drzalka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 No już daje..dawno tu niebyłam hihi :D:D:evil_lol: :loveu: ...sesja z ulubioną zabawke... "chętnie bym się wam dzisiaj przywitała, ale mam zajęcie jak widać :D" " no więc.. gryze sobie buteleczkę którą dostałam od pani-pozdrawiam :D" " kocham was, i wogole..ale troche denni jestescie :shake: :loveu: "
drzalka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 " moge wam troche pospiewać.. np. Ode do Żywca Zdrój :lol: ....." " wiem wiem.. ładnie zaśpiwałam.. zamurowało was ??.. to fajnie bo mnie tęż :cool3: " " tak więc... jak już pisałam nudzicie mnie trochu.. :cool1: :p " " ..i dajcie mi się skupic na rzeczy :cool1: :razz: "
drzalka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 " ...dajcie już spokoj siwej staruszce ! :razz: :cool3: " " .. więc jak widać.. buteleczke zjadłam.. na pamiątkę zostawiłam sobie zakrętke, żebym miałą do czego wzdychać :roll: ;) " " .. chyba zauważyliscie że skonczyłam :cool3: woj występ, i jestem z tego bardzo dumna .. wiec papa, bo sie wkurze :mad: " "WAAAAARRRRRRAAAAAAAA :angryy: :angryy: :angryy:" To tyle na dzisiaj... podobała się troszke nudnawa Lenka :oops: :evil_lol:
Cambel&Megi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale super fotencje :loveu: Paulina, super opisy do nich dałaś :evil_lol:
DORRAG Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No wreszcie są fotki :multi: :multi: A ta minka cudna:loveu: :loveu: :loveu:
drzalka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Hejo.. byłysmy wczoraj na RZeszowsko-dogomaniackim spacerku - było 5 beagl-ów , i oczywiscie rodzynek Lenka :lol: .. Lena po spacerku spała ubłocona, i napewno śniła o beagielkach jako rodzynek, na spacerku, dzielnie potrzymywala honor Boksera.. i zabawiałą całą grupe.. hihi te jej skoki ...wszystkie beagle słotkie.. Lena zakochana w pouszy w Rosie .. malutki biedronek był namolnie gwałcony hihi.. ale pod koniec zaczął się stawiac ... Rota pilnowałą żeby niedosżło do żadnej bójki , Rocki świetnie się bawił.. naprawde było świetnie.... Fotki ze spacerku póżniej:loveu:
drzalka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Hej.. foty ze spacerku !!! Rosa z Leną podczas kąpieli błotnych Merlin z Lenką Rocki Moris Rosa Rota Lenka Gonitwy Lenki i Rosy To tyle jak narazie :D:multi:
drzalka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Oo, ile cudnych fotek slicznotki:loveu::loveu: " Słowo, za słowo, foty za foty.. " la la lala la :loveu:
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 drzalka napisał(a):" Słowo, za słowo, foty za foty.. " la la lala la :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dawaj więcej:eviltong:
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jakie śliczne foteczki :loveu: Udal Wam się spacer chyba, psiaki takie uśmiechnięte :cool3: To był Beaglowy atak na Lenusię :cool:
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 łaaaaa one wszystkie sa takie sameeeeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: siemano:cool1:
DORRAG Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale dużo fotek:loveu: :multi: Nie ma to jak kąpiel w błotku:loveu: :evil_lol:
Kitka20 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witam wreszcie tu dotarłam nie wiem czemu tak późno:hmmm: ale pewnie przez ten brak banera niestety narazie nie mam czasu na przeczytanie galerii więc pooglądałam zdjęcia. Sliczna jest ta Twoja Lenka pozdrawiam i obiecuję zaglądać częściej
ferraribox Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Widzę,żę kąpiele w modzie .Chyba wszystkie boksie uwielbiają taplać się w błocie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):łaaaaa one wszystkie sa takie sameeeeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: siemano:cool1: noooooo, u nas będą takie same boksery na spacerku:evil_lol::eviltong: Witanko z rana:multi::multi::multi::multi:
drzalka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 hejo,,Hejo.. byłysmy w poniedziałek ustalić zabieg (mowa o sterylizacji).. wszystko ustalone na wtorek - 26.06, dobrze ze spytałam się weta o zeby zobaczyl jej prawe ucho, okazało się że Lenka ma zaplenie ucha... czyscimi, i dajemy antybiotyk w kropelkach 2x.....wczoraj byłysmy na kontroli.... bardzo słabo się goi.. gdy Wet wkładałjej taki aparat do ucha, strasznie piszczała, piedactwo, boli ją !.. w piątek znów do kontroli, jesli te kropelki niebędą działać.. zmeniamy na inny lek.. i strylizacje przekładamy o tydzień.. Biedna Lenka jak jej uszko dotykam.. wpuszczam kroplki, masuje - piszczy, bardzą ją boli.. i jescze takimi oczkami na mnie patrzy... niby nic, ale szkoda mi jej...
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 drzalka napisał(a):hejo,,Hejo.. byłysmy w poniedziałek ustalić zabieg (mowa o sterylizacji).. wszystko ustalone na wtorek - 26.03, dobrze ze spytałam się weta o zeby zobaczyl jej prawe ucho, okazało się że Lenka ma zaplenie ucha... czyscimi, i dajemy antybiotyk w kropelkach 2x.....wczoraj byłysmy na kontroli.... bardzo słabo się goi.. gdy Wet wkładałjej taki aparat do ucha, strasznie piszczała, piedactwo, boli ją !.. w piątek znów do kontroli, jesli te kropelki niebędą działać.. zmeniamy na inny lek.. i strylizacje przekładamy o tydzień.. Biedna Lenka jak jej uszko dotykam.. wpuszczam kroplki, masuje - piszczy, bardzą ją boli.. i jescze takimi oczkami na mnie patrzy... niby nic, ale szkoda mi jej... Biedactwo.... :( :( Niech się jej szybko uszko wygoi :loveu: I będziemy śmigać na spacerki :cool3: Mam nadzieję, że już także z moim psem :roll:
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='drzalka']hejo,,Hejo.. byłysmy w poniedziałek ustalić zabieg (mowa o sterylizacji).. wszystko ustalone na wtorek - 26.03, pewnie mowa o 26.06. ? To juz za parę dni... trzymamy kciuki by Lenka zabieg zniosła pomyślnie, a uszko się szybko zaleczyło :)
drzalka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Szybkiego wygojenia uszka:p:p Kate I Luka napisał(a):pewnie mowa o 26.06. ? To juz za parę dni... trzymamy kciuki by Lenka zabieg zniosła pomyślnie, a uszko się szybko zaleczyło :) dziękujemy, my też mamy nadzieje, że wszystko bedzie dobrze.. wczoraj kupiłam lenie maść na to uszko, bo antybiotyk w kropelkach wogole niedzialal.. teraz juz jest lepiej, niepiszczy.. dzisiaj znow do kontroli :shake: .. zobaczymy czy bedziemy musieli przelozyc sterylke...:p pozdrawiam
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 My tez trzymamy kciuki za uszko, a potem za sterylizację.
Recommended Posts