Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje, powiedzialam wszytsko Lenuśce na uszko prawe :loveu:

Lenka to małą suczka, na fotkach moze sie wydawac ze jest duza, bo robię często z dołu fotki, Ma około 55-56cm w kłębie

Posted

[quote name='drzalka']Dziękuje, powiedzialam wszytsko Lenuśce na uszko prawe :loveu:

Lenka to małą suczka, na fotkach moze sie wydawac ze jest duza, bo robię często z dołu fotki, Ma około 55-56cm w kłębie[FONT=Century Gothic]mala, duża jakie to ma znaczenie:lol: .....piekna jest:loveu: Buziolki na fafolki:loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]a czy ja mówie że nie jest piękna? :)
jest i to bardzo :loveu::loveu::loveu:

no to tylko 6cm wyższa od mojej suczki :)
a wydaje się mieć na prawdę długie nózki :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Jagoda*']Jeśli mniej waży, to lżej, jeśli "uwali" się na Ciebie. ;)[FONT=Century Gothic]Święta racja:evil_lol:[/FONT]

Posted

Śliczna Boksereczka :loveu: Zauważyłam śliczną faflową mordę w podpisie, nie zastanawiając się ani chwili dłużej kliknęłam i.. zakochałam się w niej :loveu: Będę regularnie zaglądała w galerię tego cuda :loveu:

Posted

A witamy witamy :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do odwiedzania galerii. Tak tak Lenka jets leicutka wazy 23 kg i moge ją nawet nosić na rękach :eviltong:

Posted

drzalka napisał(a):
A witamy witamy :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do odwiedzania galerii. Tak tak Lenka jets leicutka wazy 23 kg i moge ją nawet nosić na rękach :eviltong:

Ha ja też swojego mogę nosic na rękach:B-fly::B-fly: Jakieś cztery sekundy wytrzymam:evil_lol:

Witanko:multi:

Posted

Medorowa napisał(a):
Ha ja też swojego mogę nosic na rękach:B-fly::B-fly: Jakieś cztery sekundy wytrzymam:evil_lol:

Witanko:multi:
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahah.......HI- MENKA:diabloti:[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

W końcu trafiłam do Waszej galeryjki:multi:
Ale widzę, że tu troche pusto, gdzie się podziewasz Paulino?:eviltong:
Dzięki za dzisiejszy spacer, na którym miałam możliwość poznania Lenki:loveu: jest wspaniała:loveu:
Mam nadzieję, że jeszcze na jakiś spacer się wybierzemy;)
Pozdrawiam i zapraszam do nas, są już zdjęcia z dzisiejszego spacerku;)

Posted

Witam, cześć dagusiek :p ja również dziękuje za wspanialy spacer, napewno jeszcze sie wybierzemy na następny tak udany :]

sorki za kilkudniowa nieobecnosc al niestety komp mi niedziala i siedze w tej chwili na sprzęcie siostry ;]

dagusiek moze wlepisz tu fotki z komorki z naszego dzisiejszego spacerku ;p ??:loveu:

Posted

[quote name='drzalka']Witam, cześć dagusiek :p ja również dziękuje za wspanialy spacer, napewno jeszcze sie wybierzemy na następny tak udany :]

sorki za kilkudniowa nieobecnosc al niestety komp mi niedziala i siedze w tej chwili na sprzęcie siostry ;]

dagusiek moze wlepisz tu fotki z komorki z naszego dzisiejszego spacerku ;p ??:loveu:
Oczywiście, już się robi;)

[quote name='Cambel&Megi']Mam...................:evil_lol:
hahaha ale sie usmiałam:turn-l:
Tylko ciii, nie mów co masz:diabloti:

A oto fotki ze spacerku
Mmm, ale dobra

Kto pierwszy ten lepszy!

Dawaj ten patyk!

Posted

Dziekuwa za foty dagusiek ::D Hej kamila chcesz sobie przywlaszczyc ??? daj 4 zeta;p jak nie to oddawac kuta*ka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...