agusiazet Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 UUUUUUUUUUUU, a ja taka pewna byłam, że się udało!!! Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zajrzałam tu dopiero dzisiaj, bo wczoraj to nie miałam do tego głowy. :evil_lol: Szkoda , że tak się to wszystko pokręciło. . Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja tam wierzę, że Biance się uda - przecież tak wypiękniała u Pani Natalii!!! Quote
agusiazet Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bianeczka melduje się na pierwszej stronie po domek!!! Quote
supergoga Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bianeczka od soboty w nowym domku, w Warszawie, u bardzo miłej, zakochanej w Biance dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Na razie twra aklimatyzacja. Bianeczka rozpieszczona do granić przez Natalię - trochę tęskni. Nie chce zostać sama, płacze i skacze na drzwi. Ale mam nadzieje, że to minie i będzie szczęsliwa. Zapłakana Natalia opowiedziała mi wszytsko przez telefon, rozmawiała już z panią Bianki kilka razy. Trzymajcie kciuki za aklimatyzację suni. Quote
Tola Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Oj to trzymamy jak najmocniej. Mysle, ze z Bianki to mądra dziewczynka i zrozumie ze to inaczej nie było mozna. Quote
agusiazet Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oh, wreszcie dobra wiadomość. Bianeczko to być może koniec Twojej drogi po domek, więc spisuj się grzecznie. A może nowa rodzinka wejdzie na Dogo, plis i napisze coś nam wielbicielom i obserwatorom Bianki? Quote
Czaka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wspaniałe wieści!!! Jeśli tam nie ma innych zwierząt , to wszystko powinno być dobrze. Quote
Tola Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Zmienic tytuł czy jeszcze odczekac zeby nie zapeszyć? Quote
Duffi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :Dog_run: Witam wszystkich wielbicieli Bianusi. Dopiero wczoraj wreszcie odzyskałam swój komputer. Dziękuję Wam wszystkim za tyle ciepłych słów w mój adres:Rose: Bianusia jest nadal tak samo rozpieszczana w nowym domku jak u mnie:evil_lol: . Je z talerze,bo-UWAGA- ma ona łatwiejszy dostęp do jedzonka i pije przefiltrowaną wodę. Dostaje prawie codziennie swoje ulubione wędzone uszka wołowe i wyprowadza na długie spacerki swoją nową, w niebo wziętą, pancię:painting: . Bardzo bałam się,że nowy domek nie spodoba się Bianusi, ale wszystko zaczyna się w końcu układać. Córcia - tak nazywa pieszczotliwie Justuna swoją kochaną Bianeczkę -rządzi w domu. Budzi Justynę o 6.30 aby się pobawić i oczywiście natychmiast chce dostać od Justyny buziaka na Dzień Dobry (bo po co ma czekać Bianeczka aż Justyna się obudzi. Prawda? :evil_lol: ) A tak mówiąc szczerze to mój dom jest teraz PUSTY. Do tej pory nie mogę się przyzwyczaić,że nie ma mojego malutkiego pieszczoszka ze mną, nie widzę moich kochanych uszek-Kokardek i wszystkiego tego co jest związane z moją kochaną myszką :placz: :bigcry: :placz: . Jedyne co mnie pociesza to jest to,że Justyna ją kocha bez opamietania i próbuje Bianusi stworzyć Prawdziwy Dom,pełem miłości i ciepła. Quote
agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witamy Panią Natalię:lol:. Gdyby nie Pani Bianka siedziałaby w schronie w Zamościu, a tak dostała szansę i miejmy nadzieję, że tym razem już się uda! Jak tam reszta zwierzyńca? Quote
Tola Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Królik to chyba nie tęski za Bianeczką... Bardzo ciesze się, ze sunia powolutku przyzwyczaja się. Miejmy nadzieję, ze będzie dobrze. Musi bys dobrze bo miłosc jest najważniejsza:loveu: I ciesze się, ze z suni taka pieszczoszka:loveu: Pamiętam ją taką skulona i przerażoną... Pani Natalio - dziękujemy za nauczenie Bianki miłosci i ufnosci. To u Pani po raz pierwszy poczuła sie bezpieczna. To będzie procentować:lol: Quote
supergoga Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dziś miałam okazję pierwszy raz porozmawiac telefonicznie z Justyna, pania Bianki. I musze powiedziec, że to super dziewczyna. Sposób w jaki mówi o suni nawet mnie, starego zatwardzialca, przekonał. Wreszcie jak sądze, po maszy także i Bianka zazna juz pełnej stabilizacji. U Ntaalii nauczyła sie kochac i ufać jak same piszecie. Z bolem, ale nie mogła tam zostać. Ale podziwiam Natalię za to, że mimo problemów powaznej natury dała dom Biance tak długo az znalazła dla niej Justynę. Ileż osób w takim wypadku każe zabierać psa natychmiast albi... odwozi do pobliskiego schroniska. Ale nie Natalia. I teraz Bianka - bezpieczna i kochana, zaczyna nowe zycie. Mam nadzieje i wierze, że to była jej ostatnia podróż do domu. Tym spopsobem obie Zamojszczanki - które kiedys mnie urzekły, są bezpieczne.;) Myslę, że Justyna sama wszystko napisze - wysłałam Jej link do strony o Biance. Quote
Duffi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 I na zdjęcia z nowego domku też czekamy:shiny: . A co do reszty mojego zwierzyńca to króliś biega znów po domku. Zagląda w każdy najmniejszy zakamarek i bez przerwy prosi się na rączki(po spotkaniu z Bianusią króliś teraz nie może zabardzo nigdzie wskoczyć,bo ma problemy z nóżką). Orsik bardzo tęskni za Bianusią. Przez trzy dni nic nie chciał jeść i ciągle ją szukał. Teraz jak widzi jakiegś białego pieska na spacerku to odrazu do niego biegnie,a kiedy zrozumie,że to nie Bianeczka to ze smutkiem odchodzi:roll: . A co do grzywacza,chszestnego synka SUPERGOGI, to mam wielką nadzieję,że pokona chorobę i będzie z nami jak najdłużej. Podsumuwując: teraz w moim domku jak na razie, jest króliś i dwa psiaczki. Mam nadzieję,że jak króliś dojdzie do siebie,a grzywacz wyzdrowieje(MUSI!!!!!! Nie ma on innego wyjścia) uda mi się jeszcze komuś pomóc i zabrać do swojego domku. Pozdrawiam Wszystkich Dgomaniaków i jeszcze raz dziękuję za wszystko. A ty Bianeczko na zawsze zostaniesz w moim sercu moją kochaną sunią,dla której zawsze zrobie wszystko co w mojej mocy,aby tobie na tym świecie żyło sie jak najlepiej i każdego kto spróbuje ciebie skrzywdzić to odrazu spale żywcem! Nosek do góry,moja myszeczko. Bedzie już tylko dobrze! Kocham Cie i zawsze będe kochać...:iloveyou: Quote
Czaka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Justynko mam nadzieję, że się do nas odezwiesz! :cool3: Quote
supergoga Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Żeby nie była Wam smutno - oto jedno z ostatnich fotek Bianki z nowego domku, jakie dostałam. Rozmawiałam z Justyna - tak jak sądziłam, Natalia wybrała dla niej super domek. Wycałowana i wypieszczona Bianeczka - królewna będzie rozpaskudzona jak nic. Ale przecież sobie na to zasłuzyła. Justyna ma problem z zalogowaniem się. mam jednak nadzieję, że kiedys do nas zawita. Bianeczka - ciocia szczęścia życzy. Czyzby obie biedy już na zawsze były bezpieczne - i Bianeczka i Masza? A ja wciąż mam w oczach te nędze które jechały z nami autem. Wychodziły tylko w lasach, bo jeszcze by na nas TOZ nasłali, za znęcanie sie nad zwierzyna. Nie chce się wierzyć, co miłość człowieka i jego troska mogą zrobić z psa. Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bianka prawdziwa królewna!!! Supergoga, Natalia i Justyna - to dzięki Wam ona jest wreszcie szczęśliwa!!!:loveu: Quote
Tola Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='supergoga'] Żeby nie była Wam smutno - oto jedno z ostatnich fotek Bianki z nowego domku, jakie dostałam. Rozmawiałam z Justyna - tak jak sądziłam, Natalia wybrała dla niej super domek. Wycałowana i wypieszczona Bianeczka - królewna będzie rozpaskudzona jak nic. Ale przecież sobie na to zasłuzyła. Justyna ma problem z zalogowaniem się. mam jednak nadzieję, że kiedys do nas zawita. Bianeczka - ciocia szczęścia życzy. Czyzby obie biedy już na zawsze były bezpieczne - i Bianeczka i Masza? A ja wciąż mam w oczach te nędze które jechały z nami autem. Wychodziły tylko w lasach, bo jeszcze by na nas TOZ nasłali, za znęcanie sie nad zwierzyna. Nie chce się wierzyć, co miłość człowieka i jego troska mogą zrobić z psa. Tak sie cieszę. Bianeczka wyglada tu faktycznie jak królewna. Pysio taki radosny i szczęsliwy:loveu: I jak na nas patrzy; jakby mówiła; widzicie, udało się! Dolączam sie do podziękowan:Rose: . Supergoga, Natalia i Justyna - to Wasza zasługa. Jutro zmieniam tytuł Quote
Recommended Posts