Jump to content
Dogomania

Atos oddany za kare do schroniska.W DOMKU NOWYM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój ulubiiieeennniiiiuuunnniiieeeekk kochany:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

jestem cochon,ze Wam nie powiedzialam,bo mi sie wydalo,ze wszystko jasne,a tu Akucha do mnie,ze myslala,ze po niego nie przyjechali.
Oczywiscie juz w domu! :)
Mialam dzis telefon od wlascicielki Atosa wypowiadajacej sie o psie w samych superlatywach.Generalnie Atos wtula sie ciagle w domownikow,co ich rozczula,ciagle domaga sie pieszczot,od razu zrozumial,gdzie jest jego legowisko,zostal wykapany i wyszczotkowany,pozwolil sobie nawet bez ani jednego protestu wyczesac portki i ogon,przed czym w schronisku sie bardzo bronił.

W domu juz nasz Atosik :)

Posted

akucha napisał(a):
Cudownie!!! To on trójmiejski.

Zaproś Panią na dogo, może da się namówić.

no nie wiem,to rozsadna osoba :lol:

a wiecie,ja dzis ganialam z policjantem (noca) za kotkiem.Kotka nie udalo sie zlapac-bede probowala jutro,ale podobalo mi sie,ze policjant przejal sie,ze kot byl pod jego samochodem i przelazl przez plot do zakladu energetycznego,zeby go szukac. Zaraz po tym,zobaczylam,ze tam podjezdzaja dwa samochody z logo firmy energetycznej .Moze maja monitoring,heheheheh?

Posted

Będziemy na tym wątku baardzo grzeczne! Jak chcemy, to potrafimy, prawda cioteczki?

[SIZE="1"]Brązowa, to Ty policjanta do łamania prawa namówiłaś i to ciemna nocą :evil_lol: No ale dla koteczka... i pewnie tak ładnie poprosiłaś. A czemu Ty w nocy po ulicach łazisz? To niebezpieczne!

Posted

ja Was znam,niestety.Grzecznie to sie zaczyna,przepania,ą,ę...a potem przychodzi Kasia25 i koniec.
Akucha ja za tym kotem od wczoraj ganiam i go lokalizuje w roznych dziwnych miejscach.Zarcie podrzucam itd.malutki jest i dziki.Ale policjant twierdzil,ze ma 2 koty i na pewno go złapie.Chociaz teraz wiem,gdzie kot jest.Bede szukac dalej.

Posted

Kasia przecież grzeczna jest :lol:

[SIZE="1"]Pan policjant jest jakiś wyjątkowy! Jak już złapie kotka, to powiedz mu, że śledziłysmy jego poczynania z zapartym tchem, i pozdrów go od nas :lol:
Przystojny??? Bo sprytny chłopak jeśli przez płoty skacze. Naszym brzuchy by przeszkadzały...

Posted

SUPER SUPER SUPER Atos/y w domu!!!!:cunao: :cunao: :cunao:

Brazowa nie dość że niesprawiedliwa bardzo jesteś, to jeszcze o nieobecnych się nie rozmawia, tak?

Dawaj Pana Policjanta na dogo! Tylko najpierw niech kicie złapie i zaadoptuje!:cool3: To się nada do naszego towarzystwa, idealnego.:p Nie chodź już dziecko po nocy , bo naprawde się o Ciebie zamartwiać będe, jakem mama.

Dziękuje Akuszko, jak zwykle Twe dobre serduszko nie pozwala skrzywdzić mniejszych i słabszych:p

Posted

brazowa1 napisał(a):
Nie wiem,czy przystojny-ciemno bylo

[SIZE="1"]Taaa... kicię to zobaczyła mimo ciemności , a policjanta nie... chachachacha... Prawdę gadaj!

Posted

brazowa1 napisał(a):
nic nie powiem
kotka szukalam :candle:

nie my nic nie sugerujemy :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: :siara: