Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka.. a dzisiaj jedziemy na miasto :cool3::evil_lol: I mam nadzieje ze spotkamy pare psiakow.. hej Iwonka co ty nato /?? Bulwary ? 16 godz ? i Megi od Cambel będzie :eviltong:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo.. witamy.. zaraz z Lenką wyruszlamy do rodziny, na cmentarze itp :p

A i wczoraj pierwszy raz zaczelam szkicować psa ( nigdy nierysowalam zywych istot :P, tylko krajobrazy;]), noi oczywiscie boksia :loveu:. Dzisiaj powinnam skonczyc.. jak ladni emi wyjdzie pokaze :cool3:

Posted

HOdowla chyba wybrana.. chcialabym zeby to byl i dobry uzytkowo i exterierowo.. ale kasy duzo tez niemoge na niego wydac :roll:.. ale jescze duuzo czasu... np. dla tego ze niemam pojecie kiedy uzbieram pieniązki na pieska...bo rodzice napewno mi nie dadzą.. chwala ze sie wstępnie zgodzili na boskia.. ale najwczesniej moge sobie pomazyc psa gdzies na wakacjach ;)

A o to moj pierwszy mozna powiedziec profesjonalny( nigdy wczesniej nieszkicowalam, chyba ze na jakies zadanie cos nabazgralam :P) rysuenk psa:
widac ze głowa troche zamała w stosunku do tłowia, no ale to moj [pierwszy raz :oops::p

a o to drugi bokserek ;)

Zdiecia troche kiepskiej jakosci, bo robione przez Cambel w szkole i komórka ;)

Posted

Witam :) :multi:

Troszkę mnie tutaj nie było :)

Super że będziesz miała kolejnego boksia...
widziałam jaki Ci się marzy...cudo :loveu::loveu::loveu:

No i trzymam mocno kciuki żebyś jak najszybciej uzbierała te pieniążki na malucha :)

Powodzenia i Pozdrawiam

Posted

Hejo.. no tak Z MP ale mi nie wyszlo :lol:.. Kentakowa heh jescze nierysowalam innej rasy.. bo te prace to moje pierwsze "psie rusunki", ale moze zaczne rysowac inne.. ale dlugowłos emi niewychodzą tylko te gladko :P.. moje kiedys księciunia na bazgrole :eviltong:

Posted

drzalka napisał(a):
Hejo.. no tak Z MP ale mi nie wyszlo :lol:.. Kentakowa heh jescze nierysowalam innej rasy.. bo te prace to moje pierwsze "psie rusunki", ale moze zaczne rysowac inne.. ale dlugowłos emi niewychodzą tylko te gladko :P.. moje kiedys księciunia na bazgrole :eviltong:

to dobrze ze te kudłate ci nie wychodzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ksieciuni czeka na szkc:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani.. ogromna prośba...

to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza
(sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował
.. no i urodziły się maluchy)
dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876

podnoście ten wątek - pliiissssss

Posted

Witam bardzo serdecznie :multi::multi:
Nie będę cytować wszystkiego :P ale powiem tyle, ze macie śliiiczne Lenkowe foocieee :buzi:
Pozdrawiamy

Posted

Witamy! :) A co to?:cool3: Na gg się siedzi a do galerii to juz nie łaska zaglądnąc/:eviltong::lol:

Pozdrawiamy i ślemy obślimtane calusy! :Rose:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...