 15, 2012 by _patSi_ Quote
iwoniam Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dziewczyny, ale ogłoszenia miały być już wcześniej..:( wyślijcie mi, tak jak się umawiałyśmy wszystkie wątki piesków - mój email wam dałam - iwoniam@poczta.onet.pl czekam :) Quote
iwoniam Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 zrobiłam malutkiej ogłoszenia, jutro je rozwieszę, a teraz czekam na ruch z waszej strony :) Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 iwoniam napisał(a):zrobiłam malutkiej ogłoszenia, jutro je rozwieszę, a teraz czekam na ruch z waszej strony :) to super, dziękujemy bardzo:) w Warszawie tez były rozwieszane, a w weekend zareklamujemy psiaki na śląsku Quote
iwoniam Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jutro wejdę na wszystkie pozostałe psinki, dziś 4 h robiłam ogłoszenia rozeslicie wątek Basi, fundacyjny i innych piesków. ogloście choćby wśród znajomych z dogo, poproście, aby pomogli rozsyłac.. Quote
grazia68 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Basia rozsyłana :) Pierwsze zapytania już są , oby się udało :) !!!! Quote
ataK Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jestem na zaproszenie, Grazia. Ona w schronie siedzi czy ma DT? Quote
Maruda666 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 śliczna kruszynka:) Mogę niestety jedynie podnieść :multi: Quote
_patSi_ Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Basia jest w dt ma kontakt z psami, kotami w stosunku do dzieci sprawdzona nie wykazuje agresji:) Quote
grazia68 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Basia to prześliczna sunia wielkości yorka :)!,właśnie robię jej wydarzenie na FB Quote
iwoniam Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 nie nie nie, ona nie jest wielkości yorka ona jest większa troszkę. myślę, że waży ok 5-6 kg, ale ! nie będzie większa.. Jak wydarzenie na FB będzie gotowe to dajcie - roześlę z 300 osobom. I Basia jest PIĘKNA ! grazia68 napisał(a):Basia to prześliczna sunia wielkości yorka :)!,właśnie robię jej wydarzenie na FB Quote
Agucha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jak jest w pobliżu Śląska wklejcie ją na Mikrusy. baner w moim podpisie :) Quote
grazia68 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Oj,ja Ślązaczka, ale Basienka w Pacanowie :) Jest kilku chętnych na Ediego ,spróbuję podsunąć Basię ona jeszcze mniejsza od niego . Quote
Agucha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 grazia68 napisał(a):Oj,ja Ślązaczka, ale Basienka w Pacanowie :) Jest kilku chętnych na Ediego ,spróbuję podsunąć Basię ona jeszcze mniejsza od niego . Jasne, że tak! Zawsze to jakaś szansa, niejednokrotnie ogromna :) Quote
grazia68 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nie trzeba było nikogo szukać ,sami adoptujący się znaleźli.:) Nasza kochana Basienka trzema łapkami w Opolu:) Zapowiada się kochany domek, teraz tylko sterylka:) To efekt mojej wizyty w sobotę na Śląsku , nowy domek jest supeeeerrrrr:) Quote
iwoniam Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 czekamy z niecierpliwością na wieści o Basi, jest ogłoszona także przez nas w kilkunastu miejscach, jak będziemy wiedzieć, że jest w szczęśliwym domku to zrobimy miejsce następnemu maluszkowi w ogłoszeniu ! powodzenia ! Quote
Rewelacja Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 a dlaczego dogomaniacy mają finansować sterylizację psa który ma już dom? Mało BEZPAŃSKICH psów w potrzebie, które potrzebują pieniędzy? Quote
grazia68 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Basia ma ustalony termin sterylizacji na przyszły tydzień na piątek :) Jak tylko dojdzie do siebie pojedzie do nowego domku :) Quote
Rewelacja Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Rewelacja napisał(a):a dlaczego dogomaniacy mają finansować sterylizację psa który ma już dom? Mało BEZPAŃSKICH psów w potrzebie, które potrzebują pieniędzy? powtórzę ............ Quote
ataK Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rewelacja napisał(a):a dlaczego dogomaniacy mają finansować sterylizację psa który ma już dom? Mało BEZPAŃSKICH psów w potrzebie, które potrzebują pieniędzy? Basia jest, z tego, co widzę, jeszcze psem bezpańskim, więc jeśli sterylka ma być jej szansą, to jak najbardziej jest uzasadnione sfinansowanie jej. Quote
Recommended Posts