Jagoodka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='erloy']Witam Czy ktoś zna dokładny adres terenu gdzie odbywa się wystawa? Głównie chodzi mi o ulicę. erloy tu masz mapkę z terenem wystawy (Cierna Louka) http://www.mapy.cz/?mapType=base&portHeight=480&portWidth=640&forceMapParams=1¢erX=141978752¢erY=135208544&zoom=15&userMarkX=141978368&userMarkY=135209984&userMarkTitle=V%C3%BDstavi%C5%A1t%C4%9B%20%C4%8Cern%C3%A1%20louka&userMarkDescription=V%C3%BDstavi%C5%A1t%C4%9B%20%C4%8Cern%C3%A1%20louka&query=#centerX=141978752@centerY=135208544@typ=base@zoom=15@vizType=none@vizIds=none Quote
cockermanka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nikt się nie melduje? U nas sędziowała sędzina za Słowacji...sypały sie bdb i db równo,z dyskwalifikacjami włącznie...CACów w sumie było tylko siedem...w tym jeden naszej Gaffci:loveu: W modzieży też tylko chyba trzy,albo cztery CAJC..w tym jeden naszego Bassco:loveu: Jestem baaardzo zadowolona:multi: Quote
olaglowka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cockermanka napisał(a):Nikt się nie melduje? U nas sędziowała sędzina za Słowacji...sypały sie bdb i db równo,z dyskwalifikacjami włącznie...CACów w sumie było tylko siedem...w tym jeden naszej Gaffci:loveu: W modzieży też tylko chyba trzy,albo cztery CAJC..w tym jeden naszego Bassco:loveu: Jestem baaardzo zadowolona:multi: Gratulacje!!:lol: Quote
cockermanka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 olaglowka napisał(a):Gratulacje!!:lol: dziękujemy:loveu: - przy takiej skali ocen CACe szczególnie cieszą:multi: maga18 napisał(a):A jak się nazywała ta sędzina ? Vitkova Viera Quote
maga18 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Im sędzia ostrzejszy, tym radość ze zwycięstwa większa. Ogromne gratulacje. Quote
cockermanka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To fakt.A jak wykosiła cockery amerykańskie...uuu...ale tezmusze przyznać,że tak słabych amerykanów dawno nie widziałam....(poza pojedynczymi sztukami dobrymi) Quote
Jagoodka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='cockermanka']Nikt się nie melduje? U nas sędziowała sędzina za Słowacji...sypały sie bdb i db równo,z dyskwalifikacjami włącznie...CACów w sumie było tylko siedem...w tym jeden naszej Gaffci:loveu: W modzieży też tylko chyba trzy,albo cztery CAJC..w tym jeden naszego Bassco:loveu: Jestem baaardzo zadowolona:multi: cockermanka wieeeeeelgachne gratulacje :) Wyściskaj moje ulubione kolorki :) Co do Viery Vitkovej to hodowczyni amerykanow wiec nie dziwie sie ze stawke przekosila równo ;) Podasz mi moze stawke walusiow. Proooosze :) Quote
maga18 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 moge prosic o stawke grzywaczy? po czesku to cinsky chocolaty pes bez sirsti/orsteny :) Quote
maga18 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 i jeszcze jedno - mozna za psa na wystawie zaplacic w koronach? Quote
cockermanka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Jagoodka']cockermanka wieeeeeelgachne gratulacje :) Wyściskaj moje ulubione kolorki :) dzieki - one juz tak wysciskane,że spią snem kamiennym...hihi I pomyśleć,że zgłosiłam w ostatniej chwili..bez nadziei,że nas przyjmą:roll: [quote name='Jagoodka'] Co do Viery Vitkovej to hodowczyni amerykanow wiec nie dziwie sie ze stawke przekosila równo ;) a widzisz...tak podejrzewałam,że hoduje ameryckie... [quote name='Jagoodka'] Podasz mi moze stawke walusiow. Proooosze :) Aga spisała dla Ciebie wyniki :cool3:: psy pośrednia Aris Merylic - V1 otwarta Erik Z Melickych starni - V1 użytkowa Amor od Rychnova - V1,CAC,NV,BOB Gaston Seyles - VD suki młodzież Brita slezska bukovina - VD Fatty z Melickych strani - V1,CAJC otwrata Exa z Melickych strani - V1,CAC,NV [quote name='maga18']i jeszcze jedno - mozna za psa na wystawie zaplacic w koronach? Tak - nikt nas o euro nawet nie pytał... Jak grzywek mało,to wstawie teraz..a jak dużo,to po drzemce,bo padam... aaa...już widzę...w sumie 52...muszę sie zdrzemnąć,bo wpadnę pod biurko....;-) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 no i wróciłam z Ostravy, oj ja to nie znam litości dla właścicieli moich maluchów , namówiłam na debiut wystawowy właścicieli "Lucky`ego" (czyli SURPRISE BY LOVE z Czańca) na Specjalistyczną Wystawę Lhasa Apso w Czechach ( w Ostravie, na tym samym terenie co dzisiejsza i jutrzejsza krajówka), sędziował sędzia ze Słowacji, Przewodniczący Klubu Ras Tybetańskich na Słowacji Dušan Kuriš, no i mały przywiózł swój pierwszy pucharek za Najlepszego Szczenięcia w Rasie, i śliczny pamiątkowy medal (oczywiście ocena wybitnie obiecujący) cieszę się, a najbardziej z tego że właściciele zachwyceni atmosferą wystawy, no i już zgłaszają na kolejne wystawy Quote
Dzidtka_Gl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ponieważ nie mam katalogu, może mi ktoś wypisać lhasa apso które jutro będą ? Quote
Jagoodka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cockermanka napisał(a): Aga spisała dla Ciebie wyniki :cool3:: psy pośrednia Aris Merylic - V1 otwarta Erik Z Melickych starni - V1 użytkowa Amor od Rychnova - V1,CAC,NV,BOB Gaston Seyles - VD suki młodzież Brita slezska bukovina - VD Fatty z Melickych strani - V1,CAJC otwrata Exa z Melickych strani - V1,CAC,NV Jesteście fantastyczne, ale mi niespodziankę sprawiłyście :) Quote
Błyskotka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wielkie Gratulacje :multi::multi::multi:. A Ja bym bardzo prosiła o staweczkę Chow Chow :loveu:. Quote
Ludiana Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A ja bardzo poproszę o sznaucerki min. pieprz i sól :lol: ( knirać maly pepr a sul ):modla: Quote
anovi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='cockermanka']Nikt się nie melduje? U nas sędziowała sędzina za Słowacji...sypały sie bdb i db równo,z dyskwalifikacjami włącznie...CACów w sumie było tylko siedem...w tym jeden naszej Gaffci:loveu: W modzieży też tylko chyba trzy,albo cztery CAJC..w tym jeden naszego Bassco:loveu: Jestem baaardzo zadowolona:multi: cockermanka - to tak jak piszecie - tym bardziej jest się z czego cieszyć - WIELKIE GRATULACJE ! :klacz::klacz::klacz: A my jedziemy rano - prosimy b.b.b. o trzymanie kciuków :razz: (standardowo zaczynają mi "motylki" latać w żołądku - bynajmniej nie z powodów uczuciowych :evil_lol: - po jakim czasie człek się tego wyzbywa ?? :hmmmm:) ... Quote
simbik Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 My też ruszamy z rana :lol: ...a właściwie nocy. Do zobaczenia na ringu :multi: . Tak jak ostatnio wchodzimy pierwsi...nawet spóźnić się nie można :roll: . Quote
jo-jo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Gratulujemy Wszystkim :multi::multi: :multi: [quote name='anovi']A my jedziemy rano - prosimy b.b.b. o trzymanie kciuków :razz: (standardowo zaczynają mi "motylki" latać w żołądku - bynajmniej nie z powodów uczuciowych :evil_lol: - po jakim czasie człek się tego wyzbywa ?? :hmmmm:) ... [quote name='simbik']nawet spóźnić się nie można :roll: . Nono nawet nie próbujcie!! A teraz dziewczyny Kciuki zaciskam (:kciuki::kciuki:) i dajcie znać szybciorem co i jak!! Mam nadzieje że nie zapomnicie :lol: Quote
jolka11 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='anovi'] A my jedziemy rano - prosimy b.b.b. o trzymanie kciuków :razz: (standardowo zaczynają mi "motylki" latać w żołądku - bynajmniej nie z powodów uczuciowych :evil_lol: - po jakim czasie człek się tego wyzbywa ?? :hmmmm:) ... A tak z ciekawości - po jakim czasie tych motylków się wyzbywa?:lol: Ja jakoś nie mogę. :placz: Quote
cockermanka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='maga18']to chociaz psy nagie championy... :) Moonswift Swallow Indigo Veni Otello Sub Sorki,że o takiej godzinie...ale po prostu padłam....:roll: anovi - dzięki - te motylki to chyba już na zawsze:cool3: Jagoodka - cieszę się - szkoda,że nie miałam jak fotek zrobić,bo welshe były prawie równocześnie jak kolorki.... Ludiana - proszę: psy młodzież Bad od Ruzove skolky Benn od Ruzove skolky Uzytkowa Artus z Barokamu suki szczenięta Artemis z Krupky młodzież contessa diablo z Barokamu Gil-Estel Queen of Dolina Rivendell Honeysweet Moldau Nrth otwarta Bara ze Severniho udoli Błyskotka - proszę: psy szczenięta Avgit Cirkon for Husaruvka młodzież Abelio z levandulove strane pośrednia Ax Barbie Moravia Can't Buy Me Love of the Royal club otwarta Johny-Red od Halusku suki młodzież Laconic-Red od Halusku Scarlet Husaruvka otwarta Anny-Boon-Hearth od Halusku Quote
PSYLLA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Czy moze mi ktoś podać stawkę posokowców bawarskich (Bavorský barvář). Quote
ewar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cockermanka wielkie gratulacje :multi: Mogłabyś podać stawkę amerykanów i wyniki. Baardzo proszę:lol: EwaR Quote
karenina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Gratuluje wszystkim i prosze o stawke charcików włoskich : italsky chrtik. Quote
Recommended Posts