bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Co tam pańcia w rączce trzyma? Że piesek oczków oderwać nie może ;)
Agnieszka PPP Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Doberek:razz: Ale rozpieszczona młoda dama;) ;)
drzalka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 witamy... kurcze spodkanie dogo sie nam nieudało.. spobota - pogoda, a kuircze niedziela pada, a dzis znoów pogoda:p , mam nadzieje ze nast razem sie uda.. z Leną dzis na 2godzinny spacer poszlysmy, oo matko , super było, pozniej na boisko poslzysmy, pograc w piłke, Lena tak się zmęczyłą ze hoho :D
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='drzalka'] Struś pędziwiatr:cool3: :cool3: :evil_lol: A mnie dziś brat ze spacerku wyręczył, <dopiro przyjechał i już się rządzi>;) :evil_lol: , z czego nie byłam zbytnio zadowolona, bo taka fajna pogoda na spacer była:cool3: :cool3: Wracam z pracy z zamiarem "iścia";) na spacer, a tu nici;) :evil_lol:
Wyjątek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć!!!:multi: Kolejny latajacy psiak z uszkami wiatraczkami ze szczęścia :D Super!!!
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witajcie:multi::multi::multi::multi: my tutaj po raz pierwszy, ale obiecujemy, ze będziemy zaglądać do ślicznej Lenki:lol:
Kati Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='tygra']o jaki kangurek :) Raczej zając :diabloti: ale jaki uroczy :loveu:
drzalka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 witamy.. tak ta ona skacze jak zając :D:D..wchodzcie wchodzcie, obiecuje ze fotki bedą :D
:: FiGa :: Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oho widze że pancia trzymała cos dobrego w łapce :cool3:
drzalka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 hehe... wiesz odziwo nie.. w łąpce trzymałam aparat.. cos sie swieciło, Lena popatrzyła.. pstryk i gotowe :D
drzalka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 a o to poniżej w podpisie nowy banerek i avatarek poprawej z Lenką, jak wam sie podoba.. tylko moze mi ktoś pomoże? jaki jest kod, żeby klikajac na banerek, otwierałą sie włąsnie moja galeria??
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 drzalka napisał(a):a o to poniżej w podpisie nowy banerek i avatarek poprawej z Lenką, jak wam sie podoba.. tylko moze mi ktoś pomoże? jaki jest kod, żeby klikajac na banerek, otwierałą sie włąsnie moja galeria?? Śliczne :loveu: :loveu: Cholera, ja wiem jak to się robi, ale jak kiedyś komuś próbowałam wytłumaczyć, to nic z tego nie wyszło:evil_lol: Więc nie będę kombinować; poczekaj na kogoś, kto będzie Ci to potrafił wytłumaczyć;)
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 zeby mieć baner z odsyłaczem to zaznacz banner i kliknij na tą taką "kule ziemską" z "magnesikami" i wpisz link do galeri ;) heh, a jakbyś miała kłopoty to pisz, to zrobię Ci obrazek pomocniczy ;)
Recommended Posts