Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

drzalka napisał(a):
zniosla wszystkie buty na moje łózko jakie zostawiłam w przedpokoju, rozwalila opakowanie chusteczek ( dobrze ze nie chusteczki ze srodka :shake:) i rozwaliła karme papugi na moje łózko, a karma w woreczku byla :roll:, ale wszystko posprzątane, jak mozna się gneiwac na takiego brzdąca, usmiechającego się od ucha do ucha na moj widok :loveu:

Siemka! Hehehe,jakby Fidzia sprzed ponad 2 lat widziala:evil_lol::evil_lol:
Teraz to nuda...Wracam do domu,a pies spi na sofie i nawet nie slyszy ,ze ktos do domu wszedl.:evil_lol: Cholera musze jakiegos ochroniarza dla niego kupic,bo jeszcze mi ktos psa ukradnie:evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy, narazie foteczek nowych brak, ale jutro mozliw ze porobie duzo :p Dzisiaj Lenka byla z Tatą i calyd zien siedziala na polku, wiec nic niezrobila :lol:

Posted

A witamy, a my świrujemy, tym razem frisbee, agility dalej aktualnie, będziemy dzwonic do p.Agnieszki z ZK, czy aktualne sa zajęcia darmowe :multi:

Uwaga w naszy frisbee nastąpił, przełom, Ja lepiej rzucam a Lena skacze do dysku :loveu::multi::multi:.. Rzucamy narazie jednym Competitionem, bo drugi na dachu rzucony przez moją mame :evil_lol:, a trzeci gdzies w piachu nad rzeką utonął :roll:. Ale zamówiłał trzy Eurablendy i zaczyamy frisbowe szaleństwo.. narazie ot ja się musze nauczyc rzucac :p

Posted

drzalka napisał(a):
A witamy, a my świrujemy, tym razem frisbee, agility dalej aktualnie, będziemy dzwonic do p.Agnieszki z ZK, czy aktualne sa zajęcia darmowe :multi:

Uwaga w naszy frisbee nastąpił, przełom, Ja lepiej rzucam a Lena skacze do dysku :loveu::multi::multi:.. Rzucamy narazie jednym Competitionem, bo drugi na dachu rzucony przez moją mame :evil_lol:, a trzeci gdzies w piachu nad rzeką utonął :roll:. Ale zamówiłał trzy Eurablendy i zaczyamy frisbowe szaleństwo.. narazie ot ja się musze nauczyc rzucac :p

heheh to moze jakis hurt z tym frisbee bo mysle ze zanim dojdziesz do perfekcji to 10 pojdzie

Posted

Hejo Paulina ! No znow bedziesz swirowac z freesbe? pamietam jak raz zucałas a ja za tym biegałam jak zwariowana xD Nawet bieganie mi niewychodzilo. Kiedy przyjdziesz do mnie za torki? Sliczne miejsca, aparacik byłby przygotowany... Co ty na to :cool3:?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...