Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EEE tam wstawiam :lol:

[SIZE="5"]OTO FOLORELACJA Z NASZEGO CODZIENNEGO SPACERKU]

Gotowe, ruszyłyśmy na zwykły codzienny spacerek.
Jeszce za bramą:

Więc wyszłyśmy za brame, i ryszyłyśmy w lewa strone:
Nasza Uliczka:

Przed nami piękny park,dużo ludzi z dziećmi, psami,chodziło tam na spacerki, ale jakis skur**** kupił go ogrodził i nic z nim nierobi ( czasami chodzimy tam przez dziurke w siatce :eviltong: ):

Skręcamy w leeewoo:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noi dalej już prosto, do okoła parku. Leny ciągle niewidać po przynodze chodzi (chwale sie chwale sie :eviltong: :lol: ):

I skręcamy w znów w lewo, Lena już jest :lol:

i prosto :eviltong:

i znów w lewo:p

I doszłyśmy do asfaltówki, ale idziemy prooosto ;)

Posted

i dalej prosto, już niedaleko do celu :p

Spotkaliśmy kolege Klosa :loveu: MA 6 miesięcy i taki już niego bykol to, DOn-ek, jako jedyny niesiedział w domu na kanapie :razz: ;)

Posted

Zamiast w prawo, idziemy prosto na łąki, Lenka już swobodnie może pobiegać :lol:

Nasz cel: Duuzoe drzewko pod którym jest dużyyyy cień :loveu: :eviltong:

CEL OSIĄGNIĘTY !!!:lol: :eviltong: :lol:

DAj piciu picu, bom zmęczona :shake: :eviltong:

Posted

[SIZE="4"]:loveu: KONIEC SPACERKU:loveu:

Jak wam się podobała fotorelacja ze spacerku ?? Tak właśnie wygląda nasz codzienny spacer.. Mimo że Lena ma do dyspozycji duużyyy ogród, i cały dzień jest na polku i się bawi itp. to wychodzimy jescze na taki właśnie spacerek na ok. Godzine : 20 min w jedną strone i drugą, i ok. 20-30 min pod naszym drzewkiem :eviltong: Chyba nie jest jej zle ;) !?

Posted

[quote name='drzalka']:loveu: KONIEC SPACERKU:loveu:

Jak wam się podobała fotorelacja ze spacerku ?? Tak właśnie wygląda nasz codzienny spacer.. Mimo że Lena ma do dyspozycji duużyyy ogród, i cały dzień jest na polku i się bawi itp. to wychodzimy jescze na taki właśnie spacerek na ok. Godzine : 20 min w jedną strone i drugą, i ok. 20-30 min pod naszym drzewkiem :eviltong: Chyba nie jest jej zle ;) !?
jak nie jest jak jest :shake: pewnie lapki ja od chodzenia bola:shake::evil_lol:

super fotorelacja:multi:

Posted

Jej, jaki ona pa piękny tyłeczek! :loveu:

Ja chyba tez jakąś fotorelację zdam! Żeby nikt mi nie zarzucił, że zamęczam psa w bloku, co już padło :)

Posted

Witamy.. a no fotorelacja pełna bo chciałąm wam pokazać naszą okolice :eviltong:

Lenka też was wita :loveu: :

Troszkę na tym zdieciu przypomina mi Fionke Dobrag bo ten sam uśmieszek :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...