e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 lubie jak mnie witaja foty zrana:loveu: witanko:multi:
ferraribox Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='drzalka']Witamy.. a no fotorelacja pełna bo chciałąm wam pokazać naszą okolice :eviltong: Lenka też was wita :loveu: : http://img507.imageshack.us/img507/7314/lena44pn8.] WItamy uśmiechniętą Lenkę i jej pańcię:loveu: Okolice śuperrrr!!!!!!
drzalka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 A witamy przybyłych.. moze i dzis będą zdiecia ze spaceru, ale juz nietak obficie, bo okolice juz znacie :lol:
Paulina. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witamy Lenistą :loveu: Juz dawno chcialysmy Was odwiedzic :p Okolice macie super, a Lenka jaką radochę :cool3: Pozdrawiamy i nieśmiało zapraszamy do nas :evil_lol:
drzalka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 A Witamy was, :lol: :p i oczywiscie juz dowas lecimy :loveu: Byłąm juz uwas, ale niezostawiłąm po sobie śladu ;)
Szarik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Powiedz mi, a psy sąsiadów się nie drą jak idziecie? Bo jak ja jestem u siebie 'na wsi' to jak idę z Szarikiem, to muszę go prawie nieść na szelkach, bo do każdego szczekacza się rwie!
drzalka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Wiesz w naszej uliczne ( wstawiałam fotki jej) wszystkie psy są bardzo fajnie nastawione do Leny ma 3 koleżanki z uliczki ( 2 goldenki i jedna Dog de bordo) ale niestety tylko przez siatke mogą się bawić , bo w sumie tylko ja chodze z Leną na spaceru i czasami jedna goldenka na łąki ( nobo poco maja spacerować jesli mają ogód ? :shake: :roll: ).. Jedna SUnia w typie ON-ka strasznie nanią najada, tylko ona z mojej uliczki tak strasznie na nią szczeka :shake: A Lena wogole , żądnej reakcji do szczekania, tylko do zabawy ;]
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :loveu:buzior w fafla maleńka http://img507.imageshack.us/img507/7314/lena44pn8.jpg cze dziewczata :multi::multi::multi:
Kate I Luka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witajcie Lenki, ale mam wyczucie, na taaaaką porcję foteczek wpadłam :) Relacja ze spacerku pierwsza klasa. Nie ma to jak zadowolony i umęczony pysio :loveu: http://img130.imageshack.us/img130/2913/lena23xm9.jpg
Szarik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 drzalka napisał(a):Wiesz w naszej uliczne ( wstawiałam fotki jej) wszystkie psy są bardzo fajnie nastawione do Leny ma 3 koleżanki z uliczki ( 2 goldenki i jedna Dog de bordo) ale niestety tylko przez siatke mogą się bawić , bo w sumie tylko ja chodze z Leną na spaceru i czasami jedna goldenka na łąki ( nobo poco maja spacerować jesli mają ogód ? :shake: :roll: ).. Jedna SUnia w typie ON-ka strasznie nanią najada, tylko ona z mojej uliczki tak strasznie na nią szczeka :shake: A Lena wogole , żądnej reakcji do szczekania, tylko do zabawy ;] No to macie fajnie, u mnie spacer po takich terenach = wyrabianie mięśni :)
DORRAG Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 http://img507.imageshack.us/img507/7314/lena44pn8.jpg O Jak Ja Kocham Taki Uśmiech:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
puzzle Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 sliczniasta sunka i taka drobniutka:loveu: , kochane malenstwo. Fotorelacja super i zazdroszcze rejonu w którym mieszkasz, ja na szczescie nie male mieszkanie, ale pod domem ruchliwa ulica i park do okola w samych samochodach:roll: . Domek z ogrodem... marzenie:loveu:
Imbirka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 cześć Lenki, :multi::multi::multi::multi: wróciliśmy w końcu z wywczasów:cool3:
drzalka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 WItam.. a byłysmy dzisiaj na wystawie u nas w Rzeszowie.. mało psów ale bardzo fajnie.. POznałąm kolejnych boksomaniaków..zostałam wysciskana od Zulusa( KOniec Kłopotów) i Jessy ( Madison's) :loveu: Boksi było tylko 5, ale dzielnie rywalizowaly :lol: POzdrawiam
psiulka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zapomniałam Ci oddać tych 65 (?) groszy :oops: A co zrobiłaś z resztką naszego picia? :mad: I żałuj, że nie brałaś aparatu :shake: W takim razie może jakieś foty Lenkowe? :lol:
Paulina. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 drzalka napisał(a):WItam.. a byłysmy dzisiaj na wystawie u nas w Rzeszowie.. mało psów ale bardzo fajnie.. POznałąm kolejnych boksomaniaków..zostałam wysciskana od Zulusa( KOniec Kłopotów) i Jessy ( Madison's) :loveu: Boksi było tylko 5, ale dzielnie rywalizowaly :lol: POzdrawiam Kupilas cos? Kupiłas? :cool3: :evil_lol: ...
puzzle Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ahahahahhahhahahhaa no wlasnie najwazniejsza informacja dla uzaleznionych to czy cos moze wychaczylas??:diabloti:
drzalka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 No dziewczyny słuchajcie normalnie bylam w szoku jak na naszej wiejskiej wystawie zobaczyłam szelki rogza , retro rex, i te z drutem kolczasty i jescze te czerwone z psem na desce :lol: , były hiltony, Woza, i dużo róznych łądnych rzeczy.. ale powiedziałąm NIe :placz: :shake: I specjalnie kasy niewzie.łam.. bo gdybym wziela.. to bym wszystko wykupiła.... Hej ty od cziki :evil_lol: picie wypite .. wstrząsniete i mieszane :evil_lol:
puzzle Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Boshe drzalka i Ty sobie tego nei wypominasz?:-o Nie sni ci sie po nocach, nie masz braku łaknienia, stanow maniakalno-depresyjnych i nie wypadaja Ci wlosy?:-o To dziwne:hmmmm: ...:diabloti:
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ;)o tak to najlepszy sposób na wystawe nie brać kasy....bo potem można popaść w depreche licząc w domu finanse:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi::multi::multi:
Paulina. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='drzalka']No dziewczyny słuchajcie normalnie bylam w szoku jak na naszej wiejskiej wystawie zobaczyłam szelki rogza , retro rex, i te z drutem kolczasty i jescze te czerwone z psem na desce :lol: , były hiltony, Woza, i dużo róznych łądnych rzeczy.. ale powiedziałąm NIe :placz: :shake: I specjalnie kasy niewzie.łam.. bo gdybym wziela.. to bym wszystko wykupiła.... Osz Ty! Jak mogłas... ! Grzeczna dziewczynka, dobrze zrobiła, nie wydała kasy.. :evil_lol:
Recommended Posts