Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nigdy, ale to nigdy więcej!!!!!!! ja o mało nie umarłam. 3 dni z domu nie wychodziłam, zeby byc przy niej. mój dzielny męzczyzna dowoził mi jedzenie a ja siedziałam wtulona w to białe futro mojej córki i non stop napieprzałam "kocham Cię, mamcia kocha, bla bla bla" jeszcze chwila a Bianka by zwymiotowała na mnie od tego miodu.

a teraz latamy do weta, bo mój delikatny dzidzius ma alergie na nici. no i mamcia lata z jakimis mazidłami, psikaczami, gazikami itp., itd. a sunia ucieka. ale zrosty są, tylko nici musza byc sukcesywnie usuwane recznie, bo sie nie rozpuszcza.

no i jeszcze jedno. Bianusia chodzi na tresure. oczywiście tylko dlatego, zeby oswoiła sie z psiulkami, ale przy okazji umie juz warować, równać, prawie reagowac na komendę "noga" i ogólnie to jest cholernym wykształciuchem. a w listopadzie będzie miała egzamin, ale tylko jesli będzie miała na niego ochote, bo mamcia jej zmuszac nie bedzie. I tak wychodze z nią czasem pol godziny wczesniej, zeby sie nie stresowała zanadto i idziemy do domku.

tak na marginesie to moje dziecko jest przenajpiękniejsze!!!!!!!!!!!!!

kissssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Posted

:grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins:trilililiiiiiiiiiiiii tralalalalalalllllllaaaaaaaaaaaaaaaa. moje dziecko bawiło się dzis z piesiem.
tzn. biegało, żeby dziabnąć w pupę, ale w sumie to była szczęsliwa po wszystkim. a ja zwariowałam z radości.

co Wy na to?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dzisiaj odświeżyłam w pamięci wątek Bianeczki i postanowiłam Wam ja przypomnieć.

Jaką mam piękną dużą choinkę. I jaka ja jestem piękna, jak taki podchoinkowy prezencik.

Jak mi wspaniale i dobrze.

Jestem bezpieczna i moja mamcia mnie kocha!!!

Czy wierzycie w to, że ta Bianka to ta sama sunia z pierwszych p[ostów. Ja czasem musze się szczypać w ramię.
Tak się cieszę, że jej się udało.:lol::multi:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...