drzalka Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Witamy, kurcze musze komus przylozyc, bo mial fotki daac ze spacerku :mad:
g_o_n_i_a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hej Lenkowe :) Dziekujemy za spacerro Ach wlasnie dowiedzialam się, że tam, gdzie wczoraj byłyśmy z Aza to jest za Boguchwałą i "plaza" jest nad Wislokiem :p
puzzle Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witamy sie z poludnia i czekamy, czekamy!:diabloti:
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 siemanko Leneczki :multi: przydaly by sie jakies nowe foteczki :cool3::cool3::cool3:
drzalka Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Witamy witamy, i foteczki wstawiamy :loveu: :multi: A no byłyśmy wczoraj w Rzeszówku na spacerku. Było super, Lena znalazła kawalera, niemogłą się od niego odgonić :eviltong: , trożke byli stremowani, i pare razy, pobiegli pod scene tam gdzie niedochodzi słoneczko, żeby im czasem nieprzeszakdzac,:evil_lol: nawet całowanko bylo :eviltong: Zdięcia ze spacerku, made in Ewa_17 :p [SIZE="4"]Lisiczka Megi, ta od Cambel :lol: [SIZE="4"]Nasz kasanova, adorator Lenki - Morus :diabloti: [SIZE="4"]Moja panienka Lena :p [SIZE="4"]Aza od g_o_n_i_a :lol:
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://img293.imageshack.us/img293/5646/dscn9131ga4.jpg :evil_lol:została spoliczkowana:evil_lol:
drzalka Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 i Rosa od Ewa_17 :shake: :evil_lol: [SIZE="4"]:multi: Zabawa:multi: [SIZE="4"]Jak widać Morus za Lenką z języczkiem na wieszchu ganiał :shake: :cool3: :loveu: [SIZE="4"]Bez języczka też chodził :evil_lol: [SIZE="4"]A póżniej PIĆ ! PIĆ !
Ewa_17 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Leniasta co oznacza ":shake:" nad moim szkodnikiem?! :mad:
wiq Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jakie zajechane bydlaczki :lol: p.s. kasa poszła dziś :cool3:
puzzle Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ale słodkie biglaki:loveu: no wlasnie co ma znaczyc ta emota nad bajglem:mad: . Leniucha slczniucha:loveu:
Ewa_17 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='niedzwiadek:)']Ale słodkie biglaki:loveu: no wlasnie co ma znaczyc ta emota nad bajglem:mad: . Leniucha slczniucha:loveu: prawda, ze te szkodniki maja cos w sobie?! :lol: a Leniasta pod dupsku dostanie za takie miny :mad::evil_lol:
Szarik Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ale miałyście świetny spacerek! Beagle kocham za te ich ogonki słodkie! :loveu: Tylko czemu tak mało fotków, skoro tak licznie dogowy sacerek?
puzzle Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Beagle chyba pokochalam przez mojego psa ktory kocha te psy do granic mozliwosci chyba dlatego ze bieagja tak szybko jak on bo w innym wypadku nierozumiem psa dominatora ktory przed samcem bigla ktorego wogole nie zna kladzie sie na plecy io cieszy jak glupi... No malo fot!
drzalka Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Hej, własnie wrociłam z Miasta, byłam z Leną i psem mojej Babci Korkiem ( na pierwszych stronach jego fotki gdzies były z lLenką) u weta na szczepieniu, pozniej poszłyśmy na Bulwary na spacerek z Lisiczką Megi :loveu: , było super, spotkałysmy panią od dwóch wipetów :lol: , i suczke cane corso Atene :multi: i ocyzwiscie malutkiego kundelka Minusika :shake: :evil_lol: .. Niestety fotencji niema, bo niemialam aparatu.. a co do fotek z wczorajszego spacerku, to prosze z pretensja mi do Ewy_17 :razz: ;)
Cambel&Megi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='drzalka']Hej, własnie wrociłam z Miasta, byłam z Leną i psem mojej Babci Korkiem ( na pierwszych stronach jego fotki gdzies były z lLenką) u weta na szczepieniu, pozniej poszłyśmy na Bulwary na spacerek z Lisiczką Megi :loveu: , było super, spotkałysmy panią od dwóch wipetów :lol: , i suczke cane corso Atene :multi: i ocyzwiscie malutkiego kundelka Minusika :shake: :evil_lol: .. Niestety fotencji niema, bo niemialam aparatu.. a co do fotek z wczorajszego spacerku, to prosze z pretensja mi do Ewy_17 :razz: ;) Hihihi Korek jest zabójczyyy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ziąą, pisze się whippetów :eviltong: Co Ty chcesz, minusik jest zaj*bisty, a jego pańcia jeszcze lepsza :diabloti:
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jaka sexy, i Józiowa :D :D :D Pozdrawiamy sexy boksię! Ps. Słodka łapcia na tej obroży :loveu:
Recommended Posts