Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Lenkowe :)
Dziekujemy za spacerro
Ach wlasnie dowiedzialam się, że tam, gdzie wczoraj byłyśmy z Aza to jest za Boguchwałą i "plaza" jest nad Wislokiem :p

Posted

Witamy witamy, i foteczki wstawiamy :loveu: :multi:

A no byłyśmy wczoraj w Rzeszówku na spacerku. Było super, Lena znalazła kawalera, niemogłą się od niego odgonić :eviltong: , trożke byli stremowani, i pare razy, pobiegli pod scene tam gdzie niedochodzi słoneczko, żeby im czasem nieprzeszakdzac,:evil_lol: nawet całowanko bylo :eviltong:

Zdięcia ze spacerku, made in Ewa_17 :p

[SIZE="4"]Lisiczka Megi, ta od Cambel :lol:

[SIZE="4"]Nasz kasanova, adorator Lenki - Morus :diabloti:

[SIZE="4"]Moja panienka Lena :p

[SIZE="4"]Aza od g_o_n_i_a :lol:

Posted

i Rosa od Ewa_17 :shake: :evil_lol:

[SIZE="4"]:multi: Zabawa:multi:

[SIZE="4"]Jak widać Morus za Lenką z języczkiem na wieszchu ganiał :shake: :cool3: :loveu:

[SIZE="4"]Bez języczka też chodził :evil_lol:

[SIZE="4"]A póżniej PIĆ ! PIĆ !

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Ale słodkie biglaki:loveu: no wlasnie co ma znaczyc ta emota nad bajglem:mad: . Leniucha slczniucha:loveu:

prawda, ze te szkodniki maja cos w sobie?! :lol:

a Leniasta pod dupsku dostanie za takie miny :mad::evil_lol:

Posted

Ale miałyście świetny spacerek! Beagle kocham za te ich ogonki słodkie! :loveu:

Tylko czemu tak mało fotków, skoro tak licznie dogowy sacerek?

Posted

Beagle chyba pokochalam przez mojego psa ktory kocha te psy do granic mozliwosci chyba dlatego ze bieagja tak szybko jak on bo w innym wypadku nierozumiem psa dominatora ktory przed samcem bigla ktorego wogole nie zna kladzie sie na plecy io cieszy jak glupi...

No malo fot!

Posted

Hej, własnie wrociłam z Miasta, byłam z Leną i psem mojej Babci Korkiem ( na pierwszych stronach jego fotki gdzies były z lLenką) u weta na szczepieniu, pozniej poszłyśmy na Bulwary na spacerek z Lisiczką Megi :loveu: , było super, spotkałysmy panią od dwóch wipetów :lol: , i suczke cane corso Atene :multi: i ocyzwiscie malutkiego kundelka Minusika :shake: :evil_lol: .. Niestety fotencji niema, bo niemialam aparatu.. a co do fotek z wczorajszego spacerku, to prosze z pretensja mi do Ewy_17 :razz: ;)

Posted

[quote name='drzalka']Hej, własnie wrociłam z Miasta, byłam z Leną i psem mojej Babci Korkiem ( na pierwszych stronach jego fotki gdzies były z lLenką) u weta na szczepieniu, pozniej poszłyśmy na Bulwary na spacerek z Lisiczką Megi :loveu: , było super, spotkałysmy panią od dwóch wipetów :lol: , i suczke cane corso Atene :multi: i ocyzwiscie malutkiego kundelka Minusika :shake: :evil_lol: .. Niestety fotencji niema, bo niemialam aparatu.. a co do fotek z wczorajszego spacerku, to prosze z pretensja mi do Ewy_17 :razz: ;)
Hihihi Korek jest zabójczyyy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ziąą, pisze się whippetów :eviltong:
Co Ty chcesz, minusik jest zaj*bisty, a jego pańcia jeszcze lepsza :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...