Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Całkiem nieźle to Lence idzie. Nareszcie zdjęcia postanowiłas dac, no niech mnie ;)
Zastanawiam się nad Szarikowym klikaniem... Może to by coś dało.

Posted

Szarik sprobujcie, ja tez niewierzylam ze Lena i kliker.... a tu jak łądnie wsyzstko idzie :P.. no tak Lena uwielbia jezdzic autkiem :eviltong:

Posted

drzalka napisał(a):
Szarik sprobujcie, ja tez niewierzylam ze Lena i kliker.... a tu jak łądnie wsyzstko idzie :P.. no tak Lena uwielbia jezdzic autkiem :eviltong:

Właśnie Wy mnie zainspirowaliście i zamówiłam kliker:eviltong::eviltong:

Posted

Hejo..

A teraz foteckzi z kotkiem - Arabem

Lena nie bardzo go lubi:diabloti:, a może i lubi:roll:, tylko chce się z nim zawsze bawić, a że ona niedelikatna to zawsze go zaczepia łapą, on wydaje jakis odglos smieszny i u cieka, a ona biegnie za nim, i wszystko w domu przetrąca.. I tak to jest z Leną i koteckiem. Ale gdy piesek i kotek zmęczeni to czasami razem zasypiają. O to dowod:

Posted

Kiedys chyab coś pisałam hih.. no dobra jescze kilka z dzisiejszego dnia. Bylismy w mieszkaniu siostry i jej chlopacka :lol:

Wszystko niestety z komórki.. wiec sorki za jakość:

Posted

Hej, a ja jestem na siebie wkurzona.. miałam zaplanowany wypad na szkolenie do Zabajki- bliziutko mnie, ale oczywiscie Paulina żle przeczytała, albo zapomniałą i Szkolenie odbyło sie wczoraj i dzisiaj sie wlasnie odbywa.. a ja myslalam ze za tydzien w weekend :angryy::shake::placz:

Posted

CHmm, moze i mozna bylo, ale umowilismy sie jzu z rodziną ze jedziemy do nich.. no nic.. szkoda.. ale za to Lena będzie caly dzien w lesie, bo ciocia mieszka 200m od lasu ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...