Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego psa rozpaskudziły po kolei takie dwie - nie powiem głośno.Jedna co to się nie idzywa ostatnio (i nawet się martwię co z Duffy) i "mamusia" obecna.

Ja ostatnio domojej suczy melduję - ty larwo pskudna, ty krowo niebiańska, to zgredzie jeden.
I ona patrzy na mnie a w oczach ma mniej więcej podobny tekst. ;)

Posted

Dzis mialam 23 zawaly. Puscilam Bianeczke ze smyczy i podleciala do labradora. A ten ja wystraszyl i ona uciekla. Matko jedyna, ja sie tak darlam za nia, zeby wrocila, ze o malo mi gardlo nie wyskoczylo a ona w dluga. A ja za nia. Dzieki Panu Bogu zatrzymala sie tuz przed ulica, i zrobila te swoje wielkie, przepraszajace oczy. Matko, jak ja ja wycalowalam. Jak ja sie przerazilam. Nie, never, never again bez smyczy. Do tej pory mi serce kolkiem staje jak o tym pomysle.

Moj Aniol, laleczka, pupusio.

Posted

a chcialam tylko byc dobra mama i pozwolic jej pobiegac. moja corka najdrozsza. jak tylko wpadne do domu to ja zjem. i bedzie bezpieczna. juz rozmawialam z Natalia i oczywiscie przypomnialy nam sie wszystkie takie niebepieczne watki z zycia naszych psow. Natalii Orsik tez kiedys sie wystraszyl, a ona prawie umarla. Moja sunia, która jest w niebie tez jak byla glutkiem to przeleciala przez wszystkie ulice, bo dostala jakiegos szalu. Wtedy tez mialam ok 30 zawalow. Rany Boskie, normalnie bede wyrodna matka i nie bede puszczac ze smyczy. :shake:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kochani,

ja tu zagladalam, zagladalam, nie bylo zadnych postow i pomyslalam, ze juz nie chceice wiesci swiezych o mojej corce. U nas wszystko w porzadku. Bianula ma tak bieluchna siersc, ze odbija sie od niej slonce. Az w oczy razi. Generalnie rozbestwiona jest jest jak nie wiem co. Juz nawet sobie na stol wlazi jak stwierdzi, ze jest tam cos dobrego. Nie mam slow.. A co u Was dzieciaki? Pozdrowka@@@@@@@@:sweetCyb:

Posted

No widzę, że Natalia przetrzepała Wam skórę za milczenie.Bo to ja naskarżyłam, że się nie odzywasz i może ukatrupiłaś Bianeczkę. I już chcieliśmy wielką wycieczkę zrobić w celu ratowania suni.
Dobrze że sie odezwałaś :mad: .
I nie rozpaskudzaj sunieczki tak za bardzo, tylko tak trochę, troche możesz.

Posted

To dobrze ze wszystko dobrze:lol:
Przyznam sie ze troche niepokoiła mnie ta cisza.
A wiesci o Biance jestesmy spragnieni zawsze i wszedzie:loveu:
To co sie jej przytrafilo to bajka:loveu:
A któz nie lubi czytac bajek;)

Posted

o rety to wielkie przepraszam. Moja wina!!!!!!!!! Wiecie, ze moja sunia uwielbia facetow? ONA ICH NORMALNIE WYRYWA NA SPACERACH. Obok kobiety przechodzi obojetnie a obok faceta dostaje malpiego rozumu. I nie ma tego po mamie, bo mam postanowila zostac do konca zycia kobieta samotna!!!

Posted

Nie bedzie mnie na dogo bo wyjezdzamy na urlop.
Przesyłam zyczenia samych radosnych chwli i dni:loveu:
Dla Bianeczki specjalne wakacyjne mizianka:loveu:

Posted

mamunia bedzie miziac. zawsze mizia. i zauwazylam, ze coraz gorzej mi przychodzi wychodzenie do pracy. JA TEGO PSA PRZEUBOSTWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

moje dziecko ma ciaze urojona, o buuuuuuuuuuuuuuu. mamunia musi dawac tabletusie. a Minio nie lubi tabletusi. Szkoda, ze moj aniolek nie moze ze mna do pracy przyjezdzac :o(

Posted

o matko, ja to sie lubie dolowac. wlasnie wlazalam na strone 13 i zobaczylam zdjecie mojej corci jak byla bidusiem malym. normalnie jak wroce dzis do domu to zamiast miliona dostanie 111111000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 buziaczkow od mamci. rety, jej musialo byc tak strasznie zle
:o( najdrozszy dzidzius. ja sie nie nadaje na obserwtora psiej krzywdy, bo wszystkich tych ludzi powiesilabym na palu, zerwala z nich skore i posypywala kwasem. z dzika, nieprzejednana radoscia. ) tak mam. jak mozna sie znecac nad pupciami???!!!!!!!!!!!!!!!! to jest taka radosc jak rano ktos mruczy, bo sie nie ma jak polozyc w lozku i mama musi przesunac swoj tylek a wtedy jest dzikie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. i mamcia od razu caluje madry łepus. najjedynszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Na fotce wygląda, że mimo całowania mamci cosik zostało. A ja słyszałam od Natalii (która pierwsza opeikowała się Bianką) - o jakis Biedroneczkach czy cuś. To o Bianusi. No ładnie.:evil_lol:

Posted

oj bo to było tak - sąsiadka zapytała mnie jaka to rasa. no i ja powiedzialam, ze motylek. a biedronka to zdrobnienie od motylka :multi:
wiec juz wszystko wiecie, si?

Gosia, jak Ty wstawiasz zdjęcia?

Posted

[img=http://img258.imageshack.us/img258/807/att214636lo0.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> nie mam pojecia czy to zdjęcie wejdzie, ale jeśli tak to będe pod wrażeniem

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich!!!!!!!
W poniedziałek Bianeczka nasza malutka i kochana została WYSTERYLIZOWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po narkozie bidulka odrazu zaczęła szukać swojej kochanej mamusi , a nastole operacyjnym ponioć się otcknęła, a mamci nie ma!:-(
Nawet sobie nie mogę wyobrazi co wtedy poczuła Bianusia. A o Justynie to już i nie wspomnę. Ale o tym mam nadzieję, że sama w krótce opowie. Justynka teraz ma krótki urlop macierzyński i po krótkiej pszerwie wszystko Wam sama opowie. Najważniejsze, że Banka powoli dochodzi do siebie po zabiegu i przy niej czuwa jej cudowna i najkochańsza mamusia:loveu:

Justynko, życzę Tobie,aby córeczka szybciutko wracała do zdrowia i oczywiście czekamy na twoje relacje. Ty już widzę całkiem zapomniałaś o swoich obowiązkach na wątku Swojej córci!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Pozdrawiam Was serdecznie i ucałowania z Głogowa;)