Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dziękuwa, A Lenka miewa się dobrze, troche pobrykałyśmy po łószku, i dalej śli :p A ja sie czuje tak średnio, kolano mnie boli i maly palec u prawej ręki :shake: Kolano to ubiłąm, a maly palec, niewiem mozliwe ze wybiłąm :roll:, do tego ten katar, flegma, i troche głowa, ale coby niebylo czuje sie rześko :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

drzalka napisał(a):
Kochani chce wziąść udzial w konkursie " speed, niebespieczna prędkość" na forum agility,

mi się podoba najbardziej 4 i 5

Posted

:loveu:wysłąłam dwojke :p

Ano chor ajestem i siedze w domku, Lenka bardzo skoczna jest, wydaj mi się że juz mozemy zacząć Agility ? Lena ma 1,5 roku ?, czy jescze poczekac ? Chyba ze na niskich chopkach ??

Posted

drzalka napisał(a):
:loveu:wysłąłam dwojke :p

Ano chor ajestem i siedze w domku, Lenka bardzo skoczna jest, wydaj mi się że juz mozemy zacząć Agility ? Lena ma 1,5 roku ?, czy jescze poczekac ? Chyba ze na niskich chopkach ??

Wydaje mi się, że już może;)Chociaż dla pewności poczekałabym do ukończenia 2giego roczku...Albo na niskich hopkach jak mówisz;)

Bez przemęczania i wymagających wygibasów powinno byc bezpiecznie!
No i trzeba uważac żeby za wcześnie nie pozwalac samej wykonywac cwiczen tylko na smyczy do osiągnięcia perfekcji, bo to się różnie kończy...;)

Posted

drzalka napisał(a):
kolano mnie boli i maly palec u prawej ręki

mnie mały palec tez bolał :eviltong:
Poszłam do lekarza, bo spuchnięty był i gips na 10 dni załozyli :evil_lol::evil_lol:

Ja chyba bym jeszcze poczekała z agillity chyba ze tylko czasami i na malych chopkach, chociaz sama nie wiem

Posted

Sama jeszcze niewiem, narazie wysłałam maila do ZK czy do czy te spotkania są jescze aktualne, ale chyba tak bo na stronie oddzialu Rzeszowsiego są nowe foty z pierwszego września pt " Trening na nowych przeszkodach" :p

Posted

drzalka napisał(a):
Witam, dzieki ze mi pomogliscie, wybrałam dwa, jest troche nieostra, ale najbardziej widać tu prędkośc :lol:, no i ze jest niebespieczna, no wiecie, ślina na nosie, uszy w locie :evil_lol:

Gosia no tak to twoje zdiecie, moge go dac na konkurs no nie :eviltong:
Narazie bedziemy robic hopki własnoręcznie, a pozniej dalsze przeszkody, ale podobno u nas gdzies ZK organizuje spotkania, trzeba byc jedynie czlonkiem ZK i nic sie nieplazi, tylko trzeba pomoc rozłozyc tor :p, ale niewem czy dalej są te spotkania, podobno byly w soboty o ok 8.;)

Fakt, ze dwojeczka jest nie ostra, zdjecie robilam swoim złomeczkiem, w dodatku było zimno, paskudna pogoda i wyszło jak wyszło. No ale widac, ze Lenkowa to wariat :eviltong:
Prosze się czestowac :evil_lol:
Oo ^^ Mam nadzieje, ze kiedys nas zaprosisz na wlasnoreczne hopki hihi :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://img206.imageshack.us/img206/6057/lena26ag5.jpg

.grzejemy dooopeczke przy kaloryferku ;-)
Taa, a kaloryferek narazie zimny, ale jesli pogoda bedzie nadal taka jaka jest, to pewnie trzeba będzie palić w piecu. Lenka to pod kołdre zmyka w nocy.

[quote name='g_o_n_i_a']Fakt, ze dwojeczka jest nie ostra, zdjecie robilam swoim złomeczkiem, w dodatku było zimno, paskudna pogoda i wyszło jak wyszło. No ale widac, ze Lenkowa to wariat :eviltong:
Prosze się czestowac :evil_lol:
Oo ^^ Mam nadzieje, ze kiedys nas zaprosisz na wlasnoreczne hopki hihi :loveu:

:p Jasne ze będziemy hopać :multi:

Posted

[quote name='evaxon']a ja odradzam 2 bo jest bardzo kiepskie jakosciowo a konkurs fotkowy zobowiazuje do tego zeby fota byla "ładna":p
oo... no właśnie dlategóż napisałam... że 2 fajne.. speedowe, ale jednak maźnięte :roll: ;)
a które wybrałaś ostatecznie??

witanko Lenusie!!:multi:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Heloł! Pozdrowienia z sali chemicznej:) właśnie nudzę się na lekcji...

To Wy macie w sali chemicznej komputery ? :-o

A Paulina to znowu zarywa lekcje, jak tak można :shake::eviltong:

Posted

drzalka ja bym robiła juz spokojnie wszystkie przeszkody,ale napewno nie takie beczki,bo są niebezpieczne:
z tego co widze dosyć wysokie
nie mają spadającej poprzeczki,więc jak pies źle wyceluje może zrobić sobie krzywde
uczysz w ten sposób odbijania się Lenki z środka przeszkody co jest błędem na torze agility

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
drzalka ja bym robiła juz spokojnie wszystkie przeszkody,ale napewno nie takie beczki,bo są niebezpieczne:
z tego co widze dosyć wysokie
nie mają spadającej poprzeczki,więc jak pies źle wyceluje może zrobić sobie krzywde
uczysz w ten sposób odbijania się Lenki z środka przeszkody co jest błędem na torze agility

Hej, to niebylo AGility, Lena zaczela sobie skakać przez beke, wiec sięgnełam op aparat i psyk pstryk, wcale jej do tego niezmuszałam, ona jak zaczyan szalec, to przez wszystko co możan przeskakuje, wcale niezamierzamy przez cos takiego cwiczyc itp, narazie zbieramy kaske, na deski z ktorych zrobimy profesjonalne hopki, i skok w dal :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...