Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No już daje..dawno tu niebyłam hihi :D:D:evil_lol: :loveu: ...sesja z ulubioną zabawke...

"chętnie bym się wam dzisiaj przywitała, ale mam zajęcie jak widać :D"

" no więc.. gryze sobie buteleczkę którą dostałam od pani-pozdrawiam :D"

" kocham was, i wogole..ale troche denni jestescie :shake: :loveu: "

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

" moge wam troche pospiewać.. np. Ode do Żywca Zdrój :lol: ....."

" wiem wiem.. ładnie zaśpiwałam.. zamurowało was ??.. to fajnie bo mnie tęż :cool3: "

" tak więc... jak już pisałam nudzicie mnie trochu.. :cool1: :p "

" ..i dajcie mi się skupic na rzeczy :cool1: :razz: "

Posted

" ...dajcie już spokoj siwej staruszce ! :razz: :cool3: "

" .. więc jak widać.. buteleczke zjadłam.. na pamiątkę zostawiłam sobie zakrętke, żebym miałą do czego wzdychać :roll: ;) "

" .. chyba zauważyliscie że skonczyłam :cool3: woj występ, i jestem z tego bardzo dumna .. wiec papa, bo sie wkurze :mad: "

"WAAAAARRRRRRAAAAAAAA :angryy: :angryy: :angryy:"

To tyle na dzisiaj... podobała się troszke nudnawa Lenka :oops: :evil_lol:

Posted

Hejo.. byłysmy wczoraj na RZeszowsko-dogomaniackim spacerku - było 5 beagl-ów , i oczywiscie rodzynek Lenka :lol:
.. Lena po spacerku spała ubłocona, i napewno śniła o beagielkach jako rodzynek, na spacerku, dzielnie potrzymywala honor Boksera.. i zabawiałą całą grupe.. hihi te jej skoki ...wszystkie beagle słotkie.. Lena zakochana w pouszy w Rosie .. malutki biedronek był namolnie gwałcony hihi.. ale pod koniec zaczął się stawiac ... Rota pilnowałą żeby niedosżło do żadnej bójki , Rocki świetnie się bawił.. naprawde było świetnie.... Fotki ze spacerku póżniej:loveu:

Posted

Hej.. foty ze spacerku !!!

Rosa z Leną podczas kąpieli błotnych

Merlin z Lenką

Rocki

Moris

Rosa

Rota

Lenka

Gonitwy Lenki i Rosy

To tyle jak narazie :D:multi:

Posted

Witam wreszcie tu dotarłam nie wiem czemu tak późno:hmmm: ale pewnie przez ten brak banera niestety narazie nie mam czasu na przeczytanie galerii więc pooglądałam zdjęcia.
Sliczna jest ta Twoja Lenka pozdrawiam i obiecuję zaglądać częściej

Posted

evaxon napisał(a):
łaaaaa one wszystkie sa takie sameeeeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
siemano:cool1:

noooooo, u nas będą takie same boksery na spacerku:evil_lol::eviltong:

Witanko z rana:multi::multi::multi::multi:

Posted

hejo,,Hejo.. byłysmy w poniedziałek ustalić zabieg (mowa o sterylizacji).. wszystko ustalone na wtorek - 26.06, dobrze ze spytałam się weta o zeby zobaczyl jej prawe ucho, okazało się że Lenka ma zaplenie ucha... czyscimi, i dajemy antybiotyk w kropelkach 2x.....wczoraj byłysmy na kontroli.... bardzo słabo się goi.. gdy Wet wkładałjej taki aparat do ucha, strasznie piszczała, piedactwo, boli ją !.. w piątek znów do kontroli, jesli te kropelki niebędą działać.. zmeniamy na inny lek.. i strylizacje przekładamy o tydzień.. Biedna Lenka jak jej uszko dotykam.. wpuszczam kroplki, masuje - piszczy, bardzą ją boli.. i jescze takimi oczkami na mnie patrzy... niby nic, ale szkoda mi jej...

Posted

drzalka napisał(a):
hejo,,Hejo.. byłysmy w poniedziałek ustalić zabieg (mowa o sterylizacji).. wszystko ustalone na wtorek - 26.03, dobrze ze spytałam się weta o zeby zobaczyl jej prawe ucho, okazało się że Lenka ma zaplenie ucha... czyscimi, i dajemy antybiotyk w kropelkach 2x.....wczoraj byłysmy na kontroli.... bardzo słabo się goi.. gdy Wet wkładałjej taki aparat do ucha, strasznie piszczała, piedactwo, boli ją !.. w piątek znów do kontroli, jesli te kropelki niebędą działać.. zmeniamy na inny lek.. i strylizacje przekładamy o tydzień.. Biedna Lenka jak jej uszko dotykam.. wpuszczam kroplki, masuje - piszczy, bardzą ją boli.. i jescze takimi oczkami na mnie patrzy... niby nic, ale szkoda mi jej...

Biedactwo.... :( :( Niech się jej szybko uszko wygoi :loveu: I będziemy śmigać na spacerki :cool3: Mam nadzieję, że już także z moim psem :roll:

Posted

[quote name='drzalka']hejo,,Hejo.. byłysmy w poniedziałek ustalić zabieg (mowa o sterylizacji).. wszystko ustalone na wtorek - 26.03,

pewnie mowa o 26.06. ?
To juz za parę dni... trzymamy kciuki by Lenka zabieg zniosła pomyślnie, a uszko się szybko zaleczyło :)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Szybkiego wygojenia uszka:p:p

Kate I Luka napisał(a):
pewnie mowa o 26.06. ?
To juz za parę dni... trzymamy kciuki by Lenka zabieg zniosła pomyślnie, a uszko się szybko zaleczyło :)

dziękujemy, my też mamy nadzieje, że wszystko bedzie dobrze.. wczoraj kupiłam lenie maść na to uszko, bo antybiotyk w kropelkach wogole niedzialal.. teraz juz jest lepiej, niepiszczy.. dzisiaj znow do kontroli :shake: .. zobaczymy czy bedziemy musieli przelozyc sterylke...:p

pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...