Coffee&Nera Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Paulinka tak w przysżły weekend- a w kolejny weekend w Zabajce wyścigi psich zaprzęgów :loveu: Niemoge sie doczekac ! :multi:
drzalka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 A jedziesz na ten wyscig ? Ciekawe jakie psy będą występować. WItam :loveu:
Coffee&Nera Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No w zeszłym roku juz bylam- są biegi krótkie w drużynach, długodystansówki i pare innych konkurencji- ciekawe czy spotkam malamutki z zeszłego roku roku :loveu:
Cambel&Megi Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hej Drzaleczki :lol::lol:;) drzalka napisał(a):A kiedy te targi ? A my juz po rowerowaniu, Lena wytarzala się w jakiejs kuupie nawozu, bleee,:shake: do wadny z nią :diabloti:! Targi są 6-7 października. Mam zamiar polować na cuś ciekawego /czyt. obroża np. rogz (marzenia)/ i żebrać próbki karm :lol:
drzalka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Witamy :p OOO to ja tez się wybiore na te targi, moze znajde cos dla Leny ( najlpiej Rogz i Lupine :cool3:) choc wątpie :roll: A Lena wykąpana.. dzisiaj jak nigdy umyłam ją pod prysznicem ( zawsze w wannie), nalałam wody do brodzkia i myju myju :lol:, A Lena oczywiscie nazadowolona, plywac to lubiw stawie, ale kompc się nie bardzo... ale moze bedzie wiedziala ze za takie brudastwo, to bedzie zawsze myju myju :evil_lol:
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witaaaankooo Lenusie!! :loveu: zaglądam.. i co słyszę?;) że Lenka we frisbi się bawi:) wooow:) sądziłam, że takie duże piesy... to bardziej siłowe zabawy... a tu proszę proszę... że do frisbi to lekkie pieski, zwinne... oglądałam ostatnio taki program... i tam skakały głownie BC, ONki... czyli.. że nasza Zuzka też by mogła tak spróbować?:) bo zastanawiałam się czy da radę.. czy się naumie...:p a ona baardzo wysoko do patyków skacze... no to buźka, pozdrawiamy!!:)
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Doberek - fotki bym sobie jakieś obejrzała:razz::razz:
drzalka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A witanko :lol: A no pewnie że Zuzia też może :multi: Moja Lena jest baardzo skoczna, dzięki takim zabawom jak Frisbee, Agility, jazda przy rowerze, poprostu ją wymęczam, bo ona ma baardzo duzo energi i jakos trzema ją psorzytkować :eviltong:. Np. wczoraj biegałą 1,5 h przy rowerze kłusem.. gdy przyjechalyśmy do domu, Lena dalej miałą ochote na zabawe, sama mnie zaczepiała :-o;) Do agility poleca się lekkie psy takie jak BC, Ausiie czy Shelti, bo są bardzo zwinne i pracocholiczne , ale kto powiedzial że większe psy mniej zwinniejsze nie mogą ? Na zawodach spotyka się takie "wyjątki" które nieżle sobie radzą, i nawet zajmują czołowe miejsca. Znam pięć boksery ktore skaczą ( dwa, albo trzy występują na zawodach), i naprawde super wypadają na tle konkurencjii... Cimi kiedys mi mówiłą że zna Bokserke ktora frisbuje na zawodach ... Co do fotek, ot mozliwe ze zaraz zrobie małą sesyjke :p
Cimi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']że do frisbi to lekkie pieski, zwinne... oglądałam ostatnio taki program... i tam skakały głownie BC, ONki...[/QUOTE] No trudno nazwać to, żeby ONki tak super się nadawały do frisbee :eviltong:. Ale występują w zawodach ;). Ostatnio Finał Krajowy DCDC wygrała Labradorka Negra, moja fiona 28 kg też skacze do talerzy :) basia2202, nie wiem w jakim wieku jest Twoja suka, ale żeby skakać w pełni do talerza powinna być dorosła i rozwinięta, a jak nie jest to rollerki i tzreba mieć psie dyski :).
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='drzalka'] Co do fotek, ot mozliwe ze zaraz zrobie małą sesyjke :p[/quote] Ott i gdzie ta sesyjka:evil_lol::evil_lol:
drzalka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Brak aparatu doskwiera :roll: Siostra zabrałą do pracy, no wiecie inżynier mgr. budowlany :cool3:, mi tu wywija :razz: Powiedziałą że sobie kupi lustrzanke Canonka, to mi da juz na stałe tą cyfrówke ;) Narazie to tak od czasu do czasu fotki, jak aparacik jest, narazie musicie poczekac cierpliwie :eviltong: A ja do szkoły nie poszłam, ide na 13 do lekarza, dusi mnei kaszel ze szok, i jescze kardełko :shake:
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Cimi']No trudno nazwać to, żeby ONki tak super się nadawały do frisbee :eviltong:. Ale występują w zawodach ;). Ostatnio Finał Krajowy DCDC wygrała Labradorka Negra, moja fiona 28 kg też skacze do talerzy :) basia2202, nie wiem w jakim wieku jest Twoja suka, ale żeby skakać w pełni do talerza powinna być dorosła i rozwinięta, a jak nie jest to rollerki i tzreba mieć psie dyski :). aa... no to widzisz... bo ja się nie znam na tych psich sportach.. na razie tak myślimy, co by dla Zuzki było najfajniejsze (a widzę, że wysoko skacze do patyków, więc wiem, że umie:)) Zuza ma około 6,5 m-ca:) i waży... noo... już ponad 26 kilo pewnie nie wiem, ile jeszcze będzie rosnąć, dojrzewać... wyjaśnisz mi o co chodzi z tymi rollerkami i psimi dyskami? co to rollerki?;) i co polecasz w takim razie teraz, jak mała nie jest jeszcze dorosła? bo ona strasznie niewyżyta jest:) witajcie Lenusie!!:loveu:
drzalka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Basia jakby to powiedzieć rzut dyskiem tak żeby się turlał po ziemi :lol: Roller jest dobry na początki zabway z dyskiem oraz ze szczeniakiem, takie rzuty np u mnie bardzo nakręcają Lene na dysk ;) tu masz filmik http://pl.youtube.com/watch?v=UjpE7DviVvw Podobnej budowy do twojej zuzi, jak pięknie skacze :lol: Ale na takie ksoki trzeba jeszce poczekac, najlpepiej jak ukoczny 18 miesięcy... moja ma 15miechów, a rzucam jej nisko ;) http://pl.youtube.com/watch?v=9qg7KuQN_aU
Coffee&Nera Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Paulina czyli co nici z piątkowego spacerru?
Cambel&Megi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Goopek, przez Ciebie mi się nudzi na przerwach :placz: Ile jeszcze masz zamiar chorować? :diabloti: Jak juz koniecznie chcesz, to mnie też zaraź, co by Ci było raźniej. :lol:
drzalka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Witamy, niestety Nerul nici ze spotkania :placz: Cambel no widzisz tak to jest jak się udaje chorą i siedzi w domu, a póżniej chodzić do szkoły, jak nic chora :evil_lol::diabloti:. BYłam u lekarza, okazało się ze mam angine, do końca tygodnia mam niechodzic do szkoły, mam nadzieje ze do Targów Zoologicznych mi się polepszy :shake::p Pozdrawiam
Coffee&Nera Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Uuu szkoda- na targach ja napewno bede- w sobote krócej w niedziele mozliwe cały dzionek... Musimy sie spodkac :D
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='drzalka']Basia jakby to powiedzieć rzut dyskiem tak żeby się turlał po ziemi :lol: Roller jest dobry na początki zabway z dyskiem oraz ze szczeniakiem, takie rzuty np u mnie bardzo nakręcają Lene na dysk ;) tu masz filmik http://pl.youtube.com/watch?v=UjpE7DviVvw Podobnej budowy do twojej zuzi, jak pięknie skacze :lol: Ale na takie ksoki trzeba jeszce poczekac, najlpepiej jak ukoczny 18 miesięcy... moja ma 15miechów, a rzucam jej nisko ;) http://pl.youtube.com/watch?v=9qg7KuQN_aU super! dzięki za filmiki.. w domku będę, to zaraz oglądnę:) a czemu nie może skakać teraz? coś tam.. że kości, czy coś? tzn. że jak teraz skacze za patykami, to źle?:roll:
Coyote Ugly FCI Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='drzalka']Witamy, niestety Nerul nici ze spotkania :placz: Cambel no widzisz tak to jest jak się udaje chorą i siedzi w domu, a póżniej chodzić do szkoły, jak nic chora :evil_lol::diabloti:. BYłam u lekarza, okazało się ze mam angine, do końca tygodnia mam niechodzic do szkoły, mam nadzieje ze do Targów Zoologicznych mi się polepszy :shake::p Pozdrawiam[/quote] polepszy polepszy na targach charciki będą pokazywane:razz::razz:
Cambel&Megi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Iwona1984']polepszy polepszy na targach charciki będą pokazywane:razz::razz:[/quote] Ojejej a z jakiej to okazji ? :razz:
Recommended Posts