Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 drzalka napisał(a):Hejo.. Lena zjadła dzisiaj z 5 Tic Taców, strasznie je polubiła.. normalnie niepołyka ich, ytlko ssa i memla :D. ma to swoje dobre strony - świerzy, miętowy oddech :D:D Medorek teżuwielbia Tic Taci:evil_lol: :lol: :lol: g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol: Lenka zainwestowała w świeży oddech :cool3: A jaka zadziorna mordka :loveu: Ale kokietka:razz:
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 http://img58.imageshack.us/img58/6192/9misiecy003uk0.jpg Daj pancia więcej tic-taców
drzalka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Hejo.. ale dziś ciepełko.. pobiegalyśmy sobie dzisiaj troszku po polku.. i wlasnie wróciłysmy do domku.. może wkleje teraz pare dzisiejszych fotek ukazujących jej figure...(postawe kościotrupa ;])... Lena skonczyla w czoraj 10 miechów i wygląda tak: Lena i Teqila
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale słoneczna laleczka :) Ładnie wygląda. Minimalnie żeberka znać, ale myślę, że jak na 10 miesięcy to całkiem dobrze. Lada chwila zacznie nabierać ciałka.
DORRAG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć:p Malutka na 10 mięsiecy bardzo ładnie wygląda:loveu: :loveu: , moja w tym wieku to był chodzący przecinek;)
Agnieszka PPP Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć:p Lenka bardzo ładnie wygląda:loveu: Od naszego spotkania sporo urosła;) ;)
Medorowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Lenka jest cud - miód i orzeszki;) ;) ;) :loveu:
drzalka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 fajnie ze wam sie podoba moja chudzizna.. madzia czekamy na galerie medorka.. podobno aparacik już masz:razz: .. wiec naco czekasz:mad: :eviltong:
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Lenka sie wyroni :Djeszcze troszke i zatesknisz za tym szklielecikiem:loveu: moja w wieku 10 mies.jakos tak grubiej wygladala chyba:evil_lol:
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Śliczna młoda dziewczyna :loveu: , a ile ma drewna do aportowania :grin: Pozdrowionka
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dobrze żeby aportowała wprost pod kominek:evil_lol:
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć Paulina:lol: masz piękna sunie:loveu: i ta czarna maska... uwielbiam pieski z faflami:loveu:
drzalka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 hehe, dziekuje :].. tak ona i aportowanie ( marzenia:D).za aportem przyjdzie ale zeby przynies to niee ;]chociaz teraz postepy w domu, przynosi żóltego długasa czasami, zeby jej pomemlac :D
drzalka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Hejo.. własnie wróciłyśmy ze zdięć do filmu " Stiudent 2"... było super.. coprawda ja tam niegram ( noi dobrze :P), moj kot też ( przestraszył sie HUberta - Reżysera, i niechciał wejść z nami do auta.. ściągnął szelki i zwiał do domu.. i musieliśmy zmienić scenariusz ;])... Lena pieknie zagrała swoją role.. jest w jakiś trzech momentach filmu.. nazywa sie Pestka :D.. i jak mowi jej własciciel filmowy jest zajebista :P.. na końcu okazuje sie nazywa Brutus hehe.. jak uda mi sie znaleśc jakieś urywki to napewno wkleje :D....może troch opowiem co sie dzieje w filmie i co do cholery Lena w nim robi :D:D.. wiec film jets drugą częscią " Stiudenta".. opowiada o dalszych losach Marcina.. wiecznego studenta, wiec wywalili go z uczelni.. niewiem co dalej, ale wiem ze on i jego kumpel Wojtek opiekują się Pestką ( Leną).. dzis kręciliśmy ujecie gdy kolesie wraz z Pestką i dą do dziewczyny, ta niechce ich w puścic, i pyta sie co to zapies i po co im.. oni odpowaiadją ze to Pestka.. i że opiekują sie nią.. no i blablabla.. ona ich wyrzuca i odchodzą z psiakiem.. druga z cena rozgrywa sie na stadionie.. siedzą sobie z psiakiem, i przychodzi ich kumpel pyta sie co to jest.. odpowiadają że zwierze, on mowi że jakies z doopy to zwierze, oni mowią ze on jest z doopy Pestka jest zawalista ;].. gdają gadają.. kolega mowi czy chcą skręta oni mowią że niemają kasy.. to koles mowi ze da sie to jakos załatwić i głaszcze psa.. po chwili pokazuje sie jego postac z Pestką ( oddali psa za skręta?).. ostatnia z scena z Leną wygląda tak...stoją pestką pod garażem z siatką pełną browarów , i tym podobnych napojów jeden do drugiego mowi - ej wies co, - co?, - ale to głupie pytanie, - noale co, - jak myslisz czy Pestka zjadła by kota, - nie no coty.... stop klatka, pozniej odchodzą widać tylko ich cienie, i mowią, - czy ty naprawde sądzisz ze Pestka mogłaby zjeść kota ?.. - to nie jest Pestka do Brutus ( zabiera mu psa).. Brutus noga chodz.. i natym konczy sie rola Lenki w filmie :D.. troche chaotyczne, ale chcialam wam opisac :D:P pozdrawiam
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry:loveu: Lenka gra w filmie:crazyeye: super będzie sławna:evil_lol: ;)
drzalka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 ta sławna :D.. pstryknełam dosłownie minutke temu pare fotek, o to one ;]
DORRAG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Proszę jaki uśmiech:loveu: :loveu: malutka gwiazdeczka nam rośnie:loveu: :loveu:
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 drzalka napisał(a): :grin::grin::grin: siemanko:multi:
Recommended Posts