Jagoda1 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jak skończa się okrutne mrozy, to może na spacer zakładać suni bandamkę "szukam domu"? Wegusia urodziwa i nie każdy domyśla sie, ze jest "do wzięcia":) Quote
Pinesk@ Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 No cóż, trudno, będziemy szukać dalej, dziękuję za informację.. Tak właśnie to sobie przemyślałam, że zostawiając ją robię to dla siebie i nie pomogę żadnym innym bidulom. Także pogodzona już z tym jestem, szukamy jej domku :) Moze dziś będzie dostawa obiecanych zdjęć :) EDIT: o chusteczce 'szukam domu' też już myślałam, miałam takich sporo ale wydałam dla schroniska. Poszukam na bazarkach czasem się trafiają chyba że ktoś ma zbędną.. ;) Quote
anetek100 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 to trzymamy kciuki:) ja proboie nowe ogloszenia z nowymi fotkami:):):):) Quote
MARCHEWA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zaglądam do Wegusi,mam nadzieję,że kolejny domek pojawi się niebawem;) Quote
Pinesk@ Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dziękuje za odwiedziny na wątku. Wegetka ma się dobrze, wczoraj wyżywała się na suszonym uchu wieprzowym i indyczych suszonych nóżkach a na kolację było skrzydełko surowe :diabloti: Jedno zdjecie z wczoraj, mam nadzieje że dzis w koncu porobię jakieś zdjęcia na dworze :) Quote
Pinesk@ Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ma się dobrze, mam kilka nowych zdjęć, jak znajdę chwilę to wstawię. Zdrowa, wesoła jak zawsze, wczoraj ją w końcu wykąpałam i od razu milej sie do niej przytula ;) W przyszłym tygodniu planujemy ewentualne szczepienia na choroby podstawowe. Taki mały off... Ciocie jakbyście słyszały o jakiejś oferty pracy w Olsztynie dla młodej osoby, szukam i nic nie mogę znaleźć jak dotąd, już próbuje wszędzie, fajnie by było zwiazane ze zwierzetami.. nie musi być bardzo dobrze płatna. to ja bardzo chetnie bo jutro się okaże moje być albo nie być w Olsztynie. Jeśli sie nie uda bedę zmuszona szukać pracy, jeśli nie znajdę do końca miesiaca- mój tymczas bedzie wstrzymany i prawdopodobnie bedę musiała wrócić w rodzinne strony tj okolice Malborka.. :( Quote
anetek100 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ehh z ta praca sama wiem jak wygląda, sama długo suzkałam i tak naprawde ehhh tez mam dorywczą, ale jestem zadowolona...ja mam ciągle na uwadze, bo moja siostra coteczna tez szuka juz kupe czasu, ale bede dawala znac, ale związane ze zwierzętami to ciężej będzie:( co do wegi zrobie jej nowe ogloszenia z nowymi fotkami Quote
Pinesk@ Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Zdjecia trochę kiepskiej jakości bo już się szaro robiło a mój aparat przy braku słońca i szarzyźnie nie daje zbytno rady.. Nie wiem czemu ale mam nieodparte wrażenie, że Wega miała być z założenia papilonem albo ma w przodkach gdzieś psa tej rasy... Duże oczy, ułożenie uszu, charakterystyczna plama na głowie, postura, pyszczek, kształt głowy, osadzenie i noszenie ogona.. tylko sierść trochę przykrótka i uchole przymałe.. ;) papilon: A tu już Wega, w Malborku w ogrodzie ;) Quote
Pinesk@ Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 zmartwiony pies bo zamiast sie bawić pańcia się uczy :diabloti: Quote
Pinesk@ Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 a tak robi bardzo czesto. Podchodzi i delikatnie kładzie pyszczek na kolanach :) Dziś sklecę jakiś porządny tekst do ogłoszeń w koncu :) Quote
anetek100 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 super, fotki zapisałam, to jak napsizesz tekst zaczne ogłaszać od nowa:):):):) bo te stare odnawiac to potem nikt nie zgaląda:) fajniusia mordusia Quote
magenka1 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 bardzo fajnie wyszła Wegunia, widadz jaka to fajna sunieczka dogaduje się nawet z onkiem Quote
magenka1 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 co tam u Weguni? były jakieś telefony Quote
anetek100 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 no tekstu jeszcze nie ma:) ale najwyżej wymodze cosik:) Quote
Pinesk@ Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Wega dziś idzie do domu stałego, zamieszka u mojej znajomej, więcej napiszę potem :) Niestety nie mogę prowadzić dalej DT, Wega dziś załatwiła się w mieszkaniu akurat wtedy gdy przyjechała właścicielka mieszkania. Strasznie się zdenerwowała a mi jest teraz cholernie przykro, że tak to wyszło :shake: Quote
anetek100 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 o kurcze......no to niefajnie,a le nie będziesz miała problemów z tego powodu??? a coś więcje o domku??w Olstzynie??i w ogole jakies tyci tyci szczegoly cociaż?:) Quote
magenka1 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 kurczę ale to pech z tym załatwianiem, ja też bym trochę szczegółów chciała wiedzieć :) Quote
magenka1 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 co u Weguni? jak się miewa? może jakieś fotki? Quote
anetek100 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 mają byc fotki i wieści, ale za jakiś czas, Wega mieszka w domu z ogrodem bez dzieci i zwierzat Quote
Recommended Posts