Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czujemy sie bardzo dobrze ;].. Lena az za dobrze :angryy: .. Wrociłam dzisiaj o pierwszej z klasowego ogniska,połozylam sieę po 2-giej a Lena z łapami i z mordą na mojej twarzy o 6 rano !! Gdy by nie ta sterylka.. dałabym jej popalic, na smierc bym ją zabawiła :angryy: :diabloti: .. Pózniejk juz niemogłąm zasnąc bo mi suczysko niedało.. i siedze znią non stop bo piszczy, juz 3 razy bylam z nią na polku, bo cały czas sika, a glupia nic niepije.. ale za to łądną koopencje narobila.. :shake: :lol: .. ale tak na serio to jest super... ranka chyba sie goi, Lene nic nieboli.. jescze chwile i we wtorek zdiecie sznureczkow.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Milusińskie Leneczki :multi:

Dobrze, że już po sterylce, i po większym bólu... teraz szybko boksiulka dojdzie do siebe, i raz dwa trzy i zapomnicie o sprawie. Buziaki i pozdróffka :loveu:

Posted

Chyba raczej.. musimy koniecznie się kiedys spotkac.. fotki to nie to samo heh.. Lenka wogole inaczej wygląa w rzeczywistosci.. na fotkach to taka pogrzywdzona:diabloti: psiulka jets haha

Posted

no prosze bardzo, mnie gania do wstawiania fotek a tutaj cisza:cool3::diabloti:

fajnie, że Lenka tak szybko dochodzi do siebie, a jak jej szwy zdejmą to zaraz zacznie pokazywać na co ją stać:evil_lol:

Posted

[quote name='drzalka']Dzięki ;].. O jaka ładna przyszłą koleżanka LEnki - Calineczka ;]

Już Megi ;)

[quote name='drzalka']Chyba raczej.. musimy koniecznie się kiedys spotkac.. fotki to nie to samo heh.. Lenka wogole inaczej wygląa w rzeczywistosci.. na fotkach to taka pogrzywdzona:diabloti: psiulka jets haha

No tak, na fotkach udaje jakąś pokrzywdzoną przez los :evil_lol:
Ale na żywo... Ah.. :loveu:

Czekamy na foteczki Lenuśki! :loveu:

Posted

Oj Lenka spaceruje, na flexi po podworku troszke ;].. na sofe wchodzi powolutku... ona jak by mogla to juz by biegała.. ale niet :eviltong:

Posted

Witam:p Fajnie ze Lenka dochodzi do siebie:loveu: :loveu: Ja juz zapomniałam co tez po zabiegu z Almą przechodziłam....jak z dzieciątkiem:lol: a najsmieszniejszy to jest ten ciuszek:lol: :lol: No Paula dawaj jaies fotki Lenki w sweterku:razz: :eviltong:

Posted

Sjuper ze z Lenką już lepiej :)
Jeszcze troszke a po całym przeżyciu zostaną tylko wspomnienia:p
Fotka w ciuszku by się przydała:cool3:

Posted

Hej.. jutro jedziemy zdejmowac szwy:multi: .. mam nadzieje ze 11.07 będziemy mogli zabrac lenkę nad Soline :p

No to macie tą moją żąbke :loveu: :

Shot at 2007-07-02

Shot at 2007-07-02

Shot at 2007-07-02

Shot at 2007-07-02

Shot at 2007-07-02

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...