Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiscie - dzisiaj poprosimy, aby obie sunie były wyprowadzone, pochodzimy z nimi, zrobimy zdjęcia. Wszystko napiszę wieczorkiem - teraz idę do pracy.

Posted

Dziewczyny - Bianka jest straszną bidulką:placz: Ma taka skulona ok 47 cm, sporo miejsc z otartym do krwi naskórkiem - to nie zmiany chorobowe ale skutek przebywania w wybetonowanym boksie. ... Cały czas wyglądała tak jak na zdjęciu- podkulony ogonek i przerażone oczka. Nawet nie bardzo interesowało ją jedzenie. Jest zestresowana, chyba na końcu w hierarchii:-(

Posted

No właśnie - zdjęcie mówi wszystko:placz: Jade do schroniska we wtorek, zrobię następne. Teraz idę na radę, będę wieczorem.
Pajunia - potem napiszę o kropkowanej

Posted

Martuś, zadzwoniła do mnie Pani z Zamościa w sprawie adopcji Jetki, poleciłam jej tę bidulkę Biankę i obiecałam Twój numer telefonu, bo Pani chce adoptować pieska. Może akurat wybierze tę maliznę, napisz mi swój numer telefonu , bo chyba wykasowałam rozmowy o adopcji Jetki i Twojego telefonu nie mam. Myslę, że Pani chętnie z Tobą skontaktowałaby się, a Ty byś jej pomogła w wyborze pieska. Pani ma kota, więc psiak powinien koty tolerować lub ignorować. Jeśli możesz to prześlij mi numer tel. na kom. 697981300. A może się uda!!!

Posted

Sunia jest bardzo drobna, daje sie głaskać, dotykać, ale to wszystko chyba ją przerosło:-( Wydaje mi się, ze nie ma zbyt często dostępu do budy i miski...
Aga, pewnie że daj mój nr - 609 160 440

Posted

Trzeba ją jednak stamtąd szybko zabrać. W takim stanie ona się wykończy. Jakis tymczas - na razie gdzies blisko, bo według mnie nawet na dziś na daleka drogę niezbyt sie nadaje. Choc na parę dni - a potem możemy myśleć nad domkiem.
Ja ją powstawiam w net - jak myslicie, czy wstawić ją na allegro, czy już jest?

Posted

To ja dziś po pracy powstawiam sunieczkę gdzie się da - także z adnotacja o tymczasie. Na Allegro też.
Musimy jej pomóc, musimy zdążyć.
Myśle, aż mi sie mózg lasuje - może coś wymyślę.

Posted

Martuś numer Twojej komórki wysłany do Pani, mam nadzieję, że Pani się odezwie. Jeśli nie podam Ci numer komórki z której Pani dzwoniła, można spróbowac kontaktu i trzymac rękę na pulsie!

Posted

Dziewczyny - niestety w Zamościu i okolicach baaaardzo trudno o tymczas:-( Do tej pory i Pepsi, i Czarna Kropka i Rudy z miską czekali na domki u Asi i Romka. Teraz sami mają problemy ze swoimi 4 psami . Jest mozliwość umieszczenia suni w odzielnym pomieszczeniu, ale to stosuje się nie na długo i gdy wiadomo juz, że na psiaka ktos czeka. Jest tam odrobaczany, odpchlany. Sunia odzwyczai się od warunków schroniskowych i co potem w razie niepowodzenia? Kolejnego wsadzenia do boksu może nie przeżyć. Nie wiem jak to zorganoizować:-(