supergoga Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Moje kochane cudo. Cioteczki tutaj by cię wypieściły tylko jak to zrobić. Może spróbujmy jakoś przez warszawę lub przez Śląsk to zorganizować. W razie czego też będę śledziła wątek transportowy - może coś mi przyjdzie do głowy. Cudna ta sunia. Zabrala moje serce. Quote
Tola Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 My tez tu myślimy. Ciężko bedzie jechać od razu do Poznania, to jednak daleko. Najlepiej jakby znalazł się ktos, kto zabrałby sunię z Warszawy lub Częstochowy, bo z Krakowa to jeszcze kawał drogi...Trzeba śledzić wątek transportowy. Suni potrzebny człowiek, zeby pokochał, miział i dodał wiary w siebie i w ten świat...Bianka jest chyba najnizej w hierarchii, dzisiaj bała się nawet najmniejszychh psów ze schroniska. Jest bardzo chuda; jest wielkości swojej obecnej koleżanki, a waży 4 kg mniej, pomimo ze kropkowana tez ma spora niedowagę. Mam nadzieję, ze od dzisiaj będzie troche spokojniejsza, bo są w boksie we dwie. Quote
jo_joanna Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jaka śliczna biedusia, niesamowicie ujmująca Quote
supergoga Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ona jest cudowna. Proponuję za pomoc w przywiezieniu suni nocleg w Poznaniu ( u mnie) spacer po starówce by night, rozmowy Polaków i wielką, dozgonna wdzięczność. Quote
Tola Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='martaa2'] A jaki ma cudowny siad. I ta minka:loveu: Quote
pajunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jesli by sie udalo z Goga, to my gdzies za dwa -3 tygodnie , jadac przez Poznan, bysmy sunie mogli odebrac i do nas na rancho zabrac. Gwarantowane dobre towarzystwo, wikt, opierunek, zabawy itd. I szukanie intensywne domku. Quote
agusiazet Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jak to dobrze czytać, że wszystko idzie ku lepszemu!!! Tylko ten transport!!! Quote
Tola Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dziewczyny - nie zmarnujemy szansy danej suni i przyjedzie do Poznania:lol: Od poniedziałku mam ferie i cos zadecydujemy. Na razie szukamy transportu, bo jednak łatwiej podwiezc nam sunie 200 - 300 km niz do Poznania. Mozemy dostarczyc sunie w kazde miejsce na drodze transportu, moze ktos bedzie jechał z południa lub wschodu Polski do Poznania? Wieczorem dam ją na watek transportowy. Quote
Tola Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Mam grypę, nie byłam u bidulki 2 dni. Mąż jezdzi leczy jej ucho Quote
Tola Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Sunia przywitała dzisiaj męża machaniem ogonka i skakaniem na siatkę:lol: Chyba odżyła trochę bez gromady suk obok siebie. Ktos kto ją weźmie będzie miał przemiłe, łagodne i oddane stworzonko u swego boku. Quote
supergoga Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mój domek nadal czeka, a na dokładkę dziś napisała do mnie rodzinka z ...Poznania, zainteresowana sunią. Stracili swoją suczke znajdke po ciężkiej chorobie. Byliby do skontrolowania i sunia miałaby domek. Najpierw u mnie bym ja trochę oswoiła z domem, bo mimo wszystko będzie tegfo potrzebowała, a potem może znalazłaby własny. Tylko jak to zrobić. Może ktoś dałby radę do warszawy a z Warszawy poprosimy czy ktos by nie dał rady podwieźć. Quote
Tola Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 To bardzo dobra wiadomość:multi: Do Warszawy nie ma żadnego problemu z dowozem z Zamościa. Trzeba znaleźć kogoś, kto zabierze sunię z Warszawy. Wrzucam prosbę na watek transportowy. Za godzinkę będą zdjęcia Bianki:lol: Quote
wanda szostek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='martaa2'] Nie bardzo wyszło to zdjęcie Podnoszę w górę. Quote
supergoga Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Bianka jest piękna, podejrzewam że każdy to widzi. Ja tak, moje serce nalezy do niej. Quote
agusiazet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Same dobre wiadomości. A Bianka troszkę odżyła bez bandy psów na około w dużym boksie. Supergoga Ty naprawdę jesteś super!!!! Quote
supergoga Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mam już drugi domek zainteresowany Bianką. Tylko zanim ją gdzieś wydałabym do sprawdzonej adopocji - chciałabym ja doprowadzic do formy. Leży mi suka na sercu i nawet na wątrobie. Może ktoś będzie jechał z warszawy, albo jak piszecie z Częstochowy - do Poznania, albo w rejony. My tez trochę możemy podjechać - TZ z pewnością udostępni swój pojazd i siebie w charakterze kierowcy. Bianeczko - nasz domek czeka na ciebie. Quote
agusiazet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Trzymaj oba, może komuś spodoba się Kropcia, obecie koleżanka Bianki z odizolowanego boksu? Można i warto spróbować!!! Quote
supergoga Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Napiszcie cos o Kropci, wiek, jaka duża i jaka do ludzi. Quote
agusiazet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 To pytanie do Marty, ale jak się nie odezwie, to przekopiuję z wątku Kropki, a teraz już muszę spadać, kłaść dziecię spać, bo bez mamusi nie chce!!!:shake: Quote
Tola Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Odzywam się, rzadko bo jeszcze nie mogę dojśc do siebie po grypie; Kropcia nie więcej jak 2,5 roku, jest zdrowa i bardzo przytulaśna. Ma łagodne usposobienie, w boksie nie wadziła nikomu, najczęsciej w ogóle nie wychodziła i nie pokazywała się . Teraz, odkąd jest z Bianką, pokazuje się częsciej i wita ludzi wskakując na siatkę. Bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, wręcz wpycha pysio do głaskania. Ma 50 cm wysokosci, wazy w tej chwili 17 kg. We wrzesniu wygladała bardzo żle, mysleliśmy ze jest chora. Byc moze tak reagowała na warunki schroniskowe. Jest spokojną, łagodna psinką, która bardzo potrzebuje kogos, kto ją pokocha. Quote
agusiazet Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Martuś, może w tytule trzeba dodać, że potrzebny transport? Quote
Recommended Posts