Jump to content
Dogomania

Atos oddany za kare do schroniska.W DOMKU NOWYM :) :) :)

Recommended Posts

Posted

Ale my nie mamy stresów, że pies odchodzi, grozi mu zagryzienie, choroba, obojętność ludzka... To tak wiele znaczy. Zobaczcie, nasze wątki są takie... no prawie radosne...

Atos, czaruj ludzi, niech cię zabiora i już!

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawiodłam....bitwe przegrałam, ale walki nie sończyłam.

Powiem tylko, że tego się po rodzinie nie spodziewałam i nie podaruje im tego, szukam po znajomych.

Posted

Kageori napisał(a):

Powiem tylko, że tego się po rodzinie nie spodziewałam i nie podaruje im tego, szukam po znajomych.

Wierze, że chciałaś jak najlepiej dla psa. Tylko, że niestety czasem takie wmawianie komuś to po po prostu niedźwiedzia przysługa jest. Pies ma się czuć kochany i chciany, no i ludzie szczęśliwi w jego towarzystwie.

Ale głowa do góry, na pewno im więcej ludzi się o nim dowie, tym większa szansa na to, że ktoś się zakocha:lol:

Zdradze Ci, że ja tak szukałam domu dla rudej suni i w końcu "wylądowała" na mojej kanapie:evil_lol:

Posted

Kageori napisał(a):

:megagrin: :megagrin: :megagrin: Fajna cioteczka.

Kageori, spokojnie - rodzina też się przyda. Ja myślę, że jemu los podaruje super dom. Dlatego tak długo go szukamy ;)

Posted

czesałam go wczoraj i zadziwila mnie uroda jego siersci-Atos wyglada jak model-lsniaca siersc,wybarwiona,bez zadnego kołtunka;po prostu szok.Wyglada ,jakby dopiero,co z domu wyszedł.

Posted

A to oto dostałam z allegro :)

"Treść wiadomości:
witam serdecznie:)
czy ten piesek jest do kupienia tylko na allegro? czy mozna bylo by przyjechac i poprostu go wziasc ze schroniska? Bardzo mi sie podoba, a wiek dla mnie nie gra roli, kazdy pies potrzebuje domu. A moj dom czeka na psiaka razem ze mna. Obecnie mieszkam w niemczech. ale za miesiac bede w polsce w okolicach Sopotu.
czekam na odpowiedz. Pozdrawiam. pa.:))"

Poprosiłam o wykonanie tel. do wolontariuszki Wioli :)