Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest nieduża, zagubiona. Pracownik schronu mówi, ze spokojna i łagodna. Trudno nawet zrobić jej zdjęcie, bo "przemyka" pod ścianą i chowa się do boksu. Nie podchodzi do siatki, jak inne psy, chyba nie ma juz w niej nadziei...

Posted

Bianeczko, Twojej koleżance Jetce się poszczęściło - pojedzie do super domku do Niemiec, może i dla Ciebie coś się uda znaleźć. Jeśli uda się przekonać moją rodzinkę wziełabym Cię na tymczas, ale cienko to widzą, ja chcę - oni nie chcą, ale będę Cię ogłaszać, gdzie się tylko da, na pewno się komuś spodobasz i chwycisz za serce tą swoją wystraszoną postawą do życia. Psy powinny być szczęśliwe i to my musimy tego dokonać, my ludzie!

Posted

Szkoda, że niewiele Dogomaniaczek tu zagląda - w kupie siła! A tak ja i Marta niewiele zdziałamy, bo nasze możliwości są ograniczone!!! Pissss kto pomoże w szukaniu domku małej, białej, bardzo wystraszonej suni!!!???

Posted

Poprosiłam supergogę o pomoc w adopcji tej suni, żeby choć zajrzała na wątek, może się zakocha tak jak my i coś pomoże, ta dziewczyna ma naprawdę talent w szukaniu domków. Bianeczko trzymaj się!!!

Posted

Z tym talentem to przesada, sporo jest domków które się zapowiadaja i milkną. Ale sunia boska i będę do niej zaglądać i ja pokazywać.
Napiszcie mi proszę, dokąd sięga grzbietem no i gdzie ma swoje ogłoszenia, żeby nie dublować.
Szkoda że tak daleko od Poznania - po załatwieniu spraw z Perełką wzięłabym ją na tymczas a młoda by ja przekonała że ludzie sa super. Ale to niestety niewykonalne z uwagi na odległość. Tak więc szukamy domu na już.
Czekam na wieści o suni: wielkośc i gdzie jest wystawiona.

Posted

jaka ślicznota .......
Też myślę, że Supergodze świetnie idzie wyszukiwanie domków :-)
Czytając dogo zauwązyłam, że bardzo skuteczna jest też Pajunia, może pomogłaby? Niedawno śledziłam wątek ślicznej sunieczki, która już mieszka w nowym domku w Niemczech - dzięki pajuni własnie.
Gdyby potrzebne było allegro - mogę wystawić, ale potrzebny jakiś ładny tekst
No i trzymam kciuki za malutką

Posted

Tak, Dorota czyli pajunia też ma talent w tym względzie, ale nie mam śmiałości znów ją prosić, dopiero co mi pomogła znaleźć domek dla mojej tymczasowej Jetusi. Martuś, może ty jej podeślij wątek Bianeczki! Ale moja jedzie do Niemiec!

BIANKA POTRZEBUJE DOMKU NA JUż!!!

Posted

Myślę, że odległość dałoby się jakoś pokonać, nawet zrzutką na paliwo dla jakiejś dobrej duszy lub w ostateczności pociągiem! Tylko kto mógły się tego podjąć? Ja odpadam, małe dziecko i praca, nie pozwalają. Może Cathedral pomogłaby. Ona przywiozła Jetkę do Mielca. Wiem, że to dużo dalej i koszty, ale to można pokonać bez większego wysiłku, tylko chętny kierowca potrzebmy! Supergoga jeśli możesz Biance ofiarować tymczas, na przewóz ofiaruję 100 zł do skarpety na AFN. Czy ktoś ew. dołożyłby się?

Posted

supergoga napisał(a):
Z tym talentem to przesada, sporo jest domków które się zapowiadaja i milkną. Ale sunia boska i będę do niej zaglądać i ja pokazywać.
Napiszcie mi proszę, dokąd sięga grzbietem no i gdzie ma swoje ogłoszenia, żeby nie dublować.
Szkoda że tak daleko od Poznania - po załatwieniu spraw z Perełką wzięłabym ją na tymczas a młoda by ja przekonała że ludzie sa super. Ale to niestety niewykonalne z uwagi na odległość. Tak więc szukamy domu na już.
Czekam na wieści o suni: wielkośc i gdzie jest wystawiona.

Odległość, powiadasz? 8)
Supergoga, co to dla dogomaniaka te kilka marnych kilometrów?

Posted

ale nie mam śmiałości znów ją prosić,
:mad: :lol:

Agusia, nawet czegos takiego nie pisz, blagam. Jesli tylko jakas szansa jest, zawsze staram sie pomoc.
Tu widze jeden problem, zdjecia. Nie sa zbyt dobre. Czy istnialaby mozliwosc zrobienia lepszych. Czytalam, ze sunia jest bardzo przestraszona i wylekniona. Ale moze by sie jakos udalo jakies lepsze zrobic, takie z bliska.
Na rancho nie ma co brac, zbyt duzo psiakow tam jest. Nie mialaby spokoju. Zreszta bylby jeszcze gorszy problem z transportem, niz do Gogi.
Czy moglabym jakis numer telefonu dostac ( stacjonarny), aby sie kontaktowac?

Posted

Pajuniu, pomożesz znaleźć super domek dla ślicznotki - wiem to. Wsobotę rozwiąże sie u mnie problem, ale nie wiem, czy ja przewozić z miejsca na miejsce? Czy możecie sprawdzić czy daje się dotknąć, pogłaskać, czy mruszy lub warczy w obronie siebie, - jakie są jej relacje z człowiekiem.

Posted

Wszystko będzie - i zdjecia i więcej informacji, ale w piątek - dzisiaj i jutro nie mogę, bo mam rady po lekcjach (koniec semestru):placz: Dziewczyny - dziekuję:loveu: