Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy... kurcze spodkanie dogo sie nam nieudało.. spobota - pogoda, a kuircze niedziela pada, a dzis znoów pogoda:p , mam nadzieje ze nast razem sie uda.. z Leną dzis na 2godzinny spacer poszlysmy, oo matko , super było, pozniej na boisko poslzysmy, pograc w piłke, Lena tak się zmęczyłą ze hoho :D

Posted

[quote name='drzalka']

Struś pędziwiatr:cool3: :cool3: :evil_lol:

A mnie dziś brat ze spacerku wyręczył, <dopiro przyjechał i już się rządzi>;) :evil_lol: , z czego nie byłam zbytnio zadowolona, bo taka fajna pogoda na spacer była:cool3: :cool3: Wracam z pracy z zamiarem "iścia";) na spacer, a tu nici;) :evil_lol:

Posted

a o to poniżej w podpisie nowy banerek i avatarek poprawej z Lenką, jak wam sie podoba.. tylko moze mi ktoś pomoże? jaki jest kod, żeby klikajac na banerek, otwierałą sie włąsnie moja galeria??

Posted

drzalka napisał(a):
a o to poniżej w podpisie nowy banerek i avatarek poprawej z Lenką, jak wam sie podoba.. tylko moze mi ktoś pomoże? jaki jest kod, żeby klikajac na banerek, otwierałą sie włąsnie moja galeria??

Śliczne :loveu: :loveu:
Cholera, ja wiem jak to się robi, ale jak kiedyś komuś próbowałam wytłumaczyć, to nic z tego nie wyszło:evil_lol: Więc nie będę kombinować; poczekaj na kogoś, kto będzie Ci to potrafił wytłumaczyć;)

Posted

zeby mieć baner z odsyłaczem to zaznacz banner i kliknij na tą taką "kule ziemską" z "magnesikami" i wpisz link do galeri ;) heh, a jakbyś miała kłopoty to pisz, to zrobię Ci obrazek pomocniczy ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...