drzalka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Hejka.. a dzisiaj jedziemy na miasto :cool3::evil_lol: I mam nadzieje ze spotkamy pare psiakow.. hej Iwonka co ty nato /?? Bulwary ? 16 godz ? i Megi od Cambel będzie :eviltong:
Cambel&Megi Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Goopek, i czegoż Cię nie było? :eviltong:
drzalka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Hejo.. witamy.. zaraz z Lenką wyruszlamy do rodziny, na cmentarze itp :p A i wczoraj pierwszy raz zaczelam szkicować psa ( nigdy nierysowalam zywych istot :P, tylko krajobrazy;]), noi oczywiscie boksia :loveu:. Dzisiaj powinnam skonczyc.. jak ladni emi wyjdzie pokaze :cool3:
Coyote Ugly FCI Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 drzalka napisał(a):A dobrze dobrze;p pokazuj i to juz!!
drzalka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ale niema łądowarki do aparaciku :-(... Kamili w skozle pokaze i zrobi zdiecie ;)
drzalka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 HOdowla chyba wybrana.. chcialabym zeby to byl i dobry uzytkowo i exterierowo.. ale kasy duzo tez niemoge na niego wydac :roll:.. ale jescze duuzo czasu... np. dla tego ze niemam pojecie kiedy uzbieram pieniązki na pieska...bo rodzice napewno mi nie dadzą.. chwala ze sie wstępnie zgodzili na boskia.. ale najwczesniej moge sobie pomazyc psa gdzies na wakacjach ;) A o to moj pierwszy mozna powiedziec profesjonalny( nigdy wczesniej nieszkicowalam, chyba ze na jakies zadanie cos nabazgralam :P) rysuenk psa: widac ze głowa troche zamała w stosunku do tłowia, no ale to moj [pierwszy raz :oops::p a o to drugi bokserek ;) Zdiecia troche kiepskiej jakosci, bo robione przez Cambel w szkole i komórka ;)
jonQuilla Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam :) :multi: Troszkę mnie tutaj nie było :) Super że będziesz miała kolejnego boksia... widziałam jaki Ci się marzy...cudo :loveu::loveu::loveu: No i trzymam mocno kciuki żebyś jak najszybciej uzbierała te pieniążki na malucha :) Powodzenia i Pozdrawiam
Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 podoba mi sie http://i22.tinypic.com/rclzwj.jpg a rysujesz inne rasy:razz::razz::razz:
Akadna Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Drzalka, ładnie rysujesz! :loveu: Aż czuję się zakompleksiona :oops: To z MP, prawda? :razz:
drzalka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Hejo.. no tak Z MP ale mi nie wyszlo :lol:.. Kentakowa heh jescze nierysowalam innej rasy.. bo te prace to moje pierwsze "psie rusunki", ale moze zaczne rysowac inne.. ale dlugowłos emi niewychodzą tylko te gladko :P.. moje kiedys księciunia na bazgrole :eviltong:
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 drzalka napisał(a):Hejo.. no tak Z MP ale mi nie wyszlo :lol:.. Kentakowa heh jescze nierysowalam innej rasy.. bo te prace to moje pierwsze "psie rusunki", ale moze zaczne rysowac inne.. ale dlugowłos emi niewychodzą tylko te gladko :P.. moje kiedys księciunia na bazgrole :eviltong: to dobrze ze te kudłate ci nie wychodzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ksieciuni czeka na szkc:loveu:
basia2202 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss
Coyote Ugly FCI Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 przyszlam sie przywitam w piekny sloneczny poranek
Jagoda1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Nadrabiam.... Objawił się kolejny talent! :lol:
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam bardzo serdecznie :multi::multi: Nie będę cytować wszystkiego :P ale powiem tyle, ze macie śliiiczne Lenkowe foocieee :buzi: Pozdrawiamy
Akadna Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witamy! :) A co to?:cool3: Na gg się siedzi a do galerii to juz nie łaska zaglądnąc/:eviltong::lol: Pozdrawiamy i ślemy obślimtane calusy! :Rose:
Recommended Posts