drzalka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 KAmil jak zaczelaś to masz skonczyc, bo jak to tak to zostawsz, i co wywalisz do kosza ? moją Lenusie :razz::diabloti: Nerula ty tu nieSZPANUJ tym filmikiem b o jeszcze się zaczną wypytywac o niego :evil_lol::eviltong::evil_lol:
Coffee&Nera Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ten film jest tak tajny ze az... nieistnieje :diabloti: Magicznie zaniknął :diabloti: (a wiec magia istnieje? Harry Potter to prawda :crazyeye::eviltong:)
drzalka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Harry Potter ukrył ffilm w komnacie tajemnic :evil_lol: Cambel daj mi zadanie na sztuke :cool3:
drzalka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 A takie proste, ale niechce mi się streszczac, o pułąskim bitwei pod savannah czy jakos tak :lol:
Coffee&Nera Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Z histori? Paulina mam książke z zadaniami do Histori dla klas od 1 do 3 gim... Chcesz moge ci podyktowac całe zadanie :cool3:
Cambel&Megi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Kiedy ja go nie zrobilam, i nie poszlam wtedy do szkoły :lol: przecie Ci dałam całe, tylko do streszczenia :diabloti:
drzalka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Niechce mi sie streszcz :eviltong:ac Nerul znajdz cos o Pułaskim i bitwie pod savannach :evil_lol:
Cambel&Megi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 O Ty leniu! Aneta nie szukaj jej! :evil_lol: Dobra ja lecę, bo ledwo się na nogach trzymam, chyba za dużo wypiłam na imprezie u kolezanki hahahhaha bajjj :bye:
Coffee&Nera Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Paulina podaj mi daty jakie tam są w tym zadaniu to za jakies 3 minuty bedziesz to miala :diabloti:
Cambel&Megi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Taaa ze ściagi do historii, dobrze Cie znam :eviltong: i nie dawaj jej, ooo! Ja wszystko powiem p. Kocój, oj zobaczysz Paulinko nie ma tak dobrze :diabloti:
Coffee&Nera Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jeny ale mnie niepodkablujecie nie? <strach w oczach i obgyzanie paznokci jak irmina przed magisterką xD> Ja niechce zyc zza krat, jak ja bede robic fotki Megulcowej i Lence?! <strach w oczach xD>
drzalka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Heloll, spokojnie zad włąsnie zrobilam, tylkojeszcze o bitwie pod Savannah 1779r, niemam jeszcze.;) A lenka sobie gania, z pluszakiem po ogrodzie, i dalej skacze przez ta beczke :shake::lol:
Coffee&Nera Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Witanko :multi: No Paulina jak cos to ja ci podam tą bitwe- oczywiscie na GG bo mi podalas juz date :cool3:. Ja musze kuc na sprawdzian z histori jutro ktory nam zapowiedzieli w piątek ale dobra. Nauczyciele sa dziwni nieraz :roll:
Cambel&Megi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Koleżanki drogie, ja też chcę to zadanie, bo ni mom :placz: :eviltong:
Kitka20 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Witam przyszłam się przywitac a nadrobie wieczorkiem:)
Coffee&Nera Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cambel jakie masz zadanko? :razz: Jak cos mam księge wiedzy wiec moge pomóc...
Cambel&Megi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 To samo co Paulina :evil_lol: P. Kocój co roku zadaje to samo, tyle, ze w tamtym tez go nie miałam :diabloti:
Paulina. Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witamy Lenkowe :loveu: Dzisiaj to ja nie poszłam do szkoly i przyszłam do Was :cool3: Pozdrawiamy!
basia bonnie Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witam Was :loveu: a ja bylam w szkole :diabloti:
drzalka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Witanko, ja po szkole, jednak poszlam :lol:, i nawet cięzko niebylo ;) Lenka jaka zradowana jak wrocilam - przyzwyczaila się ze siedze z nią cały dzien, a dzisiaj lipa, zniosla wszystkie buty na moje łózko jakie zostawiłam w przedpokoju, rozwalila opakowanie chusteczek ( dobrze ze nie chusteczki ze srodka :shake:) i rozwaliła karme papugi na moje łózko, a karma w woreczku byla :roll:, ale wszystko posprzątane, jak mozna się gneiwac na takiego brzdąca, usmiechającego się od ucha do ucha na moj widok :loveu:
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witanko ;) Ja też dzisiaj w szkole niestety byłam i masakra mialam sprawdzian z histori niezapowiadany tak jakby... Kiedy jakis spacerro zapowiadacie wraz z Lenkową? :loveu:
Kate I Luka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 drzalka napisał(a):ale wszystko posprzątane, jak mozna się gneiwac na takiego brzdąca, usmiechającego się od ucha do ucha na moj widok :loveu: i patrzącego oczkami mówiącymi: to nie ja.... Hejo :multi::multi::multi:
basia2202 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 heeej Lenki!!:) są fotusie? :cool3: żebym wiedziała, odkąd nadrabiać ;) a dziś już dobrej nocki życzmy:)
Recommended Posts