Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy

Stefcia adaptuje się w błyskawicznym tempie, w nocy śpi koło łózka - wyprosiła :evil_lol:. Zaprzyjaźniła się z maluchami, jedynie Sabinka delikatnie przypomina jej kto tu rządzi. Oko wesołe, ogonek w górze, chętnie wychodzi z domu, właściwie bezproblemowy piesek.

Dziś pierwszy raz podałam tabletkę na robale

Posted

Brawo Stefciu. Dzielna , mądra sunia.
A Sabinka to i tak jest anioł, że z taką ilością gówniażerii ( w sensie małe bo młode i starsze ale małe ) wytrzymuje. Sabinka powinna zarządzać stadem, a jakże.

Guest monia3a
Posted

Sprawdzałyście dziewczyny jak ona chodzi na smyczy ?? To jest ważne jak znajdzie się dla niej domek w bloku :)

Posted

monia3a napisał(a):
Sprawdzałyście dziewczyny jak ona chodzi na smyczy ?? To jest ważne jak znajdzie się dla niej domek w bloku :)

Przymierzam się, zaczęłam od przyzwyczajania jej do obroży, dostała swoją - delikatniejszą, ale taką abym mogła ją utrzymać w razie potrzeby.

Posted

[quote name='doris66']A jak brzuszek Stefci? Juz wygojony?

Brzuszek jak marzenie. Jutro lub pojutrze Halinka zdejmie szwy

Posted

Pozdrawiam Stefcię:)

Moli@ może uda Ci się zrobić jakieś fajne fotki to zaczniemy ogłaszać dziewczynkę.

To jest ładne i żeby tak jeszcze ją tylko na łapki postawić :lol:

Posted

[quote name='buniaaga']Pozdrawiam Stefcię:)

Moli@ może uda Ci się zrobić jakieś fajne fotki to zaczniemy ogłaszać dziewczynkę.

To jest ładne i żeby tak jeszcze ją tylko na łapki postawić :lol:

Witam

To taka wiercipięta, że strach..., w sobotę mamy miłych gości, zaplanowana jest sesja zdjęciowa psiaków do ogłoszeń

Posted

doris66 napisał(a):
Ślicznotka. Moli@ mówi , że Stefcia jak się bawi to szczypie. Ale nie mogę sobie wyobrazic jak szczypie. Moli@ napisz.

Stefcia jest boska…, aż trudno uwierzyć, że wychowała ją ulica. To bardzo młoda sunia, uwielbia się bawić, ale nie niszczy. Lubi zabawy z człowiekiem, przewracamy się na dywanie, gonimy po ogrodzie. Delikatnie podgryza, czasami iska dłoń, palce u stóp. Jest zazdrosna/zaborcza, ale nie gryzie innych psiaków, jedynie wpycha się, musi być pierwsza, jak najbliżej. W nocy śpi przy łóżku, czasami sprawdza czy śpię i wpycha mi nochal w oko – i już mam pobudkę. Fajna jest!

Posted

[quote name='Pipi']Ciezko bedzie ja z powrotem odwezc jak cos. Taka byla jednak umowa, ze do konca mrozow dostala szanse.
Trzeba b. intensywnie oglaszac i tekst dobry, taki sercoszczypacielny, zeby skruszyl serce.

Pipi, możesz spać spokojnie :lol:..., ani Doris66 ani ja nie odwieziemy Stefci, nie zostawimy ją na ulicy.

Wspólnie utrzymujemy malutką, tak ustaliłyśmy - Doris dokłada 30 zł miesięcznie

Posted

Tak jak napisała Halinka Stefcia pod sklep nie wróci, nie ma takiej opcji. Wspólnymi siłami damy rade dziewczę wykarmic. A i kolejna dobra duszyczka zaoferowałą pomoc materialną dla Stefci. To juz jest coraz lepiej. Pakiety ogoszeń juz wykupione, czekamy na lepsza kondycje suni i zdjecia no i ruszaja ogłoszenia. Dobrze bedzie, jak zwykle dzieki kochanym dziewczynom z Królowego Mostu. To juz druga suka z Bielska, której dzieki nim udało sie pomóc, no i szczeniaki były po drodze. DZIĘKUJĘ.

Posted

Wczoraj na giełdzie, na stoisku mięsnym kupiłam „młodą ”wątróbkę 1,70 kg. Okazała się tak „młoda” jak ja :cool3:…, ugotowałam w warzywach, starkowałam i psiaki mają zupę wątrobową…
Na śniadanko suchą karmę zalałam…, miseczki odlatywały. Teraz byczą się wszystkie, tak jak Stefcia na zdjęciu.