Kitka20 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hej drzaleczko pozdrawiamy mimo że dawno nas tu nie było ale nadrobiliśmy straty. drzalka napisał(a):Dziękujemy ! Niewiem czy mam sie smiac czy plakac, ale przed chwilką zgrywałąm foty z aparatu, i ciach zaciąl mi sie komp, no to resetuje.. pozniej patrze a tu niemam dwoch dyskow w " moim komputerze" i ciach niemam wszytskich Zdiec Leny jakie miałam.. żadnych niemam, bo wszystkie były na kompie ! :crazyeye: :shake: :angryy: ... kurde.. dobrze ze chociaz mam tą galerie czyli ten temat.. chociaz te zdiecia mi pozostały.. a tak to nic.. a miałam tyleee fooootek... wszystkie opisane do dnia, godziny .... mam nadzieje ze to jak wróci, albo cuś :shake: ... Zdjęcia możesz odzyskać poprzez przywracanie systemu z dnia przed zresetowaniem się kompa powinno się udać (mi zawsze to działa)
drzalka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej drzaleczko pozdrawiamy mimo że dawno nas tu nie było ale nadrobiliśmy straty. Zdjęcia możesz odzyskać poprzez przywracanie systemu z dnia przed zresetowaniem się kompa powinno się udać (mi zawsze to działa) Hej.. zdiecia są.. gdy odłanczlam kabel od aparatu.. przez przypadek oderwałam kabel dwóch dysków :roll: :eviltong: ... i gdy się kapnełam i podpiełam wszystko wróciło do normy :p .. etraz juz zgrałam wszystk i sie nieboje przygrych wypatkow :roll: :p
basia2202 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witamy się, razem z Zuzanką :) jeszcze u Was nie byłyśmy, ale będziemy zaglądać, bo bardzo tu sympatycznie;) Lenka jest śliczna... na razie widziałam fotki z pierwszych stron... jak była mała, to miała taaaki cudowny ryjeczek :buzi: całujemy w tę piękną mordeczkę :p piękna z niej boksiczka:) mamy też pytanko... gdzie nabyliście takie miseczki na podwyższeniu? słyszałam, że to dobre dla takich piesków, żeby im się łapy nie wykrzywiały... pozdrawiamy i zapraszamy do nas:)
drzalka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Witamy... a miseczki kupiłam w zoologicznym w Rzeszowie.. ale na necie jest zuudoo podobnych.. Shot at 2007-08-01
Cambel&Megi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 http://img116.imageshack.us/img116/4359/pierwszezabawynapolkubozh6.jpg Lenulkaaa :sweetCyb: :loveu::loveu: Dobry wieczór Paulina ;)
tygra Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ale ryłko uśmiechnięte http://img116.imageshack.us/img116/4359/pierwszezabawynapolkubozh6.jpg
Wyjątek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ale zazdroszcze tych wakacji z psem! Jesli mój wyjazd w ogóle wypali to niestety bez Gerusi...:shake:
drzalka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Hejo.. no tak z wyjazdu z Leną bardzo się cieszyłam.. to jedynie dzięki rodzicom... wogole od kiedy jest Lena.. rodzice zmienili się nie do poznania.. nigdy bym nieprzypuszczala ze mama bedzie dawala kase na karme z tej najwyzszej półki..ze pies bedzie prawowitym członkiem rodziny.. i ze tata z Leną staną się takimi kumplami... jak to pies może przewrócić dom dogóry nogami :eviltong: pozytywnym znaczeniu oczywiscie :loveu: :p :p
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 drzalka napisał(a):Hejo.. no tak z wyjazdu z Leną bardzo się cieszyłam.. to jedynie dzięki rodzicom... wogole od kiedy jest Lena.. rodzice zmienili się nie do poznania.. nigdy bym nieprzypuszczala ze mama bedzie dawala kase na karme z tej najwyzszej półki..ze pies bedzie prawowitym członkiem rodziny.. i ze tata z Leną staną się takimi kumplami... jak to pies może przewrócić dom dogóry nogami :eviltong: pozytywnym znaczeniu oczywiscie :loveu: :p :p ;);):loveu: Witaj:lol!:
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cześć Dziewczyny :)My też czekamy na foty, jeśli się uda wstawić...od tego zamulenia juz mnie głowa boli :shake:Pozdrowionka :)
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hejo Leki :) :) :) Fotki urlopowe fajne... ale mało :) Co do kopiowania - faktycznie niby nie można, ale stale widzi się psiaki z bandażami na uszkach :shake: :shake: :shake:
drzalka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Witamy..chmm no włąsnie niewiadomo czy mozna czy niemozna kopiowac... coraz bardziej przekonuje się do bokserów naturalnych ;] nowe dzisiejsze foteczki wklejam ;] Shot at 2007-08-07 Shot at 2007-08-07 Shot at 2007-08-07 Shot at 2007-08-07 Shot at 2007-08-07
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hi hi hi hi http://img165.imageshack.us/img165/905/lena5zg8.jpg
Kitka20 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hejka Lenki co tam słychać?? Co do naturalnych Boksi gotuj sie na siniaki od ogona:eviltong:
Szarik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witamy gorąco i serdecznie, dajemy łapke! Świetna psinka, kocham bokserki za ich... tyłeczek :D Nie ejstem zoofilką, ale one mają taki śliczny, zgrabny tyłek i merdający ogoniach! No buźka poprostu! Pozdrawiamy!
Rybka_39 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam sliczna Lenkę i jej panią:multi: Czekam na jakieś nowe fotki:multi:
drzalka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Hello..jakaś zmienna unas pogoda.. raz słońce, raz deszcz, raz burza :shake: A Lenka i tak się ciesze :loveu:
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Heeej Lenki ;) faaajne fotuszki... troszkę nadrobiłyśmy zaległości:) pozdrawiamy i za uszkiem miziamy :p
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 cudooo :loveu: jaka ona zgabna, Vector to jest taki "ociężały".... ale nie powiem, speed'a to ona ma;)
Recommended Posts