Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witam! :) http://img392.imageshack.us/img392/2930/obraz040to3.jpg Śliczna dziewczyna :loveu: A zdjęcia z Agility - świetne! Chociaz ja nie moge na to patrzeć, bo czuję małe ukłucie zazdrości w dołku ;) Jak Ty nauczyłaś tego wszystkiego Lenkę! Dla mnie to Czarna Magia, ukłony! :) Ps. Dziękujemy za przesyłkę, Szaruń się ślicznie prezentuje w Lenkowej obroży! Smycz pasuje idealnie, a te z pozoru zwykłe eMki wcale nie sa takie zwykłe :) I dziekujemy za mały prezencik! :)
drzalka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Dzieki :] Dzięki, włąsnie zapomniałam powiedzieć o małym prezenciku :] To adresówka zakladana na obroze - robiona przez forumową Taks, mam jescze drugą wiec spoko :] - to taka rekompensata, wysłałam list we wtorek :oops: :eviltong::eviltong::eviltong:
Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Wiem wiem, jest juz zaadresowana, przy zamawianiu obroży i smyczy u Taks natknęłam się na taką. I to jeszcze z odblaskiem! ;) Bardzo dziękujemy! Ps. Jeżeli za spóźnienie w wysłaniu jest nagroda, to mogłaś wysłac za miesiąc :evil_lol:
drzalka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Hah :evil_lol: Leżała bez użyteczna to co bedzie dalej lezec :eviltong: Szarikowi się napewno przyda :P Jeśli ci się tak bardzo podoba mam jescze kilka rzeczy w moim " małym magazynku " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szarik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A mogłabyś tak z grubsza zarysować mi swój "mały magazynek"? :diabloti: Choć narazie ostrzegam, że oskubałas mnie doszczętnie :evil_lol:
drzalka Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Hah :eviltong: pokaze fotki: http://reddingo.bazarek.pl/opis/129138/obroza-l-pawprints-purple.html --> na zdieciu strasznie różowa, w rzeczywistości fioletowa ;] http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=802 Jeszcze mam smycz od taks czarną z zielonymi po bokach paskami, z odblaskiem na koncach smyczy
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A to jest moje jedyne zdjęcie z toru...aparat odmówil współpracy
matinestka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 o porsze Megowa i Lenkowa together:) ..... ludzie to Wy wszysyc teraz skaczecie z psianami swoimi :) no ładnie:) strasznie fajnie Lenka wyglada na torze... szkoda ze tylko jedno zjdecie:( .. pozdrawiamy:) :bluepaw:
Coffee&Nera Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witam Paulina ! Dawno tu u was niebyłam... Pewnie w przyszlym tygodniu sie spotkamy na torze bo ja napewno bede (m.in dlatego nie dzisiaj bo rower mam do naprawy, tak to bym przyjechała)
drzalka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 WItam ja tez postaram sie byc za tydzien :] A ja sie troszke wstydam, bo zapomnialam wam powiedziec o czyms waznym :P 25 maja Lenka skończyla 2 latka :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: W sumie wiekowo to juz dorosłą pannica, ale tak naprawde to w główce jeszcze fiu bzdziu :eviltong:
Coffee&Nera Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 O ty wstreciucho nieprzyznalas sie... a dopiero pamietam jak poznalam Lenke jak miala niewiem... 8 czy 9 miesiecy a tu juz taka wiekowa pannica ! Kiedy pod lasek na Miłocin sie wybierzecie ;) Moze Cambeluna jeszcze wydre ktoregos dnia i bedziemy spacerowaly we 3 co ty na to ;)
jonQuilla Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 witam :loveu::loveu::multi::multi::multi: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b149b996573dc549.html :evil_lol::evil_lol: ta mina wymiata :)
Coffee&Nera Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A dzisiaj bys mogla? ;) Taka piekna pogoda za oknem :P
Cambel&Megi Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No, Paulina nic nie piszę, to ja napiszę za nią. Od wczoraj Drzalka jest włascicielką nikona d80, także teraz męczcie ją o foty, z naszego dzisiejszego spaceru jest ich ponad 700 :diabloti:
psiulka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Cambel&Megi']No, Paulina nic nie piszę, to ja napiszę za nią. Od wczoraj Drzalka jest włascicielką nikona d80, także teraz męczcie ją o foty, z naszego dzisiejszego spaceru jest ich ponad 700 :diabloti: 700 fot z jednego spaceru? :evil_lol: No to nieźle, nieźle. I gratuluję lustrzaneczki! :multi: Czekam na zdjęcia!
Szarik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No to ja tu same gratulejszyny będę sypać! Przede wszystkim: Najlepszego dla Lenuśki! Ale jesteś okropna pani, nie powiedziałas, że panica miała urodziny! Kiedy tam był 25 maj! No i gratuluję Nikona D80! Tożto sprzęt! Ja rozważam D60/D80, alphe 350 i canona 400D. Jestem najbliżej D60. Jak kupie 80 to dłuuugo żadnego szkła sobie nie dokupię, a szkło ważna rzecz ;) Chwal się zdjęciami! :) :) :)
Cambel&Megi Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Szarik napisał(a):No to ja tu same gratulejszyny będę sypać! Przede wszystkim: Najlepszego dla Lenuśki! Ale jesteś okropna pani, nie powiedziałas, że panica miała urodziny! Kiedy tam był 25 maj! No i gratuluję Nikona D80! Tożto sprzęt! Ja rozważam D60/D80, alphe 350 i canona 400D. Jestem najbliżej D60. Jak kupie 80 to dłuuugo żadnego szkła sobie nie dokupię, a szkło ważna rzecz ;) Chwal się zdjęciami! :) :) :) D60 nie warto :shake: Jak masz możliwość, to D80...nie ma porównania, d60 a d80! Ja też rozważam canon 400d / nikon d80....
drzalka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Hejka. dzieki Cambel za nowinki Tak tak, wreszcie mam wymarzonego NIkonka. Narazie uczymy sie siebie:p Druga wspólna noc za nami :] Mam duuuzo fotek, codziennie bede dawala po 10 zeby was zaspokoic hahaha Bedzie troszkę Lenki, troszkę Megi od Cambel, whipetów i terierka ;]
Recommended Posts