Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż, trudno, będziemy szukać dalej, dziękuję za informację..
Tak właśnie to sobie przemyślałam, że zostawiając ją robię to dla siebie i nie pomogę żadnym innym bidulom. Także pogodzona już z tym jestem, szukamy jej domku :)
Moze dziś będzie dostawa obiecanych zdjęć :)

EDIT: o chusteczce 'szukam domu' też już myślałam, miałam takich sporo ale wydałam dla schroniska. Poszukam na bazarkach czasem się trafiają chyba że ktoś ma zbędną.. ;)

Posted

Dziękuje za odwiedziny na wątku. Wegetka ma się dobrze, wczoraj wyżywała się na suszonym uchu wieprzowym i indyczych suszonych nóżkach a na kolację było skrzydełko surowe :diabloti:

Jedno zdjecie z wczoraj, mam nadzieje że dzis w koncu porobię jakieś zdjęcia na dworze :)

Posted

Ma się dobrze, mam kilka nowych zdjęć, jak znajdę chwilę to wstawię. Zdrowa, wesoła jak zawsze, wczoraj ją w końcu wykąpałam i od razu milej sie do niej przytula ;) W przyszłym tygodniu planujemy ewentualne szczepienia na choroby podstawowe.

Taki mały off...

Ciocie jakbyście słyszały o jakiejś oferty pracy w Olsztynie dla młodej osoby, szukam i nic nie mogę znaleźć jak dotąd, już próbuje wszędzie, fajnie by było zwiazane ze zwierzetami.. nie musi być bardzo dobrze płatna. to ja bardzo chetnie bo jutro się okaże moje być albo nie być w Olsztynie. Jeśli sie nie uda bedę zmuszona szukać pracy, jeśli nie znajdę do końca miesiaca- mój tymczas bedzie wstrzymany i prawdopodobnie bedę musiała wrócić w rodzinne strony tj okolice Malborka.. :(

Posted

ehh z ta praca sama wiem jak wygląda, sama długo suzkałam i tak naprawde ehhh tez mam dorywczą, ale jestem zadowolona...ja mam ciągle na uwadze, bo moja siostra coteczna tez szuka juz kupe czasu, ale bede dawala znac, ale związane ze zwierzętami to ciężej będzie:(

co do wegi zrobie jej nowe ogloszenia z nowymi fotkami

Posted

Zdjecia trochę kiepskiej jakości bo już się szaro robiło a mój aparat przy braku słońca i szarzyźnie nie daje zbytno rady..

Nie wiem czemu ale mam nieodparte wrażenie, że Wega miała być z założenia papilonem albo ma w przodkach gdzieś psa tej rasy...

Duże oczy, ułożenie uszu, charakterystyczna plama na głowie, postura, pyszczek, kształt głowy, osadzenie i noszenie ogona.. tylko sierść trochę przykrótka i uchole przymałe.. ;)

papilon:

A tu już Wega, w Malborku w ogrodzie ;)

• 2 weeks later...
Posted

Wega dziś idzie do domu stałego, zamieszka u mojej znajomej, więcej napiszę potem :)

Niestety nie mogę prowadzić dalej DT, Wega dziś załatwiła się w mieszkaniu akurat wtedy gdy przyjechała właścicielka mieszkania. Strasznie się zdenerwowała a mi jest teraz cholernie przykro, że tak to wyszło :shake:

• 2 weeks later...