Tola Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 agusiazet napisał(a):Martuś, może w tytule trzeba dodać, że potrzebny transport? Pewnie, ze tak. Tylko jak zmienia się tytuł wątku? Nie ma Magdy i nie mam kogo zapytać Quote
Czaka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Zobaczcie tolko jakie one mają kochające oczy! Quote
Tola Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Nie jestem pewna czy dotyczy to Bianki, ale w wątku transportowym Mrowa23 proponuje pomoc w transporcie:lol: Quote
agusiazet Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Jakieś głupoty mi się pokazują, ale i tak podniosę!!! Quote
supergoga Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Odpisałam na post Mrówy, ona jest z Poznania - gdyby dało rade dograć i dowieźć Biankę do Częstochowy czy Warszawy, może Mrówa by dowiozła. A Bianka ma powodzenie. Domek w Poznaniu, domek w Niemczech, ale tez domek w okolicy Głogowa zadzwonił. Nie ukrywam, że Pani rozmawiałam ze mną drżącyym ze wzruszenia głosem. Ma jedną dwuletnią sunię ze schroniska, odszedł jej staruszek pudel. Brakuje drugiego psa i właśnie miała zamiar kupić drugiego pudla, gdy przeczytała w necie o Biance no i przepada. Zadzwoniłą zaraz do mnie - że nie może kupić "wypasa" psiaka, skoro taka bieda szuka domu. Jest w stanie przygarnąć sunię i otoczyć opieką. Umówiłam sie na wieści jak sunia dotrze do mnie. Może pojedzie tam, kto wie. Gdyby trafiła do tej pani docelowo będzie mieszkała w ...Moskwie. Suniu zbieraj się w sobie, masz szansę na międzynarodową karierę. Myślę jeszcze jakby tu wcisnąć w to wszystko Kropkę. Dziś wyślą ją tym osobom z Poznania, może by im sie spodobała, wtedy obie miałyby szansę. Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Popieram wkręcanie Kropki na całej linii. Jestem pełna podziwu, że takie zainteresowanie Bianką, ale faktycznie ona coś w sobie ma, co chwyta za serce!!! POWODZENIA DLA BIANKI I KROPKI!!! Quote
Tola Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jakieś cuda działy się na dogo, ja nie mogłam zupełnie nic napisać, miałam tylko początkowe strony wątku Bianki . Sunia siedzi sobie w schronisku i zupełnie nie wie, ze wzbudziła takie zainteresowanie i że ten domek jest w zasiegu jej łapek i pysia:lol: A moze ten domek już jej się śni? Czekamy na wieści o dalmatysi, moze faktycznie obie pannice pojadą do Poznania:lol: Quote
supergoga Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mrówa na wątku napisała, że nawet w czwartek może dojechać do Warszawy lub Częstiochowy. Jeśli nie czwartek, pomyslmy jaki inny dzień - gdyby dało radę sunię dowieźć do tych miast. Nie wiem czy mrowa da rade zabrać dwie sunie - napiszę do niej. Boje się że jak Kropka zostanie sama to wróci na boksy - ona taka wypłoszona. Nie wiem co TZ powie na dwie sunie i co moja suka, która jest chora (spoko, nie zaraźliwie, to wrodzone patologie) ale może uda mi sie to wszystko jakoś zgrać. Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziewczyny, a co z transportem do Warszawy? Czy Marta to już jakoś zaplanowała? Quote
Tola Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dowieziemy sunie do Warszawy. Teraz TZ jest chory, ale myślę, ze koło soboty mozemy planować wyjazd Bianki lub obu suń, to wszystko zależy od nabrania sił po grypie. Dobrze by było, jakby i dalmasia pojechala; ona juz tyle czeka tu na domek... Quote
supergoga Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Napiszę do mrówy czy zabierze dwie. Ale na wątku Kropki napiszcie mi trochę więcej o jej zachowaniu, o jej nawykach, o podejściu doludzi - jaka jest. i jaka do psów i suk. Quote
Tola Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jeszcze chciałabym wiedzieć, ile trzeba będzie oddać Mrówie za przewóz? Quote
Tola Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Bianka - wytrzymaj jeszcze troszeczkę. Juz niedługo i ty będziesz miała swoją Rodzinę:lol: Jeszcxze parę dni... Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja ureguluję z Mrówą a najwyżej później napiszę i jeśli ktos bęzie chciał wesprzeć transport - to wpłaci do mnie. Zobaczymy. Byle wszystko dograć. Quote
Tola Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Napisałam do Mrówy, mam tel. będziemy w kontakcie. W piątek będzie wiadomo, kiedy panienki jadą do Poznania:lol: Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No to czekam na wieści i powoli szykuję wyposażenie dla dziewczynek. I tłumaczę mojej Lagunie, aby była gościnna - bo ona taka raczej humorzasta jest. TZ wie na razie o jednej suni, z córa ustaliłyśmy że ta druga to tak mimochodem jakoś przyjeżdża :evil_lol: - a my szukamy intenstywnie domu dla nich. Póxniej jak juz będą jechały napiszcie mi na jakiej zasadzie mam je wyadoptowywać. Nauczona jednym przykrym doświadczeniem wolę wiedzieć, czy przyszły domek wybieracie i weryfikujecie Wy czy ja. I na jaka umowę adopcyjną mają iść, na naszej Fundacji czy na Waszą. To szczegóły ale chcę uniknąć nieporozumień, więc pytam.;) Quote
shami Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 rany jakie cudo.... supergoga cos czuję że domki będą sie o nią bić :loveu: a jeszcze jak u Ciebie dojdzie do siebie to... :loveu: Quote
pajunia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Goga, jak fantastycznie. Ciesze sie niesamowicie. Ty musisz koniecznie wiecej psiakom tymczasy oferowac, wtedy zaraz domki wyskakuja. Trzymam kciuki, aby Bianca i kropka jak najszybciej w domkach wyladowaly. Quote
ana289 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Śliczna panienka! Śliczna i cudna:loveu: I Kropeczka też przepiekna. Na pewno trafią do wspaniałych domków - czuję to:cool3: Dajcie znać z kosztami transportu - pomogę:multi: Quote
Tola Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Oj cudna, cudna:loveu: Chciałabym widzieć ją radosna i szczęśliwą. A to juz tak niedługo:lol: Napiszę wieczorkiem Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pisz, pisz, oby same dobre wieści!!!:cool3: Quote
Pestka111 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja też chcę pomóc finansowo w tym transporcie. Quote
supergoga Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzięki Wam wielkie - bo sama bym pewnie nie wydoliła. Tak jak pisałam, ja pokryje koszty transportu przy odbiorze suniek a potem napiszę ile to wyniosło i poprosze o wsparcie. Już czekamy na psiaki. Quote
Tola Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Sunie jadą do Poznania w niedzielę:lol: Między 10 a 11 jest przekazanie dziewczyn. Trzymajcie kciuki Supergoga - jak mozesz daj znać Mrówie o rozliczeniu z Tobą za podróż z Warszawy do Poznania. Quote
Recommended Posts