brazowa1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57397 a tego:) Miły pies,ale do innych smcow nie za bardzo.Terroryzuje nam inne psy,jedyna mozliwoscia,zeby je od niego uwolnic,to nowy dom.Przemiły kundel wobec ludzi-bedzie ozdoba czyjegos domu i strozem ) Quote
deedee77 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 I co i co?????????????????????????!!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 i cooooooooooooooooooooooo???????????????????????? Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 W domu, nie wiem, dlaczego szefostwo zaniedbuje watek?! Pani podobno zachwycona. Quote
olenka_f Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 mój ulubiiieeennniiiiuuunnniiieeeekk kochany:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 To ściągamy go z ogłoszeń :multi: :multi: :multi: Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 jestem cochon,ze Wam nie powiedzialam,bo mi sie wydalo,ze wszystko jasne,a tu Akucha do mnie,ze myslala,ze po niego nie przyjechali. Oczywiscie juz w domu! :) Mialam dzis telefon od wlascicielki Atosa wypowiadajacej sie o psie w samych superlatywach.Generalnie Atos wtula sie ciagle w domownikow,co ich rozczula,ciagle domaga sie pieszczot,od razu zrozumial,gdzie jest jego legowisko,zostal wykapany i wyszczotkowany,pozwolil sobie nawet bez ani jednego protestu wyczesac portki i ogon,przed czym w schronisku sie bardzo bronił. W domu juz nasz Atosik :) Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Doczekał się domu :lol:, kochany Atos!!! A gdzie on zamieszkał? Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 W Gdyni.Pani od Atosa bardzo serdecznie zapraszala na kawe ,ciacho,pogaduchy o pieskach i mam obiecane fotki :) A wszystko dzieki Allegro :) Quote
olenka_f Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: ja się bardzo bardzo cieszę czekam na fotki i relacje jaki to on kochany i wspaniały i jak ma dobrze Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cudownie!!! To on trójmiejski. Zaproś Panią na dogo, może da się namówić. Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 akucha napisał(a):Cudownie!!! To on trójmiejski. Zaproś Panią na dogo, może da się namówić. no nie wiem,to rozsadna osoba :lol: a wiecie,ja dzis ganialam z policjantem (noca) za kotkiem.Kotka nie udalo sie zlapac-bede probowala jutro,ale podobalo mi sie,ze policjant przejal sie,ze kot byl pod jego samochodem i przelazl przez plot do zakladu energetycznego,zeby go szukac. Zaraz po tym,zobaczylam,ze tam podjezdzaja dwa samochody z logo firmy energetycznej .Moze maja monitoring,heheheheh? Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Będziemy na tym wątku baardzo grzeczne! Jak chcemy, to potrafimy, prawda cioteczki? [SIZE="1"]Brązowa, to Ty policjanta do łamania prawa namówiłaś i to ciemna nocą :evil_lol: No ale dla koteczka... i pewnie tak ładnie poprosiłaś. A czemu Ty w nocy po ulicach łazisz? To niebezpieczne! Quote
olenka_f Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 spoko z władzą nic jej nawet w nocy nie grozi ja też łaże po nocy ale z innymi psami:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 ja Was znam,niestety.Grzecznie to sie zaczyna,przepania,ą,ę...a potem przychodzi Kasia25 i koniec. Akucha ja za tym kotem od wczoraj ganiam i go lokalizuje w roznych dziwnych miejscach.Zarcie podrzucam itd.malutki jest i dziki.Ale policjant twierdzil,ze ma 2 koty i na pewno go złapie.Chociaz teraz wiem,gdzie kot jest.Bede szukac dalej. Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Kasia przecież grzeczna jest :lol: [SIZE="1"]Pan policjant jest jakiś wyjątkowy! Jak już złapie kotka, to powiedz mu, że śledziłysmy jego poczynania z zapartym tchem, i pozdrów go od nas :lol: Przystojny??? Bo sprytny chłopak jeśli przez płoty skacze. Naszym brzuchy by przeszkadzały... Quote
Kasia25 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 SUPER SUPER SUPER Atos/y w domu!!!!:cunao: :cunao: :cunao: Brazowa nie dość że niesprawiedliwa bardzo jesteś, to jeszcze o nieobecnych się nie rozmawia, tak? Dawaj Pana Policjanta na dogo! Tylko najpierw niech kicie złapie i zaadoptuje!:cool3: To się nada do naszego towarzystwa, idealnego.:p Nie chodź już dziecko po nocy , bo naprawde się o Ciebie zamartwiać będe, jakem mama. Dziękuje Akuszko, jak zwykle Twe dobre serduszko nie pozwala skrzywdzić mniejszych i słabszych:p Quote
akucha Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 brazowa1 napisał(a):Nie wiem,czy przystojny-ciemno bylo [SIZE="1"]Taaa... kicię to zobaczyła mimo ciemności , a policjanta nie... chachachacha... Prawdę gadaj! Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 nic nie powiem kotka szukalam :candle: Quote
olenka_f Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 brazowa1 napisał(a):nic nie powiem kotka szukalam :candle: nie my nic nie sugerujemy :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 i juz nikogo tu zaprosic nie mozna,no! Quote
Kasia25 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Brazowa to nam jeszcze opowiedz dlaczego pewna p[ani zwróciła kocurka i ten wątek będzie jak najbardziej normalny! hehehehehehehheehh Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 juz i tak nikogo tu nie zaprosze,wiec Wam opowiem.Nieeeeeeeeeeee,no nie moge-Kasia,Ty opowiedz. Quote
Recommended Posts