Betbet Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 aaa ja tu w Świnoujściu też siedzę z zaciśniętymi kciukasamiiiiii!!! Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 musi sie udać to wspaniały i kochaniutki piesio Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ciekawe, czy zainteresowana Pani coś odpisała? Quote
Yona Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 akucha napisał(a):Ciekawe, czy zainteresowana Pani coś odpisała? To chyba był Pan :evil_lol: Quote
olenka_f Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ja nie rozumiem tych ludzi, taki piękny pies i nic Quote
Yona Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No nie :mad: Ktoś licytował Atosa i wygrał go :mad: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=207057064 Zanim się zorientowałam, już było po wszystkim. Chyba mama jakiegoś pecha... Albo zasadziło się na mnie jakieś towarzystwo :cool1: Quote
brazowa1 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Yona byc moze Atos został zlicytowany w dobrej wierze :) Poniewaz wczoraj odwiedzila nas pani,ktora wypatrzyla Atosa na allegro (jakis czas temu odwiedzila schron z rodzina i wlasnie Atos chwycił ich za serce) i jest nim ogromnie zainteresowana-wlasciwie juz zdeklarowana.Czeka tylko na powrot corki (poczatek lipca) z wakacji,zeby Atos nie siedzial cały czas sam. jakis happy end nam sie szykuje :) Quote
Yona Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 brazowa1 napisał(a):Yona byc moze Atos został zlicytowany w dobrej wierze :) Poniewaz wczoraj odwiedzila nas pani,ktora wypatrzyla Atosa na allegro (jakis czas temu odwiedzila schron z rodzina i wlasnie Atos chwycił ich za serce) i jest nim ogromnie zainteresowana-wlasciwie juz zdeklarowana.Czeka tylko na powrot corki (poczatek lipca) z wakacji,zeby Atos nie siedzial cały czas sam. jakis happy end nam sie szykuje :) Sprawdziłam... Osoba, która wylicytowała Atosa jest z Radomia. No i... to jest Pan :shake: Tak czy inaczej, napiszę do owego Pana i wystawię znowu Atosa. Dopóki pies siedzi w schronie, ogłoszenia musi mieć :) Quote
olenka_f Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jej ! mój cudowny piesio może będzie szczęśliwy:loveu: Quote
brazowa1 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Yona,ja mysle,zeby przez te 10 dni sie wstrzymac i oglosic na miejsce Atosa innego psiaka-ta pani jest dosyc mocno zdeterminowana,zostawila swoje dane,telefon i spedzila przy klatce Atosa baaaardzo duzo czasu tłumaczac mu dlaczego musi poczekac pare dni. A wogole to Yona :Rose: za pomoc dla naszych sopockich psiakow! Quote
brazowa1 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 a wczoraj mialam kolejne 3 teelfony o Atosa! Yona,zostan z nami,masz jakas szczesliwa reke :loveu: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 I co? Ktoś się po niego wybiera? Atos to piękny zwierz jest :lol: Quote
Yona Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 brazowa1 napisał(a):a wczoraj mialam kolejne 3 teelfony o Atosa! Yona,zostan z nami,masz jakas szczesliwa reke :loveu: Gdybym miała taką szczęśliwą, to Atos wygrzewałby już od dawna doopkę w jakim foteliku :watpliwy: A jemu, co najwyżej, ta doopka odparza się na schroniskowym betonie... Quote
deedee77 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Niech trwa dobra passa!!!!Trzymam kciuki!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Yona napisał(a):Gdybym miała taką szczęśliwą, to Atos wygrzewałby już od dawna doopkę w jakim foteliku :watpliwy: A jemu, co najwyżej, ta doopka odparza się na schroniskowym betonie... Oj Yona,juz dobrze :glaszcze: to juz dzis bedzie Atos w domu-obiecuje. I pozostanie nam tylko trzymanie kciukow,zeby wszystkim sie dobrze zylo. Quote
Kasia25 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 to ja trzymam te kciuki, mocno, żeby wszystko zylo:evil_lol: Quote
Yona Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Już dzisiaj?... :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: brazowa1 napisał(a):Yona,ja mysle,zeby przez te 10 dni sie wstrzymac i oglosic na miejsce Atosa innego psiaka A tak konkretnie, to którego?... :razz: Quote
Recommended Posts