simbik Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 To my też się pochwalimy :lol: ...mimo najczarniejszych scenariuszy Tofi zdobył pierwszy wniosek do młodzieżowego championatu Czech :multi:, pokonując czeskiego konkurenta u czeskiego sędziego. Biorąc pod uwagę ogromną ilość ocen bdb i db na naszym ringu jestem tymbardziej szczęśliwa :lol: . Quote
Cockerek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Czy będzie ktoś tak miły i looknie w katalog czy były maltańczyki? i jakie? Quote
puli Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dziewczyny, ale zaszalałyscie!! Gratulacje!!:loveu::loveu: Szkoda,ze mnie w tym roku nie było :shake: Quote
cockermanka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cockerek napisał(a):Czy będzie ktoś tak miły i looknie w katalog czy były maltańczyki? i jakie? psy pośrednia Joy Moon Light Monwhite Star Lucky Bila Perla championów Paper Man Mary Evan suki młodzieży Ismi Zaza Slunce vysociny pośrednia Jo Kiss of Rose Monwhite Star Quote
Bardotka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='simbik']To my też się pochwalimy :lol: ...mimo najczarniejszych scenariuszy Tofi zdobył pierwszy wniosek do młodzieżowego championatu Czech :multi:, pokonując czeskiego konkurenta u czeskiego sędziego. Biorąc pod uwagę ogromną ilość ocen bdb i db na naszym ringu jestem tymbardziej szczęśliwa :lol: . No gratulujemy ogromniaście:loveu: Quote
Elitesse Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 czy moge prosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? ( w czechow sznaucer to knirac ) :modla: Quote
zanetta Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bylabym wdzieczna za podanie stawki chartow afganskich ... chociaz suki z klasy mlodziezy :) Quote
Ludiana Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 sznaucer średni pieprz i sól psy kl. młodzieży Evergreen Alarm Beskyd psy kl. pośrednia De Luxe Desing Alarm beskyd psy kl.otwarta Felipe Jarni kvet suki kl.młodzieży Elegant Eunice Alarm Beskyd Freesia od Kobyliho potoka Future Favourite Alarm Beskyd suki kl. pośrednia Comely Casiopea Alarm Beskyd suki kl. otwarta Irma Zabójcza Saga Quote
Recommended Posts