Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajajaj. Za to mój Tata mawia: 'Jak się nie psywrócis, to sie nie naucys'. (Zawsze mnie to pokrzepiało podczas nauki jazdy na nartach :D ) Ale w tym przypadku, to psiak powinien fiknąć ;)

Z tym siodełkiem, to raczej awykonalne w moim przypadku ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy, a no szkoła, szkołą się zaczeła :roll: , i mundurki :shake: , i tak dobrze bo w naszej szkole to tylko bluzy, i koszulki polo, a nie cale komplety i spudniczki :razz: :p Bluza niebieska(do wyboru byla jescze oliwkowa), a koszulka szara.;) No zobaczymy jak to wypali, ogolnie na razie zamieszanie w skzole, bo dziwne rozmiary, i niekt niemoze dopasowac do siebie tego mudnurku, na szczęście dzisiaj firma przyjechala i moglismy zmierzyc je na sobie :lol: .

Moze coś o Lenie, bo to chyab jej fotoblog :eviltong: . Lena bardzo tęskni i nudzi się gdy jestem w skzole dzisiaj siedziala sama bardzo dlugo bo az 8 godzin ( niegdy tak dlugo niezostawala, najwyzej 5 h) , nic niezbroila, kręciłą tyłeczkiem i podskakiwala, malo nienarobila, jak mnie zobaczyla :evil_lol: - i tak jest codziennie :lol: , w nagrode i ręwaz, za tak dlugie siedzenie i nudzenie się, dłuuugi spacer :multi:

Niedlugo fotki :cool3:

Posted

drzalka napisał(a):
Witamy, a no szkoła, szkołą się zaczeła :roll: , i mundurki :shake: , i tak dobrze bo w naszej szkole to tylko bluzy, i koszulki polo, a nie cale komplety i spudniczki :razz: :p Bluza niebieska(do wyboru byla jescze oliwkowa), a koszulka szara.;) No zobaczymy jak to wypali, ogolnie na razie zamieszanie w skzole, bo dziwne rozmiary, i niekt niemoze dopasowac do siebie tego mudnurku, na szczęście dzisiaj firma przyjechala i moglismy zmierzyc je na sobie :lol: .

Moze coś o Lenie, bo to chyab jej fotoblog :eviltong: . Lena bardzo tęskni i nudzi się gdy jestem w skzole dzisiaj siedziala sama bardzo dlugo bo az 8 godzin ( niegdy tak dlugo niezostawala, najwyzej 5 h) , nic niezbroila, kręciłą tyłeczkiem i podskakiwala, malo nienarobila, jak mnie zobaczyla :evil_lol: - i tak jest codziennie :lol: , w nagrode i ręwaz, za tak dlugie siedzenie i nudzenie się, dłuuugi spacer :multi:

Niedlugo fotki :cool3:

Tylko bluzy i koszulki? Tylko? Toż to całe 3 worki na karfotle za 100 zł :roll::roll: :evil_lol:
Masakra...Jaki wzięłaś kolor bluzy? Bo ja niebieską. Tyle, że koszulkę przymierzałam taką ładną, błękitną a nam te ohydne popielate dają...

No Lenka ma większą powierzchnię to brojenia hihii ale to dobry pieso :loveu: Mizianko dla Leniastej :calus:

Posted

Hej :], cambel wziełam niebieską, ja tez przemierzalam błekitną koszulke i o niebo ładniejsza :p . A fotki jakies znalazłam :multi:

:p

a siedze sobie i ciesze morde :lol:

trochę niewymiarowa jestem, ale chyba dobrze miec większą głowe = wiekszy mózg :evil_lol:

Narazie tyla, pozdrawiam !

Posted

Macie mundurki? O w dupę, współczuję... A to GIM, czy LO? Czy coś pokrewnego LO? Bo u Nas w żadnym LO nie ma mundurków.

Mój tez sie strasznie nudzi jak mnie nie ma... Cmoki w fafelki dla stęsknionej! :loveu:

Posted

Czeeesc :p
A u nas mamy sobie sami kupic "granatową bluzę bez napisów i najlepiej bez kaptura" :roll: Juz to widzę..
I do tego zwykła bawełniana koszulka(worek..) jest tak wielka, ze wszystkie dziewczyny z mojej klasy wzięły rozmiar 140 cm :roll: :cool1:

Lence ślicznie w obrózce, czemu chcesz ją sprzedac?
My chcemy z tej serii tylko brązowe, jak wejdą :p

Pozdrawiamy ślicznotkę :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Szarik napisał(a):
Macie mundurki? O w dupę, współczuję... A to GIM, czy LO? Czy coś pokrewnego LO? Bo u Nas w żadnym LO nie ma mundurków.

Mój tez sie strasznie nudzi jak mnie nie ma... Cmoki w fafelki dla stęsknionej! :loveu:

Hej :lol: ja chodze do 3 gim, a kazde gimnazjum musi miec mundurki :roll:

Paulinaaa napisał(a):
Czeeesc :p
A u nas mamy sobie sami kupic "granatową bluzę bez napisów i najlepiej bez kaptura" :roll: Juz to widzę..
I do tego zwykła bawełniana koszulka(worek..) jest tak wielka, ze wszystkie dziewczyny z mojej klasy wzięły rozmiar 140 cm :roll: :cool1:

Lence ślicznie w obrózce, czemu chcesz ją sprzedac?
My chcemy z tej serii tylko brązowe, jak wejdą :p

Pozdrawiamy ślicznotkę :loveu: :loveu: :loveu:

A my tez mamy bluzy ale zamawiane przez szkole (oliwkowa albo niebieska ciemna), i my placimy, no i koszulki polo (szare) JA tez biorem malutki rozmiar XS, a serio nosze M, :shake: takie wooory .

A sprzedaj bo jakos mi niepasi ta obrozka, i jej nieuzywamy juz , te fotki co wkleilam to niebyly nowe fotki :oops: :eviltong: brązowe sa fajne, ale jak by co to zaciks bym barala, ale spokoj zadnych zakupow to pażdziernika :diabloti:

Posted

Szarik napisał(a):

Bo LO nie ma wymogu mundurków ( obowiązkowe są w SP i GIM )- a to czy w LO są czy nie to tylko wola dyrektora :eviltong:.

Mój brat teraz jest w pierwszej klasie GIM, a jego mundurek to tylko kamizelka jeansowa z logo szkoły :lol:. No cóż ja tam jeszcze wakacje mam :evil_lol:.

Posted

Buziaki to całyc zas o demnie dostaje, bo mi się wryłą na fotel, i musze siedziec krzywo, i psuc kręgosłup przed kompem, a ona dama sie wyleguje :angryy::evil_lol:

Posted

drzalka napisał(a):
A ty skąd wisz ze mnie niebylo :eviltong:, tak niebylo mnie bo sie czuje strasznie, a co ta ciekawe sie dzialo co ?

Bo Cie nie widziałam a Twoją klasę tak :evil_lol:
A nic ciekawego nie było jak to zwykleee :eviltong::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...