Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Lenistą :loveu:
Juz dawno chcialysmy Was odwiedzic :p Okolice macie super, a Lenka jaką radochę :cool3:
Pozdrawiamy i nieśmiało zapraszamy do nas :evil_lol:

Posted

Powiedz mi, a psy sąsiadów się nie drą jak idziecie? Bo jak ja jestem u siebie 'na wsi' to jak idę z Szarikiem, to muszę go prawie nieść na szelkach, bo do każdego szczekacza się rwie!

Posted

Wiesz w naszej uliczne ( wstawiałam fotki jej) wszystkie psy są bardzo fajnie nastawione do Leny ma 3 koleżanki z uliczki ( 2 goldenki i jedna Dog de bordo) ale niestety tylko przez siatke mogą się bawić , bo w sumie tylko ja chodze z Leną na spaceru i czasami jedna goldenka na łąki ( nobo poco maja spacerować jesli mają ogód ? :shake: :roll: ).. Jedna SUnia w typie ON-ka strasznie nanią najada, tylko ona z mojej uliczki tak strasznie na nią szczeka :shake: A Lena wogole , żądnej reakcji do szczekania, tylko do zabawy ;]

Posted

drzalka napisał(a):
Wiesz w naszej uliczne ( wstawiałam fotki jej) wszystkie psy są bardzo fajnie nastawione do Leny ma 3 koleżanki z uliczki ( 2 goldenki i jedna Dog de bordo) ale niestety tylko przez siatke mogą się bawić , bo w sumie tylko ja chodze z Leną na spaceru i czasami jedna goldenka na łąki ( nobo poco maja spacerować jesli mają ogód ? :shake: :roll: ).. Jedna SUnia w typie ON-ka strasznie nanią najada, tylko ona z mojej uliczki tak strasznie na nią szczeka :shake: A Lena wogole , żądnej reakcji do szczekania, tylko do zabawy ;]

No to macie fajnie, u mnie spacer po takich terenach = wyrabianie mięśni :)

Posted

sliczniasta sunka i taka drobniutka:loveu: , kochane malenstwo. Fotorelacja super i zazdroszcze rejonu w którym mieszkasz, ja na szczescie nie male mieszkanie, ale pod domem ruchliwa ulica i park do okola w samych samochodach:roll: . Domek z ogrodem... marzenie:loveu:

Posted

WItam.. a byłysmy dzisiaj na wystawie u nas w Rzeszowie.. mało psów ale bardzo fajnie.. POznałąm kolejnych boksomaniaków..zostałam wysciskana od Zulusa( KOniec Kłopotów) i Jessy ( Madison's) :loveu: Boksi było tylko 5, ale dzielnie rywalizowaly :lol: POzdrawiam

Posted

Zapomniałam Ci oddać tych 65 (?) groszy :oops: A co zrobiłaś z resztką naszego picia? :mad: I żałuj, że nie brałaś aparatu :shake: W takim razie może jakieś foty Lenkowe? :lol:

Posted

drzalka napisał(a):
WItam.. a byłysmy dzisiaj na wystawie u nas w Rzeszowie.. mało psów ale bardzo fajnie.. POznałąm kolejnych boksomaniaków..zostałam wysciskana od Zulusa( KOniec Kłopotów) i Jessy ( Madison's) :loveu: Boksi było tylko 5, ale dzielnie rywalizowaly :lol: POzdrawiam

Kupilas cos? Kupiłas? :cool3:

:evil_lol: ...

Posted

No dziewczyny słuchajcie normalnie bylam w szoku jak na naszej wiejskiej wystawie zobaczyłam szelki rogza , retro rex, i te z drutem kolczasty i jescze te czerwone z psem na desce :lol: , były hiltony, Woza, i dużo róznych łądnych rzeczy.. ale powiedziałąm NIe :placz: :shake: I specjalnie kasy niewzie.łam.. bo gdybym wziela.. to bym wszystko wykupiła....

Hej ty od cziki :evil_lol: picie wypite .. wstrząsniete i mieszane :evil_lol:

Posted

Boshe drzalka i Ty sobie tego nei wypominasz?:-o Nie sni ci sie po nocach, nie masz braku łaknienia, stanow maniakalno-depresyjnych i nie wypadaja Ci wlosy?:-o To dziwne:hmmmm:

...:diabloti:

Posted

;)o tak to najlepszy sposób na wystawe nie brać kasy....bo potem można popaść w depreche licząc w domu finanse:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='drzalka']No dziewczyny słuchajcie normalnie bylam w szoku jak na naszej wiejskiej wystawie zobaczyłam szelki rogza , retro rex, i te z drutem kolczasty i jescze te czerwone z psem na desce :lol: , były hiltony, Woza, i dużo róznych łądnych rzeczy.. ale powiedziałąm NIe :placz: :shake: I specjalnie kasy niewzie.łam.. bo gdybym wziela.. to bym wszystko wykupiła....

Osz Ty! Jak mogłas... !

Grzeczna dziewczynka, dobrze zrobiła, nie wydała kasy..

:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...