drzalka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Heh.. no tak Lena do duzych boksilii nie nalezy.. jest bardzo zgrabna i zwinna, jej ulubione zajecie do skoooki, i wygibaski :loveu: .. chodz teraz nabiera masy po sterylce.. i musze pilnowac co je. zeby za kilka miesięcy nieprzytyla ;)
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ale ja absolutnie nie mówie że Vector nie jest gibki... bosh... zebys widziala jak on sie wygina.... normalnie kiedyś sie przegnie w drugą strone :D on po prostu ma duża klate i ogolnie jest duzi :loveu: raz to przeskoczyl kanape (metr wysokości) i wskoczyl przeciez do basenu;) (tez metr). aha, no i umie robic przewrot w przod ;):D
drzalka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Ale ja nic niemowie.. pisze tyklo jaka jest Lena :]..a jaki jest Vekto niewiem.. pokaż na zdieciach :D:D:D [SIZE="1"] kolejny pretekst zebys wrzucila nowe zdiecia :diabloti:
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 np. zdjecie w avku;) zobacz;] ale niestety nie mam zdjecia jak sie wygina... mam tylko poruszoną fotke tego jak śpi na plecach;) wstawiłabym ale nic na niej nie widac :evil_lol:
drzalka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Lenka ma 55 cm w kłębie, 14 miesięcy i 21 kg( jescze miesiąc temu ważyła 19,3, ale posterylce powoli przybiera na wadze ;) )
Kitka20 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 to wcale mała nie jest moja ma 50,5cm waży 18kg i ma 12 miesięcy Myślisz że jeszcze urośnie i przytyje??
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Buziaki dla pięknej LENKI...:loveu::loveu::loveu:
Cambel&Megi Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bry Leniaste :loveu: Jutro spacerro :multi:
drzalka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 o jak dużo odwiedzających.. witamy witamy :loveu: :p :lol: ostatnio .. tak naprawde dzisiaj.. Lena jets jakas dziwna.. zaczyna przejawiać dominacje.. dzisiaj bawiliysmy sie na dywaniku na całego.. sakakłysmy lezałysmy podgryzałysmy sie hehe. a ona w pewnej chwili gdy ja siedziałąm na dywanie i odpoczywałąm.. wskoczyłą namnie z łąpami( robi tak czasami..a le nie tak szybko i zamaszyscie) i zaczela no wiecie co, barabara ( nigdy tego nierobiła).. bylismy na meczu.. Lena sie juz chyba nudziłą.. i zaczeła na mnie skakać z zębami.. niewiem czy dla zabawy.. czy włąsnie dominacja .. co wy nato ??
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 drzalka napisał(a):o jak dużo odwiedzających.. witamy witamy :loveu: :p :lol: ostatnio .. tak naprawde dzisiaj.. Lena jets jakas dziwna.. zaczyna przejawiać dominacje.. dzisiaj bawiliysmy sie na dywaniku na całego.. sakakłysmy lezałysmy podgryzałysmy sie hehe. a ona w pewnej chwili gdy ja siedziałąm na dywanie i odpoczywałąm.. wskoczyłą namnie z łąpami( robi tak czasami..a le nie tak szybko i zamaszyscie) i zaczela no wiecie co, barabara ( nigdy tego nierobiła).. bylismy na meczu.. Lena sie juz chyba nudziłą.. i zaczeła na mnie skakać z zębami.. niewiem czy dla zabawy.. czy włąsnie dominacja .. co wy nato ?? Hej! Gera nigdy nic takiego nie robiła więc nie mam pojęcia.. Tym bardziej że Gera była pierwszym syuczydłem w moim domu. Wcześniej był pies sznaucer miniatura- pierwszy pies w moim domu- i on takie rzeczy wyczyniał z moja nogą...:razz:
Akadna Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Suka i męskie odruchy?... pewnie u jakiegos psa musiała podejrzeć :cool3: Vecio to na mnie skacze z zębami dla zabawy, jak chce sie bawic to nie gryzie mocno, tylko wyfaflocha :lol!::lol: A czy Lena gryzła cię? hm.... nie wiem co ci poradzic... :/
drzalka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Werka napisał(a):Suka i męskie odruchy?... pewnie u jakiegos psa musiała podejrzeć :cool3: Vecio to na mnie skacze z zębami dla zabawy, jak chce sie bawic to nie gryzie mocno, tylko wyfaflocha :lol!::lol: A czy Lena gryzła cię? hm.... nie wiem co ci poradzic... :/ nie niegryzła tylko tak w zabawie.. ale tak szybko i złapami .. ale jak powiedzial przestań to sie uspokoiła i niewiedziałą co robic....ale nigdy tak nieskakałą szybko i potęrznie..
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Myślę że Lenka sie po prostu znudziła....;) Witanko :multi::multi::multi:
Kitka20 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hejka drzalka moja Tequila kiedyś robiła identycznie a nawet było tak, że np. jak jechałam busem i ją miałam na kolanach to gdy ją postawiłam na ziemie miała takie odruchy. Ja sie przestraszyłam i poszłam do weta a ten mi powiedział, że to normalne zachowanie dominacyjne ale nie wiem czy to prawda wiesz jacy są weci w małych miejscowościach
Recommended Posts