supergoga Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Natalio na dogomanii. :Rose: :sweetCyb: :iloveyou: Nareszcie wyręczysz mnie w informacjach na bieżąco o postępach (lub ich braku :evil_lol: ) słodkiej Bianeczki. Liczymy na wieści tylko dobre. Cieszę się bardzo, że dołączyłaś no nas :multi: . Bo jeszcze by mnie zaczęli podejrzewać o stronnicze wieści, a tak dostaną z pierwszej ręki. A ja Wam jeszcze napisze, że może, może będę miała szczęście zobaczyć Bianeczkę po tak długim czasie na żywo - i już się cieszę. :multi: :multi: :multi: Quote
Czaka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Duffi cieszymy się ,że jesteś z nami na dogo i bardzo dziękujemy,że zaopiekowałaś się Bianką! Quote
Duffi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dziekuję barzdzo za tyle ciepłych słów i troskr. Mam nadzieję,że w następnym tygodniu wymienią mi zalaną klawiature w komputerze(Bianeczka pomyślała,że laptop chętnie się napije kawusi i z lekkością machnęła ogonkiem filiżankę prosto na klawiature) i będe mogła spokojnie napisać jak rozrabia Bianeczka:p . A narazie klawiatura ekranowa powoli zaczyna mnie dręczyć.Chyba przestanę pić kawę;) .Życzę Wszystkim wytrwałości i sukceów w tak ważnej sprawie,jak pomoc Zwierzęta:dog: :dog: I jeszcze jedno: SUPERGOGA,jeśli mi do poniedziałku nie prześlesz obiecanego maila to będe na ciebie krzyczeć i......:2gunfire: pi-paf:diabloti: pozdrawiam wszystkich Dogomanowczów Quote
Tola Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Czyli Bianeczka ciągle rozrabia:cool3: Czekamy na wymianę klawiatury i nowe wiadomości o suni:loveu: Jesteśmy bardzo ale to bardzo ciekawi wszystkiego, co dotyczy Bianki i jej nowej Rodzinki. A jak króliczek i Orsik? Topór wojenny zakopany? Pozdrawiamy i czekamy na nowe wiesci. Quote
Tola Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [SIZE=3]Cała nasza 6 życzy wszystkim radosnego świętowania; wiosennego nastroju, spokojnego czasu wśród najbliższych oraz jak najwięcej ludzkiej życzliwości na te dni świąteczne i nie tylko :lol: Quote
Czaka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ciekawe jak Bianeczka, Orsik i Króliczek spędzili święta? :cool3: Quote
supergoga Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Napisze wieczorem dokładnie bo teraz nie mam czasu i siły. Bianeczka szuka domku. Oczywiście zostanie u zapłakanej Natalii tak długo aż go znajdzie - i to jak Natalia podkreśla - musi byc bardzo dobry dom. Niestety po raz kolejny rzuciła się i pogryzła królika - istenieje obawa że w końcu go zagryzie. Szkoleniowiec nie daje szansy na akceptację. A nie można do tego dopuścić. Natalia płacze - ale niestety to chyba jedyne wyjście. Już wstawiłam ją na allegro i dziś pójdzie na inne portale. Quote
agusiazet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 UUUUUU, to dopiero się porobiło!!! No, cóż nowy domek konieczny, bo króliczek był u Pani Natali pierwszy!!! A dla Bianki dom zatem raczej bez zwierzaków, kojarzących się jedzeniowo lub do gonienia!!! Supergoga jak mogę pomóc w szukaniu domku? Quote
supergoga Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Zaraz zmienię tytuł wątku i poproszę moda o przeniesienie. Bianka musi odejść. Natalia jest pogodną i wspaniała osobą a teraz po raz pierwszy nie mogłam z Nią rozmawiać - płakała. Ona naprawdę kocha Biankę, ale zdaje sobie sprawę z tego co będzie, gdy zagryzie, zabije króliczka. Jego też kocha. No i kólko się zamknęło. A co ciekawe ze szczeniakiem grzywaczem, który jest na przechowaniu u Natalii, który łazi po suni, lezy na niej, skubie za uszy i ogon - zupełna zgoda. Razem śpią i nie ma żadnych kłopotów. Tylko królik, ale on ma prawo żyć. Bianka będzie oprócz Allegro, gdzie już jest, wystawiona na: aaaby alegratka kupsprzedaj eurocity 4łapy. Jesli możecie gdziec jeszcze ją pokazać, wystawić - pomóżcie. Ona musi trafic do dobrego domku. Wyleczona, odkarmiona, śliczna suka - dom bez gryzoni (myśle że rybki ujdą ;) ). I choć tak mi smutno - bardzo - wiem że to konieczność. Quote
Tola Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Porobiło się, porobiło:shake: A juz myślałam, ze wszystko się ułoży, nawet dzisiaj opowiadałam historię Bianki w pracy...No cóz, tez jestem zdania, ze królik musi zyć i był u Natalii pierwszy. Bianka znowu szuka domu. Zaraz zmieniam tytuł:-( i piszę do moderatora. Szkoda Natalii, szkoda króliczka, szkoda Bianki. Ona nawet nie zdaje sobie sprawy co traci:-( To sunia po przeżyciach, tak pięknie podreperowana przez Natalię, która z bałej bidulki zrobiła cudną Biankę. Jaki będzie ten kolejny domek? Porobiło się!!! Quote
agusiazet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Goga, może jakieś aktualne zdjęcia Bianki, to ja wystawię jeszcze gdzieś!!! Quote
Czaka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Czy Bianka może zostać u Natalii aż do znaleziena swojego domu? Quote
supergoga Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oczywiście. Bianka spędza każdą chwilęz Natalią. Natalia beczy i jest w zupełnej rozsypce. Nie wie, jak będziemogła oddać ukochaną sukę. Bianka ma u niej dom tak długo, aż znajdzie najlepszy dom na świecie.Nie wiem, jaki dom przetrzyma magiel Natalii. Mowy nie ma o tymczasach ani o schronach, tylko ostateczny dobry dom, może być z psami tylko bez gryzoni. Szkoda, ten dom to był ideał dla takiej suni. Odkarmiona, wyleczona, skóra w dobrym stanie, uszy też. Zaszczepionana wszystko. Rozpieszczona. Nie wiem już co pisać. Z fotami prtoblem o tyle, że Natalia chyba nie ma cyfrówki, wstawiałam od niej fotki z telefonu. Ale z tego co mi mówiła, wybiera się z Bianką do mnie do Poznania z wizytą, wtedy zdjęcia zrobię na pewno. Quote
agusiazet Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Bianeczka się przypomina!!! Może ktoś zna fajny domek dla fajnej suczki, ale bez gryzoni??? Quote
supergoga Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jest domek szukający psa - ale tam jest kot i mam pewne zastrzeżenia do młodej osoby z tego domku, więc odpada. Natalia nie odda Bianki na niepewne. Kurcze - szkoda, że ta suńka tego nie rozumie. Quote
Tola Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Szkoda. Tez cały czas o tym myslę i przyznam się, ze gdzieś tam mam maleńka nadzieję, ze ona wreszcie zrozumie, ze ten domek to cud!!! A domek potrzebny bardzo, bo jak Bianka znowu czepi się króliczka... Quote
Czaka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Szczęście w nieszczęściu , że Natalia chce trzymać Biankę, aż do czasu znalezienia stałego domu. Trzymamy kciuki! Quote
supergoga Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jaa bardzo obawiam się tego wszystkiego, bo Natalia ogromnie kocha Biankę i na rozmowy o nowym domku reaguje łzawo. Ale królik ma prawo żyć. Nie wiem sama - trochę się niepokoję, bo od kilku dni Natalia nie dzwoniłą do mnie - zwykle jak ma takie przerwy to wieści nie sa pozytywne. Jak ja kiedys spokojnie i miło żyłam - tylko kiedy to było? Quote
Tola Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Tez obawiam sie tej ciszy:shake: I szkoda mi Natalii... Quote
Czaka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Miejmy nadzieję ,że to nie jest cisza przed burzą! Quote
Tola Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: trzymamy, trzymamy... Quote
Recommended Posts