Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biała bidulka to młodziutka sunia, która bardzo potrzebuje domu! Jest przerażoną, zdominowaną przez większe suki istotką, która nieśmiało błąka się pod ścianami boksu. W schronisku jest od listopada i marnieje w oczach kazdego dnia:-( Nie potrzebuje wiele - może ktoś znajdzie u siebie miejsce dla tej suni?

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto zdjęcia białej dziewczynki. Bidulka wygląda na strasznie wystraszoną i zestresowaną! Marta, czy ta mała chodzi z Wami na spacery i w jakim jest wieku? Miałam przed chwilą telefon w sprawie Jetki, ale powiedzialam, że już wyadoptowana, ale chętnie zadzwonię, bo numer mam w komórce, czy inna ich nie interesuje - może bialutka albo ta podobna do Jetki, która nie ma wątku?

Prawdziwy obraz nedzy i rozpaczy, kto się nad nią zlituje?

Posted

Maluta i taka biedna, chyba znowu się zakochałam w suni z Zamościa!!! Wyatawię ją na Allegro i inne fora może coś to da - znajdzie się dobra dusza dla małej. Myślę, że powinnyśmy nadać jej imię, żeby nie pisać o niej sunia, mała czy bezosobowo. Ja proponuję Bianka!:loveu:

Posted

Martuś tą baiałą bidulką Bianką jest zainteresowana rodzina z Krakowa, która chciała wziąć Jetkę. Ma jednak bardzo precyzyjne wymagania tzn: musi nie szczekać, albo bardzo niewiele, bardzo łagodna ze względu na dzieci i seniora rodu, musi dogadać się z kotem i musi być dowieziona do Krakowa. Czy mogłabyś dowiedzieć się, ew. sprawdzić stosunek Bianki do kotów? Rodzina jest chętna wziąć psa na próbę, czy to jednak możliwe? Popytaj się, maoże macie taką sunię (tylko) w schronisku w Zamościu!