Jump to content
Dogomania

Atos oddany za kare do schroniska.W DOMKU NOWYM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewna pani wyadoptowała kocurka i nastepnego dnia, wpadła z pretensjami KOT ZBOCZENIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie dość, że się mył bezwstydny to jeszcze "coś" mu wyszłoo i do łóżka, do pani chciał!

Uwierzycie co oni tam za kota jej dali, potwór jakiś zboczony, doprawdy!!!!!!!!

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Nie mam pojęcia jakie myśli się kłebiły w tej główce, boje się myśleć skąd one u dorosłej kobiety się wzieły:question:

Posted

W radio pr. 3-cim pewien naukowiec udawadniał, że tylko mały % ludzi ma intelgiencję większą niż zwierzęta. I co, nie miał racji?

Posted

JoSi, z przykrością stwierdzam, że miał!!!!!!!!!!!!!
Podziwiam pracowników schronisk, którzy muszą dyskutować z takimi ludźmi, to zawód, który podnosi ciśnienie. Powinni miec dodatek za pracę w uciążliwych warunkach...

Posted

akucha napisał(a):
JoSi, z przykrością stwierdzam, że miał!!!!!!!!!!!!!
Podziwiam pracowników schronisk, którzy muszą dyskutować z takimi ludźmi, to zawód, który podnosi ciśnienie. Powinni miec dodatek za pracę w uciążliwych warunkach...

albo argument dla takich :mad: :mad: tak na odstresowanie się
po dzisiejszym dniu stwierdzam że również powinnam mieć płacone szkodliwe albo :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Czy Wy zarazy nie mogłybyście założyć specjalnego wątku do śmiesznowania? Bo ja biedna mam tyle roboty że nie mogę ciągle wszędzie zaglądać!!!!
Bardzo więc proszę żeby wszystkie fajności i śmieszności na jakimś JEDNYM wątku dawać!!!!!!!! I powiedzieć mi w którym są.

• 3 weeks later...
Posted

A kuku, cioteczki :hand:
Mam dla Was świruski niespodziankę od Wioli :lol:

Oto nasz Atosik w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Z własną Pancią, szczęśliwy, piękny,ech... Pierwszy raz widzę jaki to urodziwy Atosik jest!

Podziwiać proszę! Czekam na ochy i achy!

Posted

zawsze mówiłam że on jest piękny ale teraz kiedy jest taki szczęśliwy jest jeszcze piękniejszy, mój ulubieniec kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
mam nadzieje,ze Ciotka Yona tez tu zajrzy-to Jej allegro przeczytała włascicielka Atosika :)

Toć pewno, że zajrzę...
Czemu nie :loveu:
Toć Atos ma zdjęcia, w przeciwieństwie do Dextera :mad: który wyzdjęciowany jak święty turecki :mad:

PS Ta nowa pani Atosa coś młoda... oby jej nie zjadł :evil_lol:

• 3 weeks later...