Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KAmil jak zaczelaś to masz skonczyc, bo jak to tak to zostawsz, i co wywalisz do kosza ? moją Lenusie :razz::diabloti:

Nerula ty tu nieSZPANUJ tym filmikiem b o jeszcze się zaczną wypytywac o niego :evil_lol::eviltong::evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeny ale mnie niepodkablujecie nie? <strach w oczach i obgyzanie paznokci jak irmina przed magisterką xD> Ja niechce zyc zza krat, jak ja bede robic fotki Megulcowej i Lence?! <strach w oczach xD>

Posted

Heloll, spokojnie zad włąsnie zrobilam, tylkojeszcze o bitwie pod Savannah 1779r, niemam jeszcze.;)

A lenka sobie gania, z pluszakiem po ogrodzie, i dalej skacze przez ta beczke :shake::lol:

Posted

Witanko :multi: No Paulina jak cos to ja ci podam tą bitwe- oczywiscie na GG bo mi podalas juz date :cool3:. Ja musze kuc na sprawdzian z histori jutro ktory nam zapowiedzieli w piątek ale dobra. Nauczyciele sa dziwni nieraz :roll:

Posted

Witanko, ja po szkole, jednak poszlam :lol:, i nawet cięzko niebylo ;)

Lenka jaka zradowana jak wrocilam - przyzwyczaila się ze siedze z nią cały dzien, a dzisiaj lipa, zniosla wszystkie buty na moje łózko jakie zostawiłam w przedpokoju, rozwalila opakowanie chusteczek ( dobrze ze nie chusteczki ze srodka :shake:) i rozwaliła karme papugi na moje łózko, a karma w woreczku byla :roll:, ale wszystko posprzątane, jak mozna się gneiwac na takiego brzdąca, usmiechającego się od ucha do ucha na moj widok :loveu:

Posted

drzalka napisał(a):
ale wszystko posprzątane, jak mozna się gneiwac na takiego brzdąca, usmiechającego się od ucha do ucha na moj widok :loveu:

i patrzącego oczkami mówiącymi: to nie ja....

Hejo :multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...