Alabamka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 witam, mam do was pytanie, czy znacie moze jakies miejsca, kwatery, gdzie mozna spokojnie pojechac z Diablem Tasmanskim jakim jest Staffik. Mam znajoma w Miedzyzdrojach, ktora akurat na swoje kwatery nie przyjmuje z psami, mowila, ze moze byc problem aby przyjeli mnie z takim psem...pomozcie, bo inaczej czeka mnie urlop w bloku :( Quote
cleoratmed Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 ja jade do USTKI do Albatrosa osrodka wczasowego, bez problemu mi zarezerwowali tam termin doplata z apsa za dobe 8zl jade dopieor koncem maja, i nie ukruwalam jaka mam rase a jade z 2psami ;) Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 hej ja zawsze daje ogłoszenie na spanie pl :) pisze ze z psami :) i zawsze jest sporo ofert można wybierac :) ale polecam władysławowo na wyjazd ze staffikiem kawałek spacerkiem do morza i mozna spokojnie posiedziec szerokie plazeeeee :) Quote
kkem Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Alabamka napisał(a):witam, mam do was pytanie, czy znacie moze jakies miejsca, kwatery, gdzie mozna spokojnie pojechac z Diablem Tasmanskim jakim jest Staffik. Mam znajoma w Miedzyzdrojach, ktora akurat na swoje kwatery nie przyjmuje z psami, mowila, ze moze byc problem aby przyjeli mnie z takim psem...pomozcie, bo inaczej czeka mnie urlop w bloku :( ośrodek Solar, Pustkowo blisko Rewal, Trzesacz, nie robia problemow :-) Quote
magdzior83 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ja polecam Grzybowo kolo Kolobrzegu pensjonat "Kotki dwa" tanio z z 3 psiakami nawet moge tam jezdzic :) Quote
Recommended Posts