akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Póxniej skasujemy i zaprosimy!!!!!!!!! Piszcie... Quote
Kasia25 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pewna pani wyadoptowała kocurka i nastepnego dnia, wpadła z pretensjami KOT ZBOCZENIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dość, że się mył bezwstydny to jeszcze "coś" mu wyszłoo i do łóżka, do pani chciał! Uwierzycie co oni tam za kota jej dali, potwór jakiś zboczony, doprawdy!!!!!!!! :megagrin: :megagrin: :megagrin: Nie mam pojęcia jakie myśli się kłebiły w tej główce, boje się myśleć skąd one u dorosłej kobiety się wzieły:question: Quote
olenka_f Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no nawet jak wyszło to taka mała czerwona niteczka i co bała się że jej krzywde zrobi? idiotka:angryy: Quote
JoSi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 W radio pr. 3-cim pewien naukowiec udawadniał, że tylko mały % ludzi ma intelgiencję większą niż zwierzęta. I co, nie miał racji? Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 JoSi, z przykrością stwierdzam, że miał!!!!!!!!!!!!! Podziwiam pracowników schronisk, którzy muszą dyskutować z takimi ludźmi, to zawód, który podnosi ciśnienie. Powinni miec dodatek za pracę w uciążliwych warunkach... Quote
olenka_f Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 akucha napisał(a):JoSi, z przykrością stwierdzam, że miał!!!!!!!!!!!!! Podziwiam pracowników schronisk, którzy muszą dyskutować z takimi ludźmi, to zawód, który podnosi ciśnienie. Powinni miec dodatek za pracę w uciążliwych warunkach... albo argument dla takich :mad: :mad: tak na odstresowanie się po dzisiejszym dniu stwierdzam że również powinnam mieć płacone szkodliwe albo :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Kasia25 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wiecie ja staram się zrozumieć każdego.......... no i głupota czasem wytłumaczenia ma ale skąd wogóle taki pomysł????????????????:shake: Quote
deedee77 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Bo to debile są a najgorsze jest to że albo nie zdają sobie z tego sprawy, albo im to nie przeszkadza........wręcz jest na rękę Quote
Neris Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Czy Wy zarazy nie mogłybyście założyć specjalnego wątku do śmiesznowania? Bo ja biedna mam tyle roboty że nie mogę ciągle wszędzie zaglądać!!!! Bardzo więc proszę żeby wszystkie fajności i śmieszności na jakimś JEDNYM wątku dawać!!!!!!!! I powiedzieć mi w którym są. Quote
akucha Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A kuku, cioteczki :hand: Mam dla Was świruski niespodziankę od Wioli :lol: Oto nasz Atosik w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Z własną Pancią, szczęśliwy, piękny,ech... Pierwszy raz widzę jaki to urodziwy Atosik jest! Podziwiać proszę! Czekam na ochy i achy! Quote
Neris Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słodziak nadmorski, może będzie miał takie kary jak mój Karol? Za karę śpi pod kołdrą... Quote
brazowa1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 mam nadzieje,ze Ciotka Yona tez tu zajrzy-to Jej allegro przeczytała włascicielka Atosika :) Quote
olenka_f Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 zawsze mówiłam że on jest piękny ale teraz kiedy jest taki szczęśliwy jest jeszcze piękniejszy, mój ulubieniec kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 brazowa1 napisał(a):mam nadzieje,ze Ciotka Yona tez tu zajrzy-to Jej allegro przeczytała włascicielka Atosika :) Toć pewno, że zajrzę... Czemu nie :loveu: Toć Atos ma zdjęcia, w przeciwieństwie do Dextera :mad: który wyzdjęciowany jak święty turecki :mad: PS Ta nowa pani Atosa coś młoda... oby jej nie zjadł :evil_lol: Quote
akucha Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 To Pani młodsza :lol: A Atoś jednak lubi dzieci. A ładniutki jest!!! Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 moze ta kara na dobre mu wyszla:) teraz psiak bedzie mial madrzejszych wlascicieli:) Quote
Yona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ciotki, no co Wy?... Chciałybyście 2 lata w schronie na 10m2 posiedzieć?...:diabloti: Quote
akucha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nowy domku Atosika, zaloguj się, prosimy!!! Quote
brazowa1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Swietny pomysł! Dlaczego ja na niego nie wpadłam? :roll: Przeciez pańcie Atosikowa to zaprosic za wszelka cene do nas trzeba! Quote
Recommended Posts