apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha.......jak patrzy z wyrzutem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img182.imageshack.us/img182/5237/dscf6649te1.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Boskie łapecki:loveu: i mordziulka z tyłu:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img246.imageshack.us/img246/3779/dscf6706hf0.jpg[/FONT]
drzalka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Dziękuje, powiedzialam wszytsko Lenuśce na uszko prawe :loveu: Lenka to małą suczka, na fotkach moze sie wydawac ze jest duza, bo robię często z dołu fotki, Ma około 55-56cm w kłębie
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='drzalka']Dziękuje, powiedzialam wszytsko Lenuśce na uszko prawe :loveu: Lenka to małą suczka, na fotkach moze sie wydawac ze jest duza, bo robię często z dołu fotki, Ma około 55-56cm w kłębie[FONT=Century Gothic]mala, duża jakie to ma znaczenie:lol: .....piekna jest:loveu: Buziolki na fafolki:loveu:[/FONT]
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Georgia]a czy ja mówie że nie jest piękna? :) jest i to bardzo :loveu::loveu::loveu: no to tylko 6cm wyższa od mojej suczki :) a wydaje się mieć na prawdę długie nózki :loveu::loveu::loveu: [/FONT]
drzalka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 :] A moze Lenka ma mniej ja tak pirazy drzwi mierzylam przy ścianie książką :lol:
psiulka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ooo, nareszcie zdjęcia :loveu: I to jakie ładne :loveu: Wymiziaj Lenkową ^^
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jeśli mniej waży, to lżej, jeśli "uwali" się na Ciebie. ;)
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Jagoda*']Jeśli mniej waży, to lżej, jeśli "uwali" się na Ciebie. ;)[FONT=Century Gothic]Święta racja:evil_lol:[/FONT]
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Śliczna Boksereczka :loveu: Zauważyłam śliczną faflową mordę w podpisie, nie zastanawiając się ani chwili dłużej kliknęłam i.. zakochałam się w niej :loveu: Będę regularnie zaglądała w galerię tego cuda :loveu:
drzalka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 A witamy witamy :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do odwiedzania galerii. Tak tak Lenka jets leicutka wazy 23 kg i moge ją nawet nosić na rękach :eviltong:
Rottie Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rzeczywiście jak na Boksera to wyjątkowo malutko :D A ile mierzy w kłębie?
Medorowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 drzalka napisał(a):A witamy witamy :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do odwiedzania galerii. Tak tak Lenka jets leicutka wazy 23 kg i moge ją nawet nosić na rękach :eviltong: Ha ja też swojego mogę nosic na rękach:B-fly::B-fly: Jakieś cztery sekundy wytrzymam:evil_lol: Witanko:multi:
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Medorowa napisał(a):Ha ja też swojego mogę nosic na rękach:B-fly::B-fly: Jakieś cztery sekundy wytrzymam:evil_lol: Witanko:multi:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahah.......HI- MENKA:diabloti:[/FONT]
drzalka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 PIsalam gdzies ze Lenka ma wklebie około 55-57 ;)
Rottie Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A to "niziutka" :D Na zdjęciach nie wygląda jakby jej masy brakowało. Może ten typ tak ma? :evil_lol:
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha.....jaka obronna.....myślał by kto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img138.imageshack.us/img138/1142/dscf6787td8.jpg [/FONT]
drzalka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Witanko.. dzisiaj cieplutko Lenka wygrzewa się na polski, jutro wrzuce jakies fotki ;] tym razem biegne na polko :lol:
dagusiek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 W końcu trafiłam do Waszej galeryjki:multi: Ale widzę, że tu troche pusto, gdzie się podziewasz Paulino?:eviltong: Dzięki za dzisiejszy spacer, na którym miałam możliwość poznania Lenki:loveu: jest wspaniała:loveu: Mam nadzieję, że jeszcze na jakiś spacer się wybierzemy;) Pozdrawiam i zapraszam do nas, są już zdjęcia z dzisiejszego spacerku;)
drzalka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Witam, cześć dagusiek :p ja również dziękuje za wspanialy spacer, napewno jeszcze sie wybierzemy na następny tak udany :] sorki za kilkudniowa nieobecnosc al niestety komp mi niedziala i siedze w tej chwili na sprzęcie siostry ;] dagusiek moze wlepisz tu fotki z komorki z naszego dzisiejszego spacerku ;p ??:loveu:
dagusiek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='drzalka']Witam, cześć dagusiek :p ja również dziękuje za wspanialy spacer, napewno jeszcze sie wybierzemy na następny tak udany :] sorki za kilkudniowa nieobecnosc al niestety komp mi niedziala i siedze w tej chwili na sprzęcie siostry ;] dagusiek moze wlepisz tu fotki z komorki z naszego dzisiejszego spacerku ;p ??:loveu: Oczywiście, już się robi;) [quote name='Cambel&Megi']Mam...................:evil_lol: hahaha ale sie usmiałam:turn-l: Tylko ciii, nie mów co masz:diabloti: A oto fotki ze spacerku Mmm, ale dobra Kto pierwszy ten lepszy! Dawaj ten patyk!
drzalka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Dziekuwa za foty dagusiek ::D Hej kamila chcesz sobie przywlaszczyc ??? daj 4 zeta;p jak nie to oddawac kuta*ka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts