luka1 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Ja mu co jakiś czas robię ogłoszenia na sochaczewskich stronach i na tablicy, i jeszcze troche na takich najpopularniejszych portalach. Ale teraz nie wiem co jest aktywne. Quote
rita60 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Taki fajny psiak,młody,zdrowy...i bez domku. Quote
luka1 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Mat jest na prawdę fajnym psem. Ludzie jednak szukaja psów, które szczekaja na obcych - Mat wszystkich wita radośnie. Nikt nie wierzy, że potrafi obszczekać intruza. Ja myslę, że od pilnowania majątku sa odpowiednie firmy i wcale nie nalegam na adopcję gdy słyszę, ze pies ma szczekać. Quote
rita60 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Mentalność ludzka potrafi być dziwna:roll: Quote
luka1 Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 jakos zagubił sie Matuś wśród innych bezdomnych psiaków. Opanował podwórko i tylko Lobo jest ważniejszy. Nadal straszny z niegi przytulak, marzyciel, ale wraz z Lobo potrafi być dla pozostałych psów bardzo upierdliwy. Quote
Recommended Posts