Tola Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Biała bidulka to młodziutka sunia, która bardzo potrzebuje domu! Jest przerażoną, zdominowaną przez większe suki istotką, która nieśmiało błąka się pod ścianami boksu. W schronisku jest od listopada i marnieje w oczach kazdego dnia:-( Nie potrzebuje wiele - może ktoś znajdzie u siebie miejsce dla tej suni? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Masz jakies zdjęcia tej suni? Wtedy będzie łatwiej... Quote
Tola Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Mam zdjęcia - jeszcze nie potrafię wkleic:oops: , ale wysłałam komus bardziej doświadczonemu Quote
agusiazet Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Martuś jak tylko wrócę do domu wkleję zdjęcia, bo teraz - niestety - jestem w pracy!!! Quote
agusiazet Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Oto zdjęcia białej dziewczynki. Bidulka wygląda na strasznie wystraszoną i zestresowaną! Marta, czy ta mała chodzi z Wami na spacery i w jakim jest wieku? Miałam przed chwilą telefon w sprawie Jetki, ale powiedzialam, że już wyadoptowana, ale chętnie zadzwonię, bo numer mam w komórce, czy inna ich nie interesuje - może bialutka albo ta podobna do Jetki, która nie ma wątku? Prawdziwy obraz nedzy i rozpaczy, kto się nad nią zlituje? Quote
Tola Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sunia nie ma jeszcze 2 lat, a na na spacery nie wychodzi - w naszym schronisku nie ma wyprowadzania psów Quote
Tola Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Jak chcieli Jetkę to zaproponuj im podobną do Jetki - większe prawdopodobienstwo, ze wezmą. Quote
Tola Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Biduleczko hopaj do góry, bo cię nikt nie widzi:shake: Quote
agusiazet Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zaraz wyślę SMS do tej osoby, która dzwoniła, czy jest zainteresowana inna sunia. Napiszę potem , jaką odpowiedź otrzymałam. Quote
agusiazet Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Przecież to ładny psiaczek, dziwne, że nikomu się nie spodobał!!! Quote
Luna007 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 śliczna i delikatna sunia - potrzebuje własnego domu!!!!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maluta i taka biedna, chyba znowu się zakochałam w suni z Zamościa!!! Wyatawię ją na Allegro i inne fora może coś to da - znajdzie się dobra dusza dla małej. Myślę, że powinnyśmy nadać jej imię, żeby nie pisać o niej sunia, mała czy bezosobowo. Ja proponuję Bianka!:loveu: Quote
Tola Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Biała bidulka - Bianka :lol: Mnie się podoba, oby to imie przyniosło jej szczęście... Quote
agusiazet Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Martuś tą baiałą bidulką Bianką jest zainteresowana rodzina z Krakowa, która chciała wziąć Jetkę. Ma jednak bardzo precyzyjne wymagania tzn: musi nie szczekać, albo bardzo niewiele, bardzo łagodna ze względu na dzieci i seniora rodu, musi dogadać się z kotem i musi być dowieziona do Krakowa. Czy mogłabyś dowiedzieć się, ew. sprawdzić stosunek Bianki do kotów? Rodzina jest chętna wziąć psa na próbę, czy to jednak możliwe? Popytaj się, maoże macie taką sunię (tylko) w schronisku w Zamościu! Quote
agusiazet Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Niestety nie doszła, może wyślij jeszcze raz! U mnie Dogo nie chodziło, więc może coś zginęło! Quote
Tola Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Wysłalam jeszcze raz. Cisza u Bianki:-( Quote
agusiazet Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dostałam, ale wyślę im informację o Biance z wszystkimi zastrzeżeniami, czasami warto zaryzykować, a może się zakochają i bedą o nią walczyć! Quote
Tola Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 I bardzo dobrze:lol: Będziemy czekać Quote
agusiazet Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ta biała z czarnymi dodatkami to mamusia Blanki? Quote
agusiazet Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A, czyli ta na pojedyńczym zdjęciu. Blanka na pierwsż atronę na dzień dobry! Quote
agusiazet Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wkleiłam Biankę do poszukujących małej suni w Krakowie, może się spodoba! Quote
Recommended Posts