Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh to ja.. skromnie.. bo niemam duzo fot , a jak dam wszystko odrazu to byscie pozniej narzealy ze nic niedaje.. heh.. a tak to po jednej, powoli.. chyab wytrzymacie ...............:loveu: od rana :P:P

Posted

drzalka napisał(a):
Heh to ja.. skromnie.. bo niemam duzo fot , a jak dam wszystko odrazu to byscie pozniej narzealy ze nic niedaje.. heh.. a tak to po jednej, powoli.. chyab wytrzymacie ...............:loveu: od rana :P:P

Nie wytrzymamy:shake::shake::shake::shake:

Posted

ferraribox napisał(a):
Wodne do kolan:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oj widze ze nieoglądasz dokladnie galeryjky.:mad: . na wczensijeszej stronie lenka łądnie pływała :loveu: :eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Drzalka nie wygłupiaj się, po jednej focie

:mdleje:

:lol:lepiej jedna niz wcale MADZIA:diabloti:

:evil_lol:wiecej wiecej

Posted

hih. pojednej bo duzo ichnezostało.. plywalam plywalam.. ale fot niema z plywania ... musze się pochwalic ze bede miec boksa !!!!!... no bnie tak szybko.. bo pewnie za rok, dwa ale bede miala :multi: :multi: :loveu: :loveu: Myslelismy nad sukczą.. ale gdy wlasnie na urlopiku zobaczyłysmy festora z Częstochowskiej hodowli.. stwierdzilismy ze będzie samiec :shake: :eviltong: :p ..nigdy unas wdomu psa niebylo.. a podobno dla suki ( w tym wypatku Leny) lepszym kompanem jest pies, niz kolejna suczka.. ja tam niewiem heh.. jescze kupa czasu .. a ja juz się ciesze.. bedzie to diapeł.. ciemno pręgowany pies z białymi znaczeniami.. coś w stylu Jazzmana :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:..chcialabym zeby był zały kopiowany... ale za ten czas.. pewnie niebedzie juz mozna kopiowac

Posted

evaxon napisał(a):
:lol:lepiej jedna niz wcale MADZIA:diabloti:

Ha ha ha Ewuniu ha ha ha:cool1::diabloti::diabloti:
drzalka napisał(a):
hih. pojednej bo duzo ichnezostało.. plywalam plywalam.. ale fot niema z plywania ... musze się pochwalic ze bede miec boksa !!!!!... no bnie tak szybko.. bo pewnie za rok, dwa ale bede miala :multi: :multi: :loveu: :loveu: Myslelismy nad sukczą.. ale gdy wlasnie na urlopiku zobaczyłysmy festora z Częstochowskiej hodowli.. stwierdzilismy ze będzie samiec :shake: :eviltong: :p ..nigdy unas wdomu psa niebylo.. a podobno dla suki ( w tym wypatku Leny) lepszym kompanem jest pies, niz kolejna suczka.. ja tam niewiem heh.. jescze kupa czasu .. a ja juz się ciesze.. bedzie to diapeł.. ciemno pręgowany pies z białymi znaczeniami.. coś w stylu Jazzmana :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:..chcialabym zeby był zały kopiowany... ale za ten czas.. pewnie niebedzie juz mozna kopiowac

Jazzik jest boszki:loveu::loveu: Już teraz rzekomo nie można:evil_lol: Też bym kopiowała:p

Posted

witamy Lenke:)

ulalal jaki urlopo...nono...popływała sobie Piekna:) tyle wodddy:multi:
super fotki :)

nam zostaja rzeszowskie potoki i rzeki buahhahah:) ale co tam lepszy rydz niż nic:eviltong:

szkoda tylko ze tak maluśko tych fotencji..szkoda....

pozdrawiamy cuudowną Lenkę i jej Pańcię :loveu:

p.s.co dwa psy to nie jeden..chodź ja wyznaję zasadę..coTrzy psy to nie jeden :eviltong:

:bluepaw:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ha ha ha Ewuniu ha ha ha:cool1::diabloti::diabloti:

Jazzik jest boszki:loveu::loveu: Już teraz rzekomo nie można:evil_lol: Też bym kopiowała:p

rzekomo niemożna.. jest zakazane.. ale niektórzy weci jeszcze tną... podobną w polsce jest dwie takie osoby, ktore robią to dobrze..

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Czytałaś chyba na Bokser Forum różne rozbieżne wersje...:razz:

No ja też.. i sama niewiem jak to jest..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...