Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotorelacja Goni ze spacerku :

[quote name='g_o_n_i_a']Azusiek

[quote name='g_o_n_i_a']Leci moja zguba :loveu:

Dla mnie spacerek Bomba.. Lena wybiegana.. spała wczoraj jak zabita - alej spi ;]...my się piszemy na kolejny ta cudowny spacerek :multi: :multi: :multi:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ja nierobiła.. nie wziełam aparatu :oops:

wiecej fotek :multi:

[quote name='matinestka']oszzzz:) na wstępie Ekipę przywołało bagniste jeziuuuro:)dobrze ze zadnej Bestyji nie przyszło do głowy szukać rafy koralowej na jego dnie:)

kolej przyszła na dużego Zwierza:) (w alfabetycznym porządku:eviltong:)
tak koń to koń i koniem pozostaniem...ale za to jakim???

no i gonitwy czas wybił :)a przodowały dzielnie Alma,Lenka i Aza:)

:...........................

:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']

po chiwleczce rilaksu..czas na ganianie przy dżwiękach kolorowej piłki:

:)ileż radości i uciechy:

Lenka rozpoczeła wariacje na jedną kolorową........

bo Ty by symfonia znów mogła zadzwieczyć

Azula..Bestyja..zabrała piłe...i droczyła się z Lenką:

ten uśmiech wszystko zdradza.... :eviltong:

...................

Posted

[quote name='matinestka']jedynie Luxik był wierny..i nie zdradzał z piłami,łąkami,kukurydzą,...(chodż na bagnicho się pokusił:eviltong:

.............

Posted

[quote name='matinestka']Patuszka i Bejbuś trochu stremowani byli:oops:...

i trzymali się blisko mnie...jednak gdy w kukrydzy znikneły 3 wielgachne Dziewuszki:)to naszła ich ochota by troszku pobrykac:)

Bejbus nadrabiała głuupimi minami:eviltong:..........

i odważnym wrecz zalotnym zaczepkom wobec Almusi:

do Lenki bardzo niesmiało tuptała:

..............

Posted

[quote name='matinestka']Patuszka i Bejbuś trochu stremowani byli:oops:...

i trzymali się blisko mnie...jednak gdy w kukrydzy znikneły 3 wielgachne Dziewuszki:)to naszła ich ochota by troszku pobrykac:)

Bejbus nadrabiała głuupimi minami:eviltong:..........

..............

Posted

[quote name='matinestka']

do Lenki bardzo niesmiało tuptała:

.............

Posted

[quote name='matinestka']i zaczeła się głupawka Lenki i Almy...jakże rozkoszna:)

Aza bacznie przyglądała się wybrykom dwóch Brązowych:

"widzisz Gonia co one wyrabiają????"

ha ha

po jakże wspaniałych harcach i wojażach..trzeba było kierować swoje dupencje doma:)

a my w drodze do domu poznałysmy wspaniałego Faceta:)Nerusa:)
i powiem Wam na ucho że zakochał się w Goni:loveu:...ale cicho sza nie mówcie nic mojej Siostrze że Wam się wygadałam:)

tak to własnie byłowspaniale:)mam nadzieje ze nikt sie nie wkurzy o ilośc zdjęc..ale trudno wybrać garsteczkę...dlatego też...wyszła garstucha:)hhihih :)pozdrawiamy wszystkich ciepełko:buzi:

i do zobaczenia:)
.............

Posted

Hej.. tak tak Leniaste sie pakują, jutro rano jedziemy do Polańczyka.. podobno pogoda ma byc super :D:D:D.....z ogonka brzydactwo łądnie schodzi.. już prawie niema nic :multi: :multi: :multi: :multi: .. pozdrawiamy serdecznie.. za tydzien wracamy z fotorelacją z wypadu !!!

Posted

drzalka napisał(a):
Hej.. tak tak Leniaste sie pakują, jutro rano jedziemy do Polańczyka.. podobno pogoda ma byc super :D:D:D.....z ogonka brzydactwo łądnie schodzi.. już prawie niema nic :multi: :multi: :multi: :multi: .. pozdrawiamy serdecznie.. za tydzien wracamy z fotorelacją z wypadu !!!

Polańczyk mmmm :loveu::loveu: Życzę bezpiecznej podrózy i udanego wypoczynku :loveu: Super, że to 'coś' schodzi.. :multi: Czekamy za tydzień na foteczki :loveu:
I spacerek z lisiczką :evil_lol:

Posted

Dziękujemy !

Niewiem czy mam sie smiac czy plakac, ale przed chwilką zgrywałąm foty z aparatu, i ciach zaciąl mi sie komp, no to resetuje.. pozniej patrze a tu niemam dwoch dyskow w " moim komputerze" i ciach niemam wszytskich Zdiec Leny jakie miałam.. żadnych niemam, bo wszystkie były na kompie ! :crazyeye: :shake: :angryy: ... kurde.. dobrze ze chociaz mam tą galerie czyli ten temat.. chociaz te zdiecia mi pozostały.. a tak to nic.. a miałam tyleee fooootek... wszystkie opisane do dnia, godziny .... mam nadzieje ze to jak wróci, albo cuś :shake: ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...