dzusta7 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Romuś, ale ja nie wiem jak je wstawić, bo każe mi wstwić jakis adres URL. co to do diaska jest????????? :oD Quote
agusiazet Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 adres URL to adres z programu, którym chcesz wkleić zdjęcia np; www.imageshack.us lub fotosik lub jakiś inny!!! Quote
supergoga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tego psa rozpaskudziły po kolei takie dwie - nie powiem głośno.Jedna co to się nie idzywa ostatnio (i nawet się martwię co z Duffy) i "mamusia" obecna. Ja ostatnio domojej suczy melduję - ty larwo pskudna, ty krowo niebiańska, to zgredzie jeden. I ona patrzy na mnie a w oczach ma mniej więcej podobny tekst. ;) Quote
dzusta7 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dzis mialam 23 zawaly. Puscilam Bianeczke ze smyczy i podleciala do labradora. A ten ja wystraszyl i ona uciekla. Matko jedyna, ja sie tak darlam za nia, zeby wrocila, ze o malo mi gardlo nie wyskoczylo a ona w dluga. A ja za nia. Dzieki Panu Bogu zatrzymala sie tuz przed ulica, i zrobila te swoje wielkie, przepraszajace oczy. Matko, jak ja ja wycalowalam. Jak ja sie przerazilam. Nie, never, never again bez smyczy. Do tej pory mi serce kolkiem staje jak o tym pomysle. Moj Aniol, laleczka, pupusio. Quote
dzusta7 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a chcialam tylko byc dobra mama i pozwolic jej pobiegac. moja corka najdrozsza. jak tylko wpadne do domu to ja zjem. i bedzie bezpieczna. juz rozmawialam z Natalia i oczywiscie przypomnialy nam sie wszystkie takie niebepieczne watki z zycia naszych psow. Natalii Orsik tez kiedys sie wystraszyl, a ona prawie umarla. Moja sunia, która jest w niebie tez jak byla glutkiem to przeleciala przez wszystkie ulice, bo dostala jakiegos szalu. Wtedy tez mialam ok 30 zawalow. Rany Boskie, normalnie bede wyrodna matka i nie bede puszczac ze smyczy. :shake: Quote
Tola Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Cos cisza u Bianeczki:roll: Moze wyjechała na wakacje? Steskniłam sie juz za jej śiczna mordką:loveu: Moze jakies foto;) Quote
dzusta7 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Kochani, ja tu zagladalam, zagladalam, nie bylo zadnych postow i pomyslalam, ze juz nie chceice wiesci swiezych o mojej corce. U nas wszystko w porzadku. Bianula ma tak bieluchna siersc, ze odbija sie od niej slonce. Az w oczy razi. Generalnie rozbestwiona jest jest jak nie wiem co. Juz nawet sobie na stol wlazi jak stwierdzi, ze jest tam cos dobrego. Nie mam slow.. A co u Was dzieciaki? Pozdrowka@@@@@@@@:sweetCyb: Quote
supergoga Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No widzę, że Natalia przetrzepała Wam skórę za milczenie.Bo to ja naskarżyłam, że się nie odzywasz i może ukatrupiłaś Bianeczkę. I już chcieliśmy wielką wycieczkę zrobić w celu ratowania suni. Dobrze że sie odezwałaś :mad: . I nie rozpaskudzaj sunieczki tak za bardzo, tylko tak trochę, troche możesz. Quote
Tola Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 To dobrze ze wszystko dobrze:lol: Przyznam sie ze troche niepokoiła mnie ta cisza. A wiesci o Biance jestesmy spragnieni zawsze i wszedzie:loveu: To co sie jej przytrafilo to bajka:loveu: A któz nie lubi czytac bajek;) Quote
dzusta7 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 o rety to wielkie przepraszam. Moja wina!!!!!!!!! Wiecie, ze moja sunia uwielbia facetow? ONA ICH NORMALNIE WYRYWA NA SPACERACH. Obok kobiety przechodzi obojetnie a obok faceta dostaje malpiego rozumu. I nie ma tego po mamie, bo mam postanowila zostac do konca zycia kobieta samotna!!! Quote
Tola Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Nie bedzie mnie na dogo bo wyjezdzamy na urlop. Przesyłam zyczenia samych radosnych chwli i dni:loveu: Dla Bianeczki specjalne wakacyjne mizianka:loveu: Quote
dzusta7 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mamunia bedzie miziac. zawsze mizia. i zauwazylam, ze coraz gorzej mi przychodzi wychodzenie do pracy. JA TEGO PSA PRZEUBOSTWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dzusta7 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 moje dziecko ma ciaze urojona, o buuuuuuuuuuuuuuu. mamunia musi dawac tabletusie. a Minio nie lubi tabletusi. Szkoda, ze moj aniolek nie moze ze mna do pracy przyjezdzac :o( Quote
dzusta7 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 o matko, ja to sie lubie dolowac. wlasnie wlazalam na strone 13 i zobaczylam zdjecie mojej corci jak byla bidusiem malym. normalnie jak wroce dzis do domu to zamiast miliona dostanie 111111000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 buziaczkow od mamci. rety, jej musialo byc tak strasznie zle :o( najdrozszy dzidzius. ja sie nie nadaje na obserwtora psiej krzywdy, bo wszystkich tych ludzi powiesilabym na palu, zerwala z nich skore i posypywala kwasem. z dzika, nieprzejednana radoscia. ) tak mam. jak mozna sie znecac nad pupciami???!!!!!!!!!!!!!!!! to jest taka radosc jak rano ktos mruczy, bo sie nie ma jak polozyc w lozku i mama musi przesunac swoj tylek a wtedy jest dzikie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. i mamcia od razu caluje madry łepus. najjedynszy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tola Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 A moze jakies fotki Bianeczki? Czy ona jeszcze cała z tego całowania;) Quote
Tola Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Pozwoliłam sobie wrzucic Bianke na wątek Matamorfozy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6512902#post6512902 Quote
supergoga Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Na fotce wygląda, że mimo całowania mamci cosik zostało. A ja słyszałam od Natalii (która pierwsza opeikowała się Bianką) - o jakis Biedroneczkach czy cuś. To o Bianusi. No ładnie.:evil_lol: Quote
dzusta7 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 oj bo to było tak - sąsiadka zapytała mnie jaka to rasa. no i ja powiedzialam, ze motylek. a biedronka to zdrobnienie od motylka :multi: wiec juz wszystko wiecie, si? Gosia, jak Ty wstawiasz zdjęcia? Quote
Tola Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Tutaj masz instrukcję jak wstawić zdjęcia: http://legion23.republika.pl/psy.html#faq4 Quote
dzusta7 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [img=http://img258.imageshack.us/img258/807/att214636lo0.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> nie mam pojecia czy to zdjęcie wejdzie, ale jeśli tak to będe pod wrażeniem Quote
Tola Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 No i jak ze zdjeciami? Moze ktos ma inny spoosób na wstawienie zdjęc? Przydałyby sie fotki Bianeczki:loveu: Quote
Duffi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam wszystkich!!!!!!! W poniedziałek Bianeczka nasza malutka i kochana została WYSTERYLIZOWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po narkozie bidulka odrazu zaczęła szukać swojej kochanej mamusi , a nastole operacyjnym ponioć się otcknęła, a mamci nie ma!:-( Nawet sobie nie mogę wyobrazi co wtedy poczuła Bianusia. A o Justynie to już i nie wspomnę. Ale o tym mam nadzieję, że sama w krótce opowie. Justynka teraz ma krótki urlop macierzyński i po krótkiej pszerwie wszystko Wam sama opowie. Najważniejsze, że Banka powoli dochodzi do siebie po zabiegu i przy niej czuwa jej cudowna i najkochańsza mamusia:loveu: Justynko, życzę Tobie,aby córeczka szybciutko wracała do zdrowia i oczywiście czekamy na twoje relacje. Ty już widzę całkiem zapomniałaś o swoich obowiązkach na wątku Swojej córci!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Pozdrawiam Was serdecznie i ucałowania z Głogowa;) Quote
Recommended Posts