flashka-g Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czy ktos wie ile moze kosztuje teraz certyfikat Championatu Czech i czy mozna zlozyc wnioski odrazu gdzies na wystawie i tam oplacic? Bo mozliwe ze w Ostravie bedziemy konczyc championat dlatego pytam. Wie moze ktos??;) Quote
anovi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='flashka-g']Czy ktos wie ile moze kosztuje teraz certyfikat Championatu Czech i czy mozna zlozyc wnioski odrazu gdzies na wystawie i tam oplacic? Bo mozliwe ze w Ostravie bedziemy konczyc championat dlatego pytam. Wie moze ktos??;) flashka ja słyszałam, że można zostawić wniosek, ale na międzynarodówkach - nie mam pojęcia jak to jest w przypadku krajówki - czyli np. Ostravy ?? Co do opłaty to obiło mi się o uszy na którejś z wystaw w Czechach, że jest to jakieś 10 E :p Ale to też nie potwierdzone info... pozdr. Quote
Jagoodka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W Ostravie nie można zostawiać wniosków na Championat ( my też w tamtym roku kończyliśmy Ch.Cz właśnie w Ostravie). Co do opłaty to jest to 20E!! Quote
flashka-g Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A ja bym jeszcze poradzila zeby nie kierowac sie jadac planem sedziowania, bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze szczegolnie organizatorzy ostrawscy uwielbiaja robic w nim zmiany bez wczesniejszego podawania zmian.I tak sa zmaiany ringow i kolejnosci oceniania. Quote
dorotal Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W zeszla niedziele na wystawie w Luksemburgu zamienili kolejnosc na jednym co spodowalo ze spoznilam sie na wystawienie w drugim ringu:angryy: Quote
anovi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jagoodka napisał(a):W Ostravie nie można zostawiać wniosków na Championat ( my też w tamtym roku kończyliśmy Ch.Cz właśnie w Ostravie). Co do opłaty to jest to 20E!! Ooo.. dziękuje za nowe info :) co prawda to jeszcze nie nasza pora, ale może sie przyda w najblizszej przyszłości :p dorotal napisał(a):W zeszla niedziele na wystawie w Luksemburgu zamienili kolejnosc na jednym co spodowalo ze spoznilam sie na wystawienie w drugim ringu:angryy: To b.b.b. brzydko :mad: Quote
flashka-g Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 anovi napisał(a):Ooo.. dziękuje za nowe info :) co prawda to jeszcze nie nasza pora, ale może sie przyda w najblizszej przyszłości :p To b.b.b. brzydko :mad: Ale na pewno 20 Euro? Bo moze dam znajomej czeszce zeby mi zawiozla papiery do CMKU. Quote
Jagoodka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 flashka-g napisał(a):Ale na pewno 20 Euro? Bo moze dam znajomej czeszce zeby mi zawiozla papiery do CMKU. JUż Wam wszystko mówię, bo się podowiadywałam. Ja płaciłam w tamtym roku 20E, a od 1.01. 2007 wszedł w życie w Czechach nowy cennik CMKU i teraz opłata za wystawienie Championatu to 15E. Więc obniżyli stawkę :) Ceny za wystawienie innych czeskich championatów: Młodzieżowy Champion - 15 E Champion Pracy - 20 E Veteran Champion - bezpłatnie Quote
Truflowo-struclowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy ktos wracajacy z Ostravy do Katowic lub przez Katowice mialby miejsce dla jednej osoby z nieduzym grzecznym pieskiem? Szukam transportu, ale tylko w jedna strone, do Katowic... Quote
simbik Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Truflowo-struclowa napisał(a):Czy ktos wracajacy z Ostravy do Katowic lub przez Katowice mialby miejsce dla jednej osoby z nieduzym grzecznym pieskiem? Szukam transportu, ale tylko w jedna strone, do Katowic... Mam miejsce, ale na niedzielę i wracam przez Katowice. Quote
Truflowo-struclowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dzieki za odpowiedz, ale ja potzrebuje transportu w sobote, bo w niedziele bede juz w Wueselburgu ;) Quote
flashka-g Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja tez bym miala na niedziele akurat do zalatwienia:roll: Quote
anovi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jagoodka - bardzo dziękuje za info :) Truflowo-struclowa - my tak jak simbik - czyli w niedzielę.. Quote
flashka-g Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 BARDZO PROSZE O POMOC KOGOS KTO JEDZIE NA SOBOTE!!!!!! Wysylalam zgloszenia 3 psow razem, a dostalam potwierdzenie przyjecia tylko 2. Czy ktos kto bedzie w sobote moglby mi sprawdzic w katalogu czy pies jest przyjety i dac znac, bo nie ma sensu go brac w niepewnosci. Bardzo prosze jezeli ktos moze. Bardzo prosze o Priv!!:placz: Quote
Błyskotka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='flashka-g']BARDZO PROSZE O POMOC KOGOS KTO JEDZIE NA SOBOTE!!!!!! Wysylalam zgloszenia 3 psow razem, a dostalam potwierdzenie przyjecia tylko 2. Czy ktos kto bedzie w sobote moglby mi sprawdzic w katalogu czy pies jest przyjety i dac znac, bo nie ma sensu go brac w niepewnosci. Bardzo prosze jezeli ktos moze. Bardzo prosze o Priv!!:placz: Kurcze co za pech. Ja zgłaszałam 2 psy na Opole i od razu zapłaciłam i mam nadzieje że nie będzie niespodzianek :mad:. A co należy zrobić jeśli taka sytuacja by sie przydarzyła mnie lub komuś innemu ( tak na przyszłość). Brać oba psy bo są zapłacone czy jak ? Quote
flashka-g Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Błyskotka napisał(a):Kurcze co za pech. Ja zgłaszałam 2 psy na Opole i od razu zapłaciłam i mam nadzieje że nie będzie niespodzianek :mad:. A co należy zrobić jeśli taka sytuacja by sie przydarzyła mnie lub komuś innemu ( tak na przyszłość). Brać oba psy bo są zapłacone czy jak ? Zawsze mozna sprobowac skontaktowac sie z oddzialem. Ja sie do Czech nie moge dodzwonic. Quote
Musiałek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Błyskotka napisał(a):Kurcze co za pech. Ja zgłaszałam 2 psy na Opole i od razu zapłaciłam i mam nadzieje że nie będzie niespodzianek :mad:. A co należy zrobić jeśli taka sytuacja by sie przydarzyła mnie lub komuś innemu ( tak na przyszłość). Brać oba psy bo są zapłacone czy jak ? Spoko sprawdze ci w sobote rano tylko daj mi sówj numer telefonu Iwona Quote
cockermanka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Haha..widze,że sie zdublowałsmy z Musiałek :-) Quote
Musiałek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ok pomieszłam wszystko :)))) flashka-g sprawdzę ci :)))) tylko daj mi swój numer telefonu :)) sorry ale zakręcona jestem :)) Quote
Musiałek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='cockermanka']Haha..widze,że sie zdublowałsmy z Musiałek :-) spotkamy się przy kataogach :lol: to uzgodnimy która pisze :lol: Quote
flashka-g Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Musiałek napisał(a):spotkamy się przy kataogach :lol: to uzgodnimy która pisze :lol: :cool3: :cool3: :cool3: Jestem wam dozgonnie wdzieczna! Quote
cockermanka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Musiałek napisał(a):spotkamy się przy kataogach :lol: to uzgodnimy która pisze :lol: Jasne! a nawet jeśli sie nie spotkamy,to najwyżej poślemy podwójne info..będzie 200% pewność :evil_lol: Quote
erloy Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam Czy ktoś zna dokładny adres terenu gdzie odbywa się wystawa? Głównie chodzi mi o ulicę. Quote
Recommended Posts