Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktos wie ile moze kosztuje teraz certyfikat Championatu Czech i czy mozna zlozyc wnioski odrazu gdzies na wystawie i tam oplacic? Bo mozliwe ze w Ostravie bedziemy konczyc championat dlatego pytam. Wie moze ktos??;)

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']Czy ktos wie ile moze kosztuje teraz certyfikat Championatu Czech i czy mozna zlozyc wnioski odrazu gdzies na wystawie i tam oplacic? Bo mozliwe ze w Ostravie bedziemy konczyc championat dlatego pytam. Wie moze ktos??;)
flashka ja słyszałam, że można zostawić wniosek, ale na międzynarodówkach - nie mam pojęcia jak to jest w przypadku krajówki - czyli np. Ostravy ??
Co do opłaty to obiło mi się o uszy na którejś z wystaw w Czechach, że jest to jakieś 10 E :p Ale to też nie potwierdzone info...

pozdr.

Posted

A ja bym jeszcze poradzila zeby nie kierowac sie jadac planem sedziowania, bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze szczegolnie organizatorzy ostrawscy uwielbiaja robic w nim zmiany bez wczesniejszego podawania zmian.I tak sa zmaiany ringow i kolejnosci oceniania.

Posted

Jagoodka napisał(a):
W Ostravie nie można zostawiać wniosków na Championat ( my też w tamtym roku kończyliśmy Ch.Cz właśnie w Ostravie). Co do opłaty to jest to 20E!!

Ooo.. dziękuje za nowe info :) co prawda to jeszcze nie nasza pora, ale może sie przyda w najblizszej przyszłości :p

dorotal napisał(a):
W zeszla niedziele na wystawie w Luksemburgu zamienili kolejnosc na jednym co spodowalo ze spoznilam sie na wystawienie w drugim ringu:angryy:
To b.b.b. brzydko :mad:

Posted

anovi napisał(a):
Ooo.. dziękuje za nowe info :) co prawda to jeszcze nie nasza pora, ale może sie przyda w najblizszej przyszłości :p

To b.b.b. brzydko :mad:

Ale na pewno 20 Euro? Bo moze dam znajomej czeszce zeby mi zawiozla papiery do CMKU.

Posted

flashka-g napisał(a):
Ale na pewno 20 Euro? Bo moze dam znajomej czeszce zeby mi zawiozla papiery do CMKU.

JUż Wam wszystko mówię, bo się podowiadywałam. Ja płaciłam w tamtym roku 20E, a od 1.01. 2007 wszedł w życie w Czechach nowy cennik CMKU i teraz opłata za wystawienie Championatu to 15E. Więc obniżyli stawkę :)
Ceny za wystawienie innych czeskich championatów:
Młodzieżowy Champion - 15 E
Champion Pracy - 20 E
Veteran Champion - bezpłatnie

Posted

Truflowo-struclowa napisał(a):
Czy ktos wracajacy z Ostravy do Katowic lub przez Katowice mialby miejsce dla jednej osoby z nieduzym grzecznym pieskiem? Szukam transportu, ale tylko w jedna strone, do Katowic...

Mam miejsce, ale na niedzielę i wracam przez Katowice.

Posted

BARDZO PROSZE O POMOC KOGOS KTO JEDZIE NA SOBOTE!!!!!!

Wysylalam zgloszenia 3 psow razem, a dostalam potwierdzenie przyjecia tylko 2. Czy ktos kto bedzie w sobote moglby mi sprawdzic w katalogu czy pies jest przyjety i dac znac, bo nie ma sensu go brac w niepewnosci.

Bardzo prosze jezeli ktos moze. Bardzo prosze o Priv!!:placz:

Posted

[quote name='flashka-g']BARDZO PROSZE O POMOC KOGOS KTO JEDZIE NA SOBOTE!!!!!!

Wysylalam zgloszenia 3 psow razem, a dostalam potwierdzenie przyjecia tylko 2. Czy ktos kto bedzie w sobote moglby mi sprawdzic w katalogu czy pies jest przyjety i dac znac, bo nie ma sensu go brac w niepewnosci.

Bardzo prosze jezeli ktos moze. Bardzo prosze o Priv!!:placz:
Kurcze co za pech.
Ja zgłaszałam 2 psy na Opole i od razu zapłaciłam i mam nadzieje że nie będzie niespodzianek :mad:. A co należy zrobić jeśli taka sytuacja by sie przydarzyła mnie lub komuś innemu ( tak na przyszłość). Brać oba psy bo są zapłacone czy jak ?

Posted

Błyskotka napisał(a):
Kurcze co za pech.
Ja zgłaszałam 2 psy na Opole i od razu zapłaciłam i mam nadzieje że nie będzie niespodzianek :mad:. A co należy zrobić jeśli taka sytuacja by sie przydarzyła mnie lub komuś innemu ( tak na przyszłość). Brać oba psy bo są zapłacone czy jak ?

Zawsze mozna sprobowac skontaktowac sie z oddzialem. Ja sie do Czech nie moge dodzwonic.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Kurcze co za pech.

Spoko sprawdze ci w sobote rano tylko daj mi sówj numer telefonu

Iwona

Posted

Musiałek napisał(a):
spotkamy się przy kataogach :lol: to uzgodnimy która pisze :lol:

Jasne! a nawet jeśli sie nie spotkamy,to najwyżej poślemy podwójne info..będzie 200% pewność :evil_lol: