Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ooooooooo, widzę, ze wypoczynek się Wam udal:lol: ekstra fotki:multi::multi::multi::multi:
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 madzia i medor napisał(a):A co to tak skromnie:cool3::cool3: Własnieee :razz: Ilonko, taaak to Drzalka :loveu:
drzalka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Heh to ja.. skromnie.. bo niemam duzo fot , a jak dam wszystko odrazu to byscie pozniej narzealy ze nic niedaje.. heh.. a tak to po jednej, powoli.. chyab wytrzymacie ...............:loveu: od rana :P:P
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 drzalka napisał(a):Heh to ja.. skromnie.. bo niemam duzo fot , a jak dam wszystko odrazu to byscie pozniej narzealy ze nic niedaje.. heh.. a tak to po jednej, powoli.. chyab wytrzymacie ...............:loveu: od rana :P:P Nie wytrzymamy:shake::shake::shake::shake:
ferraribox Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 evaxon napisał(a):oo wodne Lenki :multi: ale wam fajnie było:loveu: Wodne do kolan:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
drzalka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ferraribox napisał(a):Wodne do kolan:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj widze ze nieoglądasz dokladnie galeryjky.:mad: . na wczensijeszej stronie lenka łądnie pływała :loveu: :eviltong:
Agnieszka PPP Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej Paula:p Ale urlopik mieliście świetny:p Leniasta tylko uszy wystawia w wodzie:p pozdrawiamy
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Drzalka nie wygłupiaj się, po jednej focie :mdleje:
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Drzalka nie wygłupiaj się, po jednej focie :mdleje: :lol:lepiej jedna niz wcale MADZIA:diabloti: :evil_lol:wiecej wiecej
drzalka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 hih. pojednej bo duzo ichnezostało.. plywalam plywalam.. ale fot niema z plywania ... musze się pochwalic ze bede miec boksa !!!!!... no bnie tak szybko.. bo pewnie za rok, dwa ale bede miala :multi: :multi: :loveu: :loveu: Myslelismy nad sukczą.. ale gdy wlasnie na urlopiku zobaczyłysmy festora z Częstochowskiej hodowli.. stwierdzilismy ze będzie samiec :shake: :eviltong: :p ..nigdy unas wdomu psa niebylo.. a podobno dla suki ( w tym wypatku Leny) lepszym kompanem jest pies, niz kolejna suczka.. ja tam niewiem heh.. jescze kupa czasu .. a ja juz się ciesze.. bedzie to diapeł.. ciemno pręgowany pies z białymi znaczeniami.. coś w stylu Jazzmana :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:..chcialabym zeby był zały kopiowany... ale za ten czas.. pewnie niebedzie juz mozna kopiowac
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 evaxon napisał(a)::lol:lepiej jedna niz wcale MADZIA:diabloti: Ha ha ha Ewuniu ha ha ha:cool1::diabloti::diabloti: drzalka napisał(a):hih. pojednej bo duzo ichnezostało.. plywalam plywalam.. ale fot niema z plywania ... musze się pochwalic ze bede miec boksa !!!!!... no bnie tak szybko.. bo pewnie za rok, dwa ale bede miala :multi: :multi: :loveu: :loveu: Myslelismy nad sukczą.. ale gdy wlasnie na urlopiku zobaczyłysmy festora z Częstochowskiej hodowli.. stwierdzilismy ze będzie samiec :shake: :eviltong: :p ..nigdy unas wdomu psa niebylo.. a podobno dla suki ( w tym wypatku Leny) lepszym kompanem jest pies, niz kolejna suczka.. ja tam niewiem heh.. jescze kupa czasu .. a ja juz się ciesze.. bedzie to diapeł.. ciemno pręgowany pies z białymi znaczeniami.. coś w stylu Jazzmana :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:..chcialabym zeby był zały kopiowany... ale za ten czas.. pewnie niebedzie juz mozna kopiowac Jazzik jest boszki:loveu::loveu: Już teraz rzekomo nie można:evil_lol: Też bym kopiowała:p
matinestka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 witamy Lenke:) ulalal jaki urlopo...nono...popływała sobie Piekna:) tyle wodddy:multi: super fotki :) nam zostaja rzeszowskie potoki i rzeki buahhahah:) ale co tam lepszy rydz niż nic:eviltong: szkoda tylko ze tak maluśko tych fotencji..szkoda.... pozdrawiamy cuudowną Lenkę i jej Pańcię :loveu: p.s.co dwa psy to nie jeden..chodź ja wyznaję zasadę..coTrzy psy to nie jeden :eviltong: :bluepaw:
drzalka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha ha ha Ewuniu ha ha ha:cool1::diabloti::diabloti: Jazzik jest boszki:loveu::loveu: Już teraz rzekomo nie można:evil_lol: Też bym kopiowała:p rzekomo niemożna.. jest zakazane.. ale niektórzy weci jeszcze tną... podobną w polsce jest dwie takie osoby, ktore robią to dobrze..
Akadna Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 to jest zabronione przez UE od 4lat(chyba...) ;) JAZZIK JEST PO PROSTU BOSSSSSSSSSSSKI!!!
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 O rany, ile sprzecznych wersji na temat tzw. "kopiowanych" boksiów:razz: ...
drzalka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 AgusiaTerierka wypowiedz się na ten temt.. ja się nieznam.. pisze co slyszałam ..
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czytałaś chyba na Bokser Forum różne rozbieżne wersje...:razz:
drzalka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Czytałaś chyba na Bokser Forum różne rozbieżne wersje...:razz: No ja też.. i sama niewiem jak to jest..
Recommended Posts