drzalka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 oj przekapilysmy urodzinki....:BIG::drinking::laola::dog::new-bday::tort::knajpa::bday::B-fly::n00b::smilecol::painting::bigok: :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='drzalka'] Rozpływam się:loveu: :loveu: :loveu: Niech ktoś mnie pościera:lol!:
Cimi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 drzalka napisał(a):a ty cimi jestes na tym szkoleniu czy co ?:P Nie, nie miałam jak dojechac to raz ;), a po drugie odkładam pieniądze na szkolenie u mnie, a dokładniej w Katowicach no i jedziemy na obóz z Liborem.;) A te życzenia to co :eviltong: ? Dla mnie :cool3: ? Dzięki :lol:
drzalka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 simanko.. wiecie ze Lena dzisiaj na przednich lapach zasuwala :crazyeye:
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 drzalka napisał(a):simanko.. wiecie ze Lena dzisiaj na przednich lapach zasuwala :crazyeye: Że co, że jak, że kiedy :hmmmm: :evil_lol:
drzalka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 PRIMA APRILIS.. niemialam co wymyslic :shake: :evil_lol: ;]
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 drzalka napisał(a):PRIMA APRILIS.. niemialam co wymyslic :shake: :evil_lol: ;] ;) :evil_lol:
drzalka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 jeny madzia dopiero teraz zauwazylam adres pod twoim podpisem .. kurcza zasuwam do galerii medorka :D:D:D:D
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 drzalka napisał(a):jeny madzia dopiero teraz zauwazylam adres pod twoim podpisem .. kurcza zasuwam do galerii medorka :D:D:D:D Za słabo się lansuje:evil_lol: :evil_lol:
drzalka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='drzalka']nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah amen :evil_lol: siemanko:multi:
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hejka !!!! :multi::multi::multi::multi: Śuper fotki :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam.
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 drzalka napisał(a):nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah A jakże:diabloti: :diabloti: evaxon napisał(a):amen :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 drzalka napisał(a):nom pasowalo by jakis baner.. to by bylo cos :D:D:Dhhe.. ale i tak wszedzie cie :evil_lol: :cool3: pelno hah le jak przez jakis moment jej nie było, to jakos tak dziwnie pusto sie zrobiło. Madzai Ty jak narkotyk jestes :diabloti:
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 majoka napisał(a):le jak przez jakis moment jej nie było, to jakos tak dziwnie pusto sie zrobiło. Madzai Ty jak narkotyk jestes :diabloti: :cunao: :cunao: :cunao: Ale jestem kaczi:diabloti: Spokojnie, bez obaw:glaszcze: :glaszcze: Już Was nigdy nie opuszczę:grins::grins::grins::diabloti:
Cambel&Megi Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witam witam :D Boskie foty, przejrzałam wszystkie strony :D Mimo to Lena jest 'ciekawsza' na żywo :D A ja miałam taki zaszczyt z nią pospacerować w tą sobotę :D To był spacer, nie? xD Pozdrawiam!
drzalka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 hejo hejo ;] fo ty wieczorkiem jakies bedą :P.... Lena cos po tej cieczke nie taka jak wczesniej .. nielub sie sama bawic.. chyba ze juz naprawde sie nudzi .... moze tak ma byc.. dojrzewa :D
Cimi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Fiona bardzo rzadko bawi się sama, praktycznie wcale :p
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 siemanko :D Tigry najlepsza zabawa w jaka bawi sie sama calymi dniami to... sen :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
drzalka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 heh myslałam ze moja tylko taka inna.. jakis jescze miesiąc dwa miesiące temu.. bawiła sie sama.. lubila sie bawic plaszukami.. jak wszyscy siedzieli na kanapach w goscinnym a ona na srodku .. wszyscy zamias na tv, to na nią :D.. a teraz nielubi.. tylko zaczepia zeby sie z nią bawic :D:D
Agnieszka PPP Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej Paulina:p :p Jak mnie tu dawno nie było:placz: :placz: Jakieś spacerki boksiowe miewacie?????????????Buziaczki:eviltong: :loveu: :eviltong:
Recommended Posts