brazowa1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 1,5 roku temu pan Atosa oddal go za kare do schroniska-bo nie lubi dzieci.Dojscie do takiego wniosku zajelo mu 5 dlugich lat.Obecnie Atos ma ponad 6 lat. Zamienil dom na bude, a ludzka rodzine na towarzystwo współwiężniow. Jeszcze nie starcił nadziei,caly czas ludzie sa dla niego najwazniejsi. Jako pierwszy pojawia sie przy kracie,gdy zobaczy czlowieka-wdzieczy sie,łasi,robi kółka,wciska nos przez krate.Niestety-nie ma szczescia,nie przyciaga niczyjej uwagi. Wykastrowany. Jest sredniej wielkosci,ma gruba,ładna siersc,nosi biale skarpetki,ma puszysta kite.Po wypielegnowaniu zapowiada sie na bardzo urodziwego pieska. Atos czeka w schronisku w Sopocie.Czy ktos go stamtad zabierze? Quote
Neris Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Świetna kara, cudowna... na pewno wszystkiego się da psa w ten sposób nauczyć. Quote
wredne_słonko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alle śliczny! (jak wszystkie ;) ) Taki rudzielec ze słodką mordką. Mam nadzieje, że taki przystojniak szybko znajdzie domek. A ty 'właścicielu' wstydz się! Ludzie to idioci :angryy: Quote
millarca Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nawet nie wiedziałam, że Atosik trafił do schroniska w tak głupi sposób!!! Wrrrrrr :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Neris Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Oni wszyscy są śliczni, każdy w inny sposób... Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 W górę Atosiku II nadmorski!!! Tak cię zycie kopnęło :-( Paskudny swiat, podli ludzie... Atos szuka nowego domu! Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Atos w poniedziałek zadebiutuje na Allegro. Tymczasem szukamy mu domu!!! Quote
wredne_słonko Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No to szukamy, bo jesteśmy tacy ładni :) Quote
Kasia25 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Biegnij, biegnij chłopie! Kaerjot, bannerek nieaktualny:cool3: czas na zmiany Quote
kaerjot Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kasia25 napisał(a): Kaerjot, bannerek nieaktualny:cool3: czas na zmiany Dawno na dogo nie byłam, jaki banerek jest wolny i gdzie mogę pobrać? Quote
Kasia25 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 kaerjot napisał(a):Dawno na dogo nie byłam, jaki banerek jest wolny i gdzie mogę pobrać? Ciociu Atos 1 wolny jest, wkleiłam na ostatniej stronce Quote
akucha Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Atos poszukuje domu!!! Ma jakiegoś gapa??? Quote
kaerjot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A co ma być? Atos jest na allegro, na razie nie ma gapa Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pierońskie gapy, mogłyby zakochac się w Atosiku... Trzeba więcej fot... Brązowa, nie bij, ja wszystko wiem, ale mam taką jęczącą naturę... Atosik chce być kochany!!! Lala nadmorska ze smutnymi oczętami... Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dziekuję :lol: Lecimy na pierwszą, wypatrujemy dobrego domu... Quote
Recommended Posts