Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej..dzisiaj miałysmy super spacerek.. znalazłam super łąki.. ktorymi mozna dostać sie do tzw. psiej łąki.. spodkałyśmy, fajnie psiaki... chodz Lena dostałą cieczkę, Chodziłą sobie luzno, ze smyczą... słuchała sie ładnie.. bawiła sie z psiakami, gdy powiedziałam idziemy, ładnie podziekowala za zabawe i poszła za mną :D.. pozniej spodkałysmy ogromniastego czarnego doga.. który miał 9 miesiecy tak jak i moja mała.. Lena niewiedziała co zrobić, jakis koń stał nad nią i chciałs ie bawić.. chowala sie pod ławki :D.....mam tylko trzy fotki, tobione przez koleżanke ( baterie sie rozładowały)
, i to tylko pod blokiem

papa

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musicie uwazac :) ona teraz bedzie olewac psie zaloty(jakl sie pojawia) ale jak dostanie rui sama bedzie tylek nastawiac :) lepiej ni eryzykujcie i unikajcie miejsc gdzie sa psy (dla dobra malej bo jak jakis natrent sie znajdzie to i wy ani ona sobie nie da rady ;) )

Posted

No niektóre piesy to natręty przeokropne Evaxon ma rację :)

Dobrywieczorek dziewczyny

Lenka ładna, to się będzie chłopakom podobywać :D

Posted

madzia i medor napisał(a):
Oo, kolejne wielbicielki friesbee :cool3: :cool3: :cool3:

oj tak tak :D:D Lena sie powoli nakręca, ale skakać jeszcze moebedziemy, narazie puszczamy tak zwane rollery po ziemi ;]... Dobranoc

Posted

Kate I Luka napisał(a):
struś pędziwiatr w kadr się nie zmieścił :p

Siemanko Lenka :)

Super fotka:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo mi się podoba:loveu:

Posted

drzalka napisał(a):
oj tak tak :D:D Lena sie powoli nakręca, ale skakać jeszcze moebedziemy, narazie puszczamy tak zwane rollery po ziemi ;]... Dobranoc

My też się w to bawiliśmy jakiś czas, ale Medorek miał kłopoty ze stawem i musieliśmy zaprzestać :shake: :shake:

Posted

no ja też witam serdecznie :D.. unas coś blisko rui chyba.. Lena piszczy, na polko chce isc, siedzi przy oknie , a jak jestesmy na polku, to pod bramą czeka na jakiegos pewnei wielbiciela... i wącha, po krzakach, juz pewnie koledzy byli ...;]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...