Tola Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:loveu: Quote
dzusta7 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 nigdy, ale to nigdy więcej!!!!!!! ja o mało nie umarłam. 3 dni z domu nie wychodziłam, zeby byc przy niej. mój dzielny męzczyzna dowoził mi jedzenie a ja siedziałam wtulona w to białe futro mojej córki i non stop napieprzałam "kocham Cię, mamcia kocha, bla bla bla" jeszcze chwila a Bianka by zwymiotowała na mnie od tego miodu. a teraz latamy do weta, bo mój delikatny dzidzius ma alergie na nici. no i mamcia lata z jakimis mazidłami, psikaczami, gazikami itp., itd. a sunia ucieka. ale zrosty są, tylko nici musza byc sukcesywnie usuwane recznie, bo sie nie rozpuszcza. no i jeszcze jedno. Bianusia chodzi na tresure. oczywiście tylko dlatego, zeby oswoiła sie z psiulkami, ale przy okazji umie juz warować, równać, prawie reagowac na komendę "noga" i ogólnie to jest cholernym wykształciuchem. a w listopadzie będzie miała egzamin, ale tylko jesli będzie miała na niego ochote, bo mamcia jej zmuszac nie bedzie. I tak wychodze z nią czasem pol godziny wczesniej, zeby sie nie stresowała zanadto i idziemy do domku. tak na marginesie to moje dziecko jest przenajpiękniejsze!!!!!!!!!!!!! kissssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
dzusta7 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins:trilililiiiiiiiiiiiii tralalalalalalllllllaaaaaaaaaaaaaaaa. moje dziecko bawiło się dzis z piesiem. tzn. biegało, żeby dziabnąć w pupę, ale w sumie to była szczęsliwa po wszystkim. a ja zwariowałam z radości. co Wy na to? Quote
Tola Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dzusta 7 - a moze ktos pomoze Ci wrzucic zdjecia na dogo. Miło bedzie zobaczyc to kochane Bianeczkowe pyszczysko:loveu: Quote
Tola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Co słychac u Bianeczki? Tak tu cicho:roll: Quote
supergoga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dzisiaj odświeżyłam w pamięci wątek Bianeczki i postanowiłam Wam ja przypomnieć. Jaką mam piękną dużą choinkę. I jaka ja jestem piękna, jak taki podchoinkowy prezencik. Jak mi wspaniale i dobrze. Jestem bezpieczna i moja mamcia mnie kocha!!! Czy wierzycie w to, że ta Bianka to ta sama sunia z pierwszych p[ostów. Ja czasem musze się szczypać w ramię. Tak się cieszę, że jej się udało.:lol::multi: Quote
Tola Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Sliczna:loveu::loveu::loveu: Jaka szczęśliwa:loveu: To cud ta adopcja!!! Wszystko dzieki miłosci:loveu: Wkleiłam wątek Bianki na strone schroniska http://www.zamosc_schronisko.republika.pl/nowa_strona_3.htm Quote
Tola Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Co słychac u Bianeczki? Hej hej, tęsknimy... Quote
Tola Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Jest tu ktoś? Znalazłam takie zdjecia Bianki i Maszy jeszcze ze schronu... Czy ktos uwerzy, ze to ta sama dziewczynka:loveu: Quote
Recommended Posts