agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja Biankę na dzień dobry też podnoszę na pierwszą stronkę! Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Zdjęcia i info będą dzisiaj wieczorem:lol: Quote
pajunia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Martus, napisalam na watku kropki, ze potrzebowalabym tez wiecej informacji, ale tam chyba nikt nie zaglada. Moze byscie mi cos tam napisaly, prosze-:lol: Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Oczywiscie - dzisiaj poprosimy, aby obie sunie były wyprowadzone, pochodzimy z nimi, zrobimy zdjęcia. Wszystko napiszę wieczorkiem - teraz idę do pracy. Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Buziaczki dla dogomaniaczek, do wieczora:bye: Quote
agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A gdzie jest wątek tej Kropki, bo nie mogę odnaleźc?? Quote
supergoga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czekamy więc na info o Biance - strasznie mi zależy aby znalazła dobry domek, stąd tak duzimy o sprawdzenie jej ludzko - psich relacji itp. Quote
pajunia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Agusia tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31963 Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dziewczyny - Bianka jest straszną bidulką:placz: Ma taka skulona ok 47 cm, sporo miejsc z otartym do krwi naskórkiem - to nie zmiany chorobowe ale skutek przebywania w wybetonowanym boksie. ... Cały czas wyglądała tak jak na zdjęciu- podkulony ogonek i przerażone oczka. Nawet nie bardzo interesowało ją jedzenie. Jest zestresowana, chyba na końcu w hierarchii:-( Quote
agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Zaraz wkleję, tylko obrobię, ale to straszna bida, konieczna jak najszybsza pomoc w wyciągnięciu ze schronu!!! Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 No właśnie - zdjęcie mówi wszystko:placz: Jade do schroniska we wtorek, zrobię następne. Teraz idę na radę, będę wieczorem. Pajunia - potem napiszę o kropkowanej Quote
agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Do tego zdjęcia komentarza nie trzeba, ale takiej bidy z nedzą to dawno nie widziałam: Quote
agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Martuś, zadzwoniła do mnie Pani z Zamościa w sprawie adopcji Jetki, poleciłam jej tę bidulkę Biankę i obiecałam Twój numer telefonu, bo Pani chce adoptować pieska. Może akurat wybierze tę maliznę, napisz mi swój numer telefonu , bo chyba wykasowałam rozmowy o adopcji Jetki i Twojego telefonu nie mam. Myslę, że Pani chętnie z Tobą skontaktowałaby się, a Ty byś jej pomogła w wyborze pieska. Pani ma kota, więc psiak powinien koty tolerować lub ignorować. Jeśli możesz to prześlij mi numer tel. na kom. 697981300. A może się uda!!! Quote
jo_joanna Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jakie biadactwo :-( aż serce boli Oby się udało z ta panią..... Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Sunia jest bardzo drobna, daje sie głaskać, dotykać, ale to wszystko chyba ją przerosło:-( Wydaje mi się, ze nie ma zbyt często dostępu do budy i miski... Aga, pewnie że daj mój nr - 609 160 440 Quote
Tola Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dobranoc malutka, może jutrzejszy dzień przyniesie ci cos lepszego? Quote
supergoga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Trzeba ją jednak stamtąd szybko zabrać. W takim stanie ona się wykończy. Jakis tymczas - na razie gdzies blisko, bo według mnie nawet na dziś na daleka drogę niezbyt sie nadaje. Choc na parę dni - a potem możemy myśleć nad domkiem. Ja ją powstawiam w net - jak myslicie, czy wstawić ją na allegro, czy już jest? Quote
agusiazet Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie jest, miałam ją wstawić na weekendzie. Tymczas blisko będzie bardzo truno znaleźć!!! Niestety! Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To ja dziś po pracy powstawiam sunieczkę gdzie się da - także z adnotacja o tymczasie. Na Allegro też. Musimy jej pomóc, musimy zdążyć. Myśle, aż mi sie mózg lasuje - może coś wymyślę. Quote
agusiazet Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Martuś numer Twojej komórki wysłany do Pani, mam nadzieję, że Pani się odezwie. Jeśli nie podam Ci numer komórki z której Pani dzwoniła, można spróbowac kontaktu i trzymac rękę na pulsie! Quote
Tola Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dziewczyny - niestety w Zamościu i okolicach baaaardzo trudno o tymczas:-( Do tej pory i Pepsi, i Czarna Kropka i Rudy z miską czekali na domki u Asi i Romka. Teraz sami mają problemy ze swoimi 4 psami . Jest mozliwość umieszczenia suni w odzielnym pomieszczeniu, ale to stosuje się nie na długo i gdy wiadomo juz, że na psiaka ktos czeka. Jest tam odrobaczany, odpchlany. Sunia odzwyczai się od warunków schroniskowych i co potem w razie niepowodzenia? Kolejnego wsadzenia do boksu może nie przeżyć. Nie wiem jak to zorganoizować:-( Quote
agusiazet Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A Pani z Zamościa się nie skontaktowała? Quote
Recommended Posts