akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ale my nie mamy stresów, że pies odchodzi, grozi mu zagryzienie, choroba, obojętność ludzka... To tak wiele znaczy. Zobaczcie, nasze wątki są takie... no prawie radosne... Atos, czaruj ludzi, niech cię zabiora i już! Quote
deedee77 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zgadza się! Jakoś na trójmiejski tak łagodnie(na szczęście!!!) tylko smutno.... Quote
olenka_f Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 cudo, cudo, cudo nie pies piękny i mądry a jaki kochany Quote
Kageori Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zawiodłam....bitwe przegrałam, ale walki nie sończyłam. Powiem tylko, że tego się po rodzinie nie spodziewałam i nie podaruje im tego, szukam po znajomych. Quote
Kasia25 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kageori napisał(a):Zawiodłam....bitwe przegrałam, ale walki nie sończyłam. Powiem tylko, że tego się po rodzinie nie spodziewałam i nie podaruje im tego, szukam po znajomych. Wierze, że chciałaś jak najlepiej dla psa. Tylko, że niestety czasem takie wmawianie komuś to po po prostu niedźwiedzia przysługa jest. Pies ma się czuć kochany i chciany, no i ludzie szczęśliwi w jego towarzystwie. Ale głowa do góry, na pewno im więcej ludzi się o nim dowie, tym większa szansa na to, że ktoś się zakocha:lol: Zdradze Ci, że ja tak szukałam domu dla rudej suni i w końcu "wylądowała" na mojej kanapie:evil_lol: Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kageori napisał(a):Zawiodłam....bitwe przegrałam, ale walki nie sończyłam. Powiem tylko, że tego się po rodzinie nie spodziewałam i nie podaruje im tego, szukam po znajomych. :megagrin: :megagrin: :megagrin: Fajna cioteczka. Kageori, spokojnie - rodzina też się przyda. Ja myślę, że jemu los podaruje super dom. Dlatego tak długo go szukamy ;) Quote
brazowa1 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 czesałam go wczoraj i zadziwila mnie uroda jego siersci-Atos wyglada jak model-lsniaca siersc,wybarwiona,bez zadnego kołtunka;po prostu szok.Wyglada ,jakby dopiero,co z domu wyszedł. Quote
Yona Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A to oto dostałam z allegro :) "Treść wiadomości: witam serdecznie:) czy ten piesek jest do kupienia tylko na allegro? czy mozna bylo by przyjechac i poprostu go wziasc ze schroniska? Bardzo mi sie podoba, a wiek dla mnie nie gra roli, kazdy pies potrzebuje domu. A moj dom czeka na psiaka razem ze mna. Obecnie mieszkam w niemczech. ale za miesiac bede w polsce w okolicach Sopotu. czekam na odpowiedz. Pozdrawiam. pa.:))" Poprosiłam o wykonanie tel. do wolontariuszki Wioli :) Quote
akucha Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cioteczko, może podeslij adres mailowy tej osoby do Brązowej. Taki miły ten list. Może to jego szansa? Quote
brazowa1 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 odpisane:) Miło,tresciwie i zachecajaco :) Quote
akucha Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Noo, to czekamy na odpowiedz i mocno trzymamy za Atosa!!! Jejejej... Quote
kaerjot Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kciuki, kciuki, kciuki. Niech mu się uda, proszę Quote
Recommended Posts