wredne_słonko Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wybacz Atosku to nocne wtargnięcie ;) Żeby rankiem ciebie Ciotki nie musialy za daleko szukać ;) Quote
Betbet Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 mnie nigdy nie wyrzucono z domu, a też był czas, że nie lubiłam dzieci...w szczególności gdy jedno się u nas pojawiło... Quote
loozerka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 zaraz będą nowe zdjęcia ATOSA :) juz są :) a tu super roześmiany psiak :)) Quote
akucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kawaler w białych skarpetkach!!! :lol: Czeka na dom! Quote
Betbet Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 brazowa nie tylko warczalam, ale nawet troche biłam:placz: teraz już mi przeszło i opiekuję się dzieciaczkami (viva la instynkt macierzyński?;)) hej uśmiechnięty przystojniak suzka domu!!! Quote
brazowa1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Gabi,o co chodzi?:mad: o to,ze ten swir nie chce ustac bokiem i spokojnie?On sie uparł,ze nie zrobie mu fot "całosciowych",a te,kiedy jak wariat obszczekiwał sie z Berkiem,do niczego sie nie nadawały. Quote
loozerka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Piekny, takie roześmiany..:) Kochany pyszczek, az chce sie go wytargac za te uszęta :) Quote
Betbet Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 piękny, uśmiechnięty pysczol z drobną niechęcią do dzieciaczków- każdy ma jakieś wady, a u nas taki niż demoraficzny-nie każdy ma dzieciaka, może śmiało brać psa!! Quote
Celina12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Święta racja....Atosiku gdzie Twój dom...szukamy...prosimy... Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Mogę zrobić Atosowi allegro i inne ogłoszenia... Widzę, że chyba nie jest nigdzie ogłaszany... Quote
Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jutro wystawię go gdzieś... Tekst napiszę sama, a ze zdjęć, mam nadzieję, mogę skorzystać?... Pytam, bo czasem niektórzy coś tutaj o prawach autorskich do swoich zdjęć opowiadają... Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dziękujemy za ogłoszenia! Myślę, że fotkami można dowolnie się częstować:evil_lol: Quote
Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No to idę pisać...:p Tekst przedstawię wcześniej do akceptacji :czytaj: Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Gabi, skąd takiego emota zwinęlaś??? Mianuję Cię CENZOREM nadmorskim!!! Quote
Yona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czy może być? Jak nie może, to napiszę coś w innym stylu... „Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś”. Czy Ty, Właścicielu Atosa, o tym wiedziałeś?... Wiedziałeś, ale może zapomniałeś?... Jaką lekcję dałeś swoim dzieciom?... Czy to była Twoja lekcja odpowiedzialności i miłości?... Czy rzeczywiście Twój pies nie lubił dzieci? Dlaczego nie zauważyłeś tego przez 5 długich lat, gdy dawałeś mu schronienie pod swoim dachem? Pomyślałeś kiedyś o tym co czuł, gdy po raz ostatni zdjąłeś z jego szyi obrożę i odszedłeś? Czy wiesz, co to rozpacz rozdzierająca psie serce i duszę po stracie wszystkiego co kochał? Dlaczego nie zrobiłeś nic, by znaleźć mu nowy dom i tak po prostu odwiozłeś w to miejsce przesiąknięte brakiem nadziei i strachem psów? Zapytałeś kogoś, jakie szanse na nowe życie ma pies w średnim wieku? Wiesz, że ilekroć pojawia się ktoś chętny do adopcji, Twój pies nigdy nie przyciąga niczyjej uwagi? A wiesz, jak bardzo się stara, jak bardzo walczy o swoją przyszłość? Wiesz, że nigdy nie stracił nadziei? Czy widziałeś swojego psa za kratami, wyjącego z żalu za odchodzącym człowiekiem? Z żalu, że to znowu nie on opuści to miejsce?... Na Ciebie, Były Właścicielu, już chyba nie czeka… Teraz wypatruje zza krat PRAWDZIWEGO CZŁOWIEKA… A oto 6-letni Atos, od 1,5 roku pensjonariusz schroniska w Sopocie. Przekochany, przemiły i łagodny pies, tak bardzo pragnący wolności i SWOJEGO CZŁOWIEKA. Quote
Yona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ciocie Drogie, kontaktu potrzebuję do ogłoszeń... A na allegro nie znalazłam Atosa... Dam go i tam, na początek listy... Quote
Kasia25 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Yona, bardzo piekny i wzruszający tekst. Namiary: Wolontariuszka Wiola tel. 505378195 i z dopiskiem, tylko odbiór osobisty, takie wytyczne dostałam;) Dziękujemy! Quote
Yona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tak oto Atos prezentuje się na allegro: http://www.allegro.pl/item187346484_byly_wlascicielu_wiesz_za_kim_teraz_wyje_atos_.html Quote
kaerjot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Aukcja Atosa się skończyła i w weekend miałam ją ponowić i odnowić, ale już nie muszę, powstawiam inne psiaki. Quote
Betbet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ostatnio bawię się we wróżkę. uwaga, wróżba dla Atosa: lata mucha koło nosa, niedługo w piątek zabiorą Atosa!!! musi być, że wywróżyłam. Quote
Recommended Posts