Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje kochane cudo. Cioteczki tutaj by cię wypieściły tylko jak to zrobić. Może spróbujmy jakoś przez warszawę lub przez Śląsk to zorganizować. W razie czego też będę śledziła wątek transportowy - może coś mi przyjdzie do głowy.
Cudna ta sunia. Zabrala moje serce.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My tez tu myślimy. Ciężko bedzie jechać od razu do Poznania, to jednak daleko. Najlepiej jakby znalazł się ktos, kto zabrałby sunię z Warszawy lub Częstochowy, bo z Krakowa to jeszcze kawał drogi...Trzeba śledzić wątek transportowy.
Suni potrzebny człowiek, zeby pokochał, miział i dodał wiary w siebie i w ten świat...Bianka jest chyba najnizej w hierarchii, dzisiaj bała się nawet najmniejszychh psów ze schroniska. Jest bardzo chuda; jest wielkości swojej obecnej koleżanki, a waży 4 kg mniej, pomimo ze kropkowana tez ma spora niedowagę. Mam nadzieję, ze od dzisiaj będzie troche spokojniejsza, bo są w boksie we dwie.

Posted

jesli by sie udalo z Goga, to my gdzies za dwa -3 tygodnie , jadac przez Poznan, bysmy sunie mogli odebrac i do nas na rancho zabrac. Gwarantowane dobre towarzystwo, wikt, opierunek, zabawy itd. I szukanie intensywne domku.

Posted

Dziewczyny - nie zmarnujemy szansy danej suni i przyjedzie do Poznania:lol: Od poniedziałku mam ferie i cos zadecydujemy. Na razie szukamy transportu, bo jednak łatwiej podwiezc nam sunie 200 - 300 km niz do Poznania. Mozemy dostarczyc sunie w kazde miejsce na drodze transportu, moze ktos bedzie jechał z południa lub wschodu Polski do Poznania? Wieczorem dam ją na watek transportowy.

Posted

Sunia przywitała dzisiaj męża machaniem ogonka i skakaniem na siatkę:lol:
Chyba odżyła trochę bez gromady suk obok siebie. Ktos kto ją weźmie będzie miał przemiłe, łagodne i oddane stworzonko u swego boku.

Posted

Mój domek nadal czeka, a na dokładkę dziś napisała do mnie rodzinka z ...Poznania, zainteresowana sunią. Stracili swoją suczke znajdke po ciężkiej chorobie. Byliby do skontrolowania i sunia miałaby domek. Najpierw u mnie bym ja trochę oswoiła z domem, bo mimo wszystko będzie tegfo potrzebowała, a potem może znalazłaby własny.
Tylko jak to zrobić. Może ktoś dałby radę do warszawy a z Warszawy poprosimy czy ktos by nie dał rady podwieźć.

Posted

To bardzo dobra wiadomość:multi: Do Warszawy nie ma żadnego problemu z dowozem z Zamościa. Trzeba znaleźć kogoś, kto zabierze sunię z Warszawy. Wrzucam prosbę na watek transportowy. Za godzinkę będą zdjęcia Bianki:lol:

Posted

Mam już drugi domek zainteresowany Bianką. Tylko zanim ją gdzieś wydałabym do sprawdzonej adopocji - chciałabym ja doprowadzic do formy. Leży mi suka na sercu i nawet na wątrobie.
Może ktoś będzie jechał z warszawy, albo jak piszecie z Częstochowy - do Poznania, albo w rejony. My tez trochę możemy podjechać - TZ z pewnością udostępni swój pojazd i siebie w charakterze kierowcy.
Bianeczko - nasz domek czeka na ciebie.

Posted

Odzywam się, rzadko bo jeszcze nie mogę dojśc do siebie po grypie;
Kropcia nie więcej jak 2,5 roku, jest zdrowa i bardzo przytulaśna. Ma łagodne usposobienie, w boksie nie wadziła nikomu, najczęsciej w ogóle nie wychodziła i nie pokazywała się . Teraz, odkąd jest z Bianką, pokazuje się częsciej i wita ludzi wskakując na siatkę. Bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, wręcz wpycha pysio do głaskania. Ma 50 cm wysokosci, wazy w tej chwili 17 kg. We wrzesniu wygladała bardzo żle, mysleliśmy ze jest chora. Byc moze tak reagowała na warunki schroniskowe. Jest spokojną, łagodna psinką, która bardzo potrzebuje kogos, kto ją pokocha.