Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj przekapilysmy urodzinki....:BIG::drinking::laola::dog::new-bday::tort::knajpa::bday::B-fly::n00b::smilecol::painting::bigok: :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

drzalka napisał(a):
a ty cimi jestes na tym szkoleniu czy co ?:P

Nie, nie miałam jak dojechac to raz ;), a po drugie odkładam pieniądze na szkolenie u mnie, a dokładniej w Katowicach no i jedziemy na obóz z Liborem.;)

A te życzenia to co :eviltong: ?

Dla mnie :cool3: ? Dzięki :lol:

Posted

drzalka napisał(a):
jeny madzia dopiero teraz zauwazylam adres pod twoim podpisem .. kurcza zasuwam do galerii medorka :D:D:D:D

Za słabo się lansuje:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='drzalka']nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah
amen :evil_lol:

siemanko:multi:

Posted

drzalka napisał(a):
nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah

A jakże:diabloti: :diabloti:
evaxon napisał(a):
amen :evil_lol:

:evil_lol: :eviltong:

Posted

drzalka napisał(a):
nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah

le jak przez jakis moment jej nie było, to jakos tak dziwnie pusto sie zrobiło. Madzai Ty jak narkotyk jestes :diabloti:

Posted

majoka napisał(a):
le jak przez jakis moment jej nie było, to jakos tak dziwnie pusto sie zrobiło. Madzai Ty jak narkotyk jestes :diabloti:

:cunao: :cunao: :cunao: Ale jestem kaczi:diabloti:
Spokojnie, bez obaw:glaszcze: :glaszcze: Już Was nigdy nie opuszczę:grins::grins::grins::diabloti:

Posted

Witam witam :D Boskie foty, przejrzałam wszystkie strony :D
Mimo to Lena jest 'ciekawsza' na żywo :D
A ja miałam taki zaszczyt z nią pospacerować w tą sobotę :D To był spacer, nie? xD Pozdrawiam!

Posted

hejo hejo ;]
fo ty wieczorkiem jakies bedą :P.... Lena cos po tej cieczke nie taka jak wczesniej .. nielub sie sama bawic.. chyba ze juz naprawde sie nudzi .... moze tak ma byc.. dojrzewa :D

Posted

heh myslałam ze moja tylko taka inna.. jakis jescze miesiąc dwa miesiące temu.. bawiła sie sama.. lubila sie bawic plaszukami.. jak wszyscy siedzieli na kanapach w goscinnym a ona na srodku .. wszyscy zamias na tv, to na nią :D.. a teraz nielubi.. tylko zaczepia zeby sie z nią bawic :D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...